Mi a Bitcoin vagy a blokklánc technológia? 📈

 megismernéD A KRIPTOVALUTÁK forradalmi világÁt? 📚

Profitálnál az ALTCOINOK tőzsdei kereskedéséből? 📊

Akkor jó helyen jársz‼️
Összegyűjtöttük az összes információt,
 amire szükséged van a Bitcoin,
kriptovaluták és a blokklánc világában.

MI AZ A BITCOIN ÉS HOGYAN MŰKÖDIK? BITCOIN KEZDŐKNEK

Bitcoin 13. szülinapja alkalmából összefoglaltuk a legfontosabb dolgokat, amiket fontos tudni a kriptovaluta alapjairól, történetéről. 📊

SATOSHI NAKAMOTO, A TITOKZATOS PROGRAMOZÓ A BITCOIN MÖGÖTT

A kriptovilág domináns valutája, a Bitcoin kapcsán jogosan merülhet fel bennünk, hogy miként jött létre, ki áll mögötte. A létrehozó, ötletgazda személye után kutatva sok érdekes dologra bukkanhatunk.

HASZNOS OLDALAK BITCOIN ÉS KRIPTOVALUTA BEFEKTETÉSEKHEZ

Itt vannak azok a hasznos oldalak, eszközök amelyeket fontos ismernetek ha Bitcoin és kriptovaluta kereskedésre, befektetésre adjátok a fejeteket. 

binance auto-invest I Cryptofalka

A KISBEFEKTETŐK SZENT GRÁLJA: BINANCE AUTO-INVEST

A Binance kriptovaluta-tőzsde Auto-Invest funkciója lehetővé teszi a kripto-befektetések automatizálását illetve a passzív jövedelemszerzést.

BITCOIN ÉS KRIPTOVALUTA VÁSÁRLÁSI TIPPEK

Összefoglaltuk a leggyakoribb kérdésekre a válaszokat, amelyek Bitcoin és kriptovaluta vásárlás során felmerülnek az emberben. Hasznos tippek, nem csak kezdőknek!

MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN

A technológia fizetőeszközként való megnyilvánulása valóban fontos funkció, de ezen kívül további fontos és érdekes felhasználási területei lehetnek a decentralizált technológiának.

IDŐVEL A BITCOIN AZ ARANYNÁL IS JOBB ÉRTÉKÖRZŐVÉ VÁLHAT

Miért vonnak párhuzamot az arany és a bitcoin között? Miért lenne digitális arany a Bitcoin? Mitől lehet jobb, mint a fizikai társa?

MI IS AZ A KRIPTOVALUTA BÁNYÁSZAT?

Elsőre furcsának tűnhet a bányászat szó mindenki számára, manapság viszont az ember azzal is tud passzív jövedelemre szert tenni, hogy célhardwareket (asic), vagy sok videókártyás, úgynevezett rigeket üzemeltet.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

BITCOIN VÁSÁRLÁS: HOL TUDUNK HOZZÁJUTNI KEDVENC KRIPTOVALUTÁNKHOZ?

Ebben a cikkben pedig megmutatjuk miként tudtok Bitcoint vásárolni tőzsdén vagy pedig közvetlenül más emberektől marketplacen keresztül.

MIÉRT ÉRI MEG BITCOINNAL ÉS KRIPTOVALUTÁKKAL KERESKEDNI?

Új technológia ide vagy oda, a legtöbb embert a Bitcoin és a kriptovaluta piacára nem a technológia, hanem a hatalmas potenciális tőzsdei profit szerzés sodorja.

HOGYAN TÁROLJUK A KRIPTOVALUTÁINKAT! – KRIPTOTÁRCA ISMERTETŐ

A kriptovaluta megvásárlását követően a következő ,gond”, hogy hol tároljuk, hol tartsuk azokat biztonságosan, erre lehet alkalmas egy kriptotárca. A kriptovaluta egy értékőrző pénzeszköz, így különösen fontos a biztonság

A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Tűzviharként vonult végig a szakmai körökben az amerikai dollár milliárdos befektető kritikája, amelyben sötét képet festett a jelenlegi pénzügyi rendszerről. Itt lenne az idő a “B terv-re”?   B, mint bitcoin 😉

A BLOKKLÁNC BIZTONSÁGOS HASZNÁLATÁNAK TITKAI

A blokklánc technológia néhány éven belül a feje tetejére állíthatja a világot. Ez viszont csak akkor lesz lehetséges, ha a blokklánc biztonsági rendszere képes lesz a folyamatos támadásokat hárítani. 

MIÉRT VAN VELÜNK AZ INFLÁCIÓ? HOGYAN VÉDEKEZHETÜNK ELLENE?

Természetesnek tekintjük az infláció hatására folyamatosan leértékelődő fizetőeszközünket. Miért is? Bemutatjuk a jelenség okát, ellenszerét.

EGY FONTOS BIZTONSÁGI BEÁLLÍTÁS - KÉTFAKTOROS HITELESÍTÉS (2FA)

A kétfaktoros hitelesítés (2FA), a többtényezős hitelesítések egyik formája. Abban különbözik az egyszerű bejelentkezési módszerektől, hogy két független összetevőt használ.

Mi a bitcoin, kriptovaluta, blockchain technológia, kriptovaluta bányászat

EZEK A BITCOIN ÉS KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS LEGFŐBB ALAPJAI

Képbe kerülnél a kriptovaluta kereskedés legfontosabb alapjaival? Sorra vesszük azokat, amikkel mindenképp érdemes tisztában lenni a kezdő bitcoin és altcoin kereskedőknek, befektetőknek.

AMIT A TŐZSDEI KRIPTOVALUTA PÁROKRÓL TUDNI ÉRDEMES

Akülönböző kriptovaluta párokról mutatunk bővebb információkat. Ezek a párok a legtöbb tőzsdén megtalálhatóak. A két legismertebb kriptovaluta pár a BTC/USD(T) illetve a ALT/BTC kereskedési párok. 

MI A BITCOIN ÉS A BLOKKLÁNC? (2/2 RÉSZ)

A köznyelvben a Bitcoin magába foglalja az egész kriptovilágot, pedig a lényeg és a valóban forradalmi újítás a színfalak mögött, magában a rendszerben, az úgynevezett blokklánc technológiában van.

KRIPTOVALUTA - ÚTON EGY IGAZSÁGOS VILÁG FELÉ

A modern kor emberének 21. századi termékekre van szüksége. Igaz ez a technikai kütyükre, a közlekedési eszközök változatosságára, a lakóhelyünk, élőhelyünk tárgyaira. De miért ne lehetne igaz akár a pénzünkre is?

BITCOIN KÜLDÉS: HOGYAN UTALJUNK BITCOIN-T A PÉNZTÁRCÁK KÖZÖTT

Ebben az egyszerű, lépésről-lépésre útmutatóban bemutatjuk a Bitcoin küldés folyamatát. A Blockchain.com pénztárcából fogunk Bitcoint a Binance fiókba átküldeni.

MI AZ AZ ALTCOIN?

A Bitcoinon kívül az összes kriptovalutát, amik blokkláncon futnak altcoin-nak hívjuk. Több ezer kriptovaluta létezik, de csak talán pár tíz vagy száz olyan van, aminek komolyabb értéke van technológia szinten is.

BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS

Aki most ismerkedik a Bitcoin és a blockchain világával, nagyon sok idegen szóval találkozhat. Számotokra készítettük el a Cryptofalka kriptovaluta szótárát!

ETHEREUM (ETH), PROGRAMOK ÉS PROJEKTEK EGY BLOKKLÁNCON

Az Ethereum egy olyan nyílt forráskódú, blokklánc alapú számítógépes platform, amely képes okos szerződések futtatására. 

BITCOIN KERESKEDÉSI TIPPEK EGY VETERÁN TŐZSDEI KERESKEDŐTŐL

A tapasztalt kereskedők tanulnak a hibáikból és olyan Bitcoin kereskedési tippek-et állítanak fel, amelyek megakadályozzák, hogy újra ugyanabba a hibába essenek.

MI IS AZ A KRIPTOVALUTA BÁNYÁSZAT? (2/2 RÉSZ)

Ebben a cikkben pedig mélyebben megismerkedünk azokkal a kifejezésekkel, amik a leghasználatosabbak egy kriptovaluta bányász közösségben.

Szeretnél többet tudni a kriptovaluta kereskedésről?
Csatlakozz privát csoportunkhoz!

OKTATÁS, TECHNIKAI ELEMZÉS, KOIN ISMERTETŐK, HÍREK = A PLATFORM,
AMELY MINDENT TARTALMAZ AMIRE SZÜKSÉGED LEHET A KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS VILÁGÁBAN!

Válj te a
következő
tőzsdecápává!

Annak érdekében, hogy a privát csoportunkhoz csatlakozó tagok minél gyorsabban felvehessék a ritmust tőzsde világában, minden előfizetés mellé oktatási csomagot adunk! Továbbá minden héten jelentkezünk oktató anyagokkal, videókkal, élő streamekkel.

Turbózd fel
a profitodat
a tippjeinkkel!

Napi szinten megosztjuk veletek technikai elemzéseinket, legjobb tippjeinket a Bitcoinról, Ethereumról és a többi kriptovalutáról. Legyen szó short vagy akár long pozícióról! Mindezt lehetséges be- és kiszállási pontokkal, valamint a szakmai háttér ismertetésével egyaránt.

Légy naprakész a
blockchain
világában!

A nap 24 órájában értesítünk a blokklánc és a kriptovilág legfontosabb eseményeiről, híreiről, legújabb projektjeiről. A Slack applikáció segítségével ezeket a híreket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követőink.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.