Heterosis: szó szerint virágzik a metaverzum

Szerző: | márc 9, 2023 | Kriptovaluta, nft

Lépj be a Heterosis lenyűgöző digitális kertjébe, Mat Collishaw művész legújabb projektjébe, amelyen keresztül az NFT-k világába merül!

 

Mi az a Heterosis?

Mat Collishaw egy újfajta tulipánmánia felé fordítja figyelmét.

A Heterosis nevű projekt egy úttörő NFT-alapú virággyűjtemény és egy magával ragadó metaverzum élmény, amelyet Danil Krivoruchko művész, a snark.art és az EL-GABAL metaverzum építészekkel közösen hozott létre. A snark.art az og.art protokoll mögött álló cég, amelyre a Heterosis és számos más NFT-projekt épül.

Heterosis | Cryptofalka

yahoo.com

 

A projekt két fő elemből áll: a szaporítható NFT növényvilág gyűjteményéből és egy virtuális üvegházból – a londoni Nemzeti Galéria benőtt, posztapokaliptikus újjáépítéséből.

Collishaw hangsúlyozta a Heterosis projekt jelentőségét, mint a bevett művészeti formáktól való eltérést és egy teljesen újszerű médiumban való kísérletezést.

“Megpróbálunk dinamikus dolgokat létrehozni, amelyek fejlődnek, mutálódnak, és képesek vagyunk meglátogatni őket ezekben a virtuális társadalmi rendszerekben – az ilyen dolgok semmilyen más médiumban nem lennének lehetségesek.”

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Alkoss Te is NFT virágokat!

Minteléskor minden gyűjtő egy egyedi Heterosis virágot kap, amelynek saját tulajdonságkombinációja és DNS-e a tulajdonos pénztárcájának tartalma alapján generálódik. A tulajdonosok ezután részt vehetnek egy hibridizációs játékban, így maguk is alkotókká válhatnak.

A gyűjteményben lévő bármely két NFT keresztezhető, új mutációkat, színeket és mintákat aktiválva, hogy teljesen új és egzotikus digitális virágfajokat hozzanak létre. Amikor egy új hibrid keletkezik, a tulajdonos eldönheti, hogy megtartja-e jelenlegi virágát, vagy lecseréli az újra – így biztosítva, hogy a gyűjteményben lévő NFT-k száma mindig ugyanaz maradjon.

Heterosis | Cryptofalka

biz.crast.net

 

A hibridizációhoz a gyűjtőknek díjat kell fizetniük a másik “szülő” tulajdonosának. A hibridizáció árát maguk a gyűjtők határozzák meg, ezzel ösztönözve az egyre ritkább és szebb virágok létrehozását.

A mintelési folyamat kedden kezdődött, és a projekt “Diamond Hands előértékesítése” során órák alatt el is kelt az összes darab. Az értékesítés csütörtökig tart.

 

Lépj be a metaverzum üvegházába!

A digitális üvegház számos eszközön keresztül elérhető, és nagy felbontású, valós idejű megjelenítést kínál több ezer vibráló virágról, fáról és egyéb növényzetről. A felhasználók akár rá is nagyíthatnak egyes virágokra, hogy közelebbről megnézhessék azokat.

“Bemehetsz oda, találkozhatsz más gyűjtőkkel, beszélgethetsz, és a gyűjtemény összes virágát láthatod a jelenlegi állapotukban ebben a közösségi metaverzum környezetben” – mondta Collishaw.

A Heterosis magával ragadó környezete és interaktív funkciói jelentős előrelépést jelentenek a digitális művészet és az NFT-k terén.

“Létrehoztuk a Londoni Nemzeti Galériát, amelyet gyakorlatilag úgy építettünk újjá, mintha elhanyagolt, elhagyott, elkorhadt, teljesen eluralkodott volna rajta a szerves anyag, mintha a festészetnek ezt a régi analóg világát elhanyagolták, elpusztították, elhagyták volna, és most a digitális művészetnek ez az új, virág formájú, feltörekvő médiuma veszi át az uralmat” – mondta.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.