Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Ethereum készletet is felvásárolja Grayscale alapkezelő

Az Ethereum készletet is felvásárolja Grayscale alapkezelő

A Grayscale befektetéskezelő cég a Bitcoin újonnan bányászott készletének felvásárlása mellett 110 millió dollárt Ethereum-ba is fektetett idén! 💎

 

Grayscale diverzifikálás az Etherrel

Az elmúlt időszakban nagy figyelem kísérte a Grayscale BIT (Bitcoin Investment Trust) hatalmas vásárlásait. A mennyiségek mellett az összetétel is érdekes, ugyanis megfigyelhető az agresszív Ethereum (ETH) beszerzés is. Ez egyértelműen arra utal, hogy a cég a tradicionális befektetésekhez hasonlóan, diverzifikációra törekszik.

[buzzsprout episode='3481501' player='true']

Egy Coinscrum podcastban a befektetési kapcsolatok igazgatója, Ray Sharif-Askary felfedte, hogy ezidáig 2020-ban 110 millió dollárnak megfelelő ETH-t halmoztak fel. Ez egyben az Ethereum teljes piaci kapitalizációjának 0,4%-át jelenti. Megemlítette még továbbá azt is, hogy jelenlegi ügyfeleiknek a 38%-a egynél több kriptovaluta befektetéssel rendelkezik, szemben az egy évvel ezelőtti kb. 9%-os értékkel. 

Ez idő alatt a Grayscale a Bitcoin teljes kapitalizációjának 0,2%-át, 390 millió dollár értékben vásárolta fel, ami nagyságrendileg a bányászás során létrejött BTC mennyiség 1,5-szeresét jelenti. Erről korábban itt írtunk ➡️ Napi 607 Bitcoin-t vásárolt a Grayscale Befektetési Alap

 

Szárnyal a Grayscale Ethereum Trust

Az ETH beszerzésének ideje éppen egybeesett a Grayscale Ethereum Trust részvények drámai, év elejétől a mai napig tartó teljesítményével. Ez idő alatt 800%-ot növekedett és 210 dolláros kereskedési árral zárt. Egy teszt alapján, a januárban befektetők 24 órán belül egy becsült 250$-os ár mellett 995%-os megtérüléssel számolhatnak.

 

Grayscale a jövőről

A podcastben röviden szó esett a jövőről is, amellyel kapcsolatban véleményük még mindig az általános vélekedéssel esik egybe, miszerint az Egyesült Államok pénzügyi politikája a COVID-19 krízis közepette egyértelműen a Bitcoin és a kriptovaluták számára készíti elő a terepet. A Grayscale egy cég, mely menedéket és választ jelenthet a nagymértékű inflációra. Hosszútávú befektetéseket jelentenek egy világban ahol megjósolhatatlan pénzügyi stimulusokkal kell számolni.

Végezetül Sharif-Askary hozzátette:


"Még sosem láttunk ilyen mértékű keresletet a termékeink iránt"

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.65% $66,797.38
Ethereum ETH 1.18% $3,523.67
BNB BNB -1.10% $586.89
Solana SOL -0.44% $177.1
XRP XRP 0.66% $0.602
Dogecoin DOGE -1.24% $0.136
Cardano ADA -2.04% $0.425
Litecoin LTC -2.79% $71.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!