Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Növekszik az Ethereum intézményi kitettsége

Növekszik az Ethereum intézményi kitettsége

Úgy tűnik, hogy az intézmények csökkentettek a Bitcoin kitettségükön, az elmúlt héten csaknem 100 millió dollár értékben, miközben az Ethereum befektetések volumene jelentősen megugrott. 

 

Altcoinra cserélték a Bitcoint az elmúlt időszakban az intézményi befektetők

A CoinShares heti „Digital Asset Fund Flows” jelentéséből derült ki, hogy a múlt héten a történelem egyik legnagyobb Bitcoin (BTC) kiáramlása volt, amikor is Elon Musk twitter posztokkal ismét hatalmas pusztítást végzett a kriptopiacokon.

A május 17-i jelentés szerint, a múlt héten 98 millió dollár áramlott ki a Bitcoin befektetési termékekből, ami a kezelt összes eszköz 0,2% -ának felel meg. 

"Bár összességében kicsi, ez jelenti a legnagyobb kiáramlást, amelyet valaha regisztráltunk" - jegyezte meg a CoinShares.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Ethereum az új intézményi befektetői piac?

A Bitcoin zűrzavaros piaci körülményei között úgy tűnik, hogy az intézményi befektetők felgyorsították az Ethereum (ETH) és más alternatív kriptovaluták felhalmozódását, és a jelentés 48 millió dolláros kriptográfiai eszközbefektetési termékek beáramlását azonosította a Bitcoin kizárása esetén.

Ethereum | Cryptofalka Forrás: https://bitnewstoday.com/

Az Ethereum, az altcoin befektetési termékek tőkeáramlásának 27 millió dollárral több mint felét tette ki. Cardano (ADA) és a Polkadot (DOT) 6 illetve 3,3 millió dolláros beáramlást mutatott. A CoinShares jelentéséből az is kiderül, hogy május hónap végére az intézményi tőkeáramlás az Ethereumba meg fogja haladni a Bitcoinét. 

"Az adatok azt sugallják, hogy a befektetők diverzifikálják a Bitcoin-ot és az altcoin-befektetési termékeket.” - írta a CoinShares

A hónap első hetében a digitális eszközbefektetési termékek nettó kiáramlása 50 millió dollár volt. Az Ethereum és az altcoinok felé vezető intézményi forgatókönyv a szélesebb kriptográfiai eszköz ökoszisztéma legújabb tendenciáit tükrözi. Hétfőtől kezdve a Bitcoin piaci dominanciája hároméves mélypontra süllyedt, nagyjából 40% -ra.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $64,099.78
Ethereum ETH -1.62% $3,067.42
BNB BNB 0.33% $561.17
Solana SOL -0.96% $144.21
XRP XRP 2.65% $0.5151
Dogecoin DOGE 0.85% $0.1558
Cardano ADA 7.66% $0.4972
Litecoin LTC 1.14% $82.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!