Egyszerűsíti a Revolut a Bitcoin és kriptovaluta vásárlást

ápr 2, 2020 | 0 hozzászólás

A Kriptodevizák funkció és a Bitcoin vásárlás mostantól standard felhasználók számára is elérhető már a Revolut alkalmazásában. Ezzel újabb széles felhasználói rétegek férhetnek hozzá a decentralizált pénzek világához. A cikkünkben a Revolut Bitcoinról és kriptovalutákról szóló levelét közöljük veletek:

 

Bitcoin és kriptovaluta háttér

A kriptopénzek a 2008-as gazdasági világválságot követően, a mennyiségi lazítás és a valutaleértékelés éveiben születtek, hogy alternatívát kínáljanak a „valódi” pénz helyett – emlékeztetett minket a kriptopénzekkel foglalkozó csapatunk feje, Edward Cooper a közelmúltban egy prezentáció során. A gazdasági problémák visszatértek, és ismét magukkal hozták a mennyiségi lazítás és a valutaleértékelés gyakorlatát is.
Eredetileg csak az idei év vége felé terveztük hivatalosan is bevezetni ezt a lehetőséget, de az elmúlt hetek eseményeinek tükrében úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább: a Revolut minden ügyfelének lehetővé tesszük, hogy a kriptopénzek segítségével diverzifikálja a befektetéseit. Ezt a gondolatot visszük tovább azzal is, hogy áprilistól a Standard felhasználók is használhatják az aranykereskedési funkciónkat. Ha szeretnél többet tudni a kvantitatív lazításról, a Bank of England egy egész oldalt szentelt neki.

 

A kriptopénzekkel kapcsolatos díjszabás a Standard csomagban

Kezdetben Standard ügyfeleink is a Premium és a Metal szintű felhasználók számára elérhető díjakat élvezhetik, azaz mindössze egy ügyletenként 1,5%-os átalánydíjat kell fizetniük, így bátran kipróbálhatják az új szolgáltatást. Májusban ez a díj a Standard felhasználók számára 2,5%-ra emelkedik (Premium és Metal ügyfeleink esetében nem lesz változás). Ha szeretnéd már most kipróbálni a Kriptopénz funkciót, nyisd meg a Revolut appot, koppints az elsődleges egyenlegedre, majd az „+Új” lehetőségre, és válaszd a „Kriptodeviza-számla” lehetőséget.

 

Az arannyal kapcsolatos díjszabás a Standard csomagban

Standard felhasználóink ügyletenként egységesen 1,50%-os díj fejében vehetik majd igénybe az aranykereskedési szolgáltatást. (Premium és Metal ügyfeleinknél a díj mértéke 0,25% marad.)

 

Kriptopénz – A tőke kockázatnak van kitéve

A kriptodevizák ára és értéke bármikor hirtelen emelkedhet és csökkenhet, sőt akár nullára is zuhanhat. A normál pénzzel ellentétben a kriptodeviza értékét egy bank vagy kormány sem tudja stabilizálni, ha hirtelen változni kezd. A kriptopénzzel kapcsolatos szolgáltatások kockázatainak teljes ismertetéséért és a használati feltételek megismeréséért keresd fel a webhelyünket.

A Revolut csapata

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

 

Cryptofalka háttér

 

Elérhetőségek:

Privát kereskedő csoport: https://cryptofalka.hu/privat-csoport/

CryptoFalka oktatási csomagok: https://cryptofalka.hu/uzlet/#csomagok

Facebook: https://www.facebook.com/cryptofalka/

Twitter: https://twitter.com/CryptofalkaH

Instagram: https://www.instagram.com/cryptofalka/

Támogass minket: Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat biztosítja az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük!

Donation link: ➡️ LINK ⬅️

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Vásárolj kriptovalutát

Cryptofalka kereskedési stratégiák tőzsde

Privát csoport korábbi elemzései

Kriptovaluta projekt ismertetők

Bitcoin újratöltve! Mi a Bitcoin Cash és hogyan jött létre?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.