Hogy mi a Bitcoin vagy a blockchain technológia? 📈

 

Szeretnéd megismerni ezt az innovatív és forradalmi világot? 📚

 

Profitálnál a kriptovaluták tőzsdei kereskedéséből? 📊

Akkor jó helyen jársz‼️Összegyűjtöttük neked az összes fontos információt, amire szükséged lehet ezekben a témákban!

MI A BITCOIN ÉS A BLOKKLÁNC TECHNOLÓGIA? (1/2 RÉSZ)

A legtöbb embernek kevés, vagy egyáltalán nincsen tapasztalata a digitális valutákkal, ezért gyakran hallhatjuk a következő kérdést: „Mi az a Bitcoin és hogyan működik?”.

MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN

A technológia fizetőeszközként való megnyilvánulása valóban fontos funkció, de ezen kívül további fontos és érdekes felhasználási területei lehetnek a decentralizált technológiának.

BITCOIN VÁSÁRLÁS: HOL TUDUNK HOZZÁJUTNI KEDVENC KRIPTOVALUTÁNKHOZ?

Ebben a cikkben pedig megmutatjuk miként tudtok Bitcoint vásárolni tőzsdén vagy pedig közvetlenül más emberektől marketplacen keresztül.

AMIT A TŐZSDEI KRIPTOVALUTA PÁROKRÓL TUDNI ÉRDEMES

Akülönböző kriptovaluta párokról mutatunk bővebb információkat. Ezek a párok a legtöbb tőzsdén megtalálhatóak. A két legismertebb kriptovaluta pár a BTC/USD(T) illetve a ALT/BTC kereskedési párok. 

MI A BITCOIN ÉS A BLOKKLÁNC? (2/2 RÉSZ)

A köznyelvben a Bitcoin magába foglalja az egész kriptovilágot, pedig a lényeg és a valóban forradalmi újítás a színfalak mögött, magában a rendszerben, az úgynevezett blokklánc technológiában van.

MIÉRT ÉRI MEG BITCOINNAL ÉS KRIPTOVALUTÁKKAL KERESKEDNI?

Új technológia ide vagy oda, a legtöbb embert a Bitcoin és a kriptovaluta piacára nem a technológia, hanem a hatalmas potenciális tőzsdei profit szerzés sodorja.

A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Tűzviharként vonult végig a szakmai körökben az amerikai dollár milliárdos befektető kritikája, amelyben sötét képet festett a jelenlegi pénzügyi rendszerről. Itt lenne az idő a “B terv-re”?   B, mint bitcoin 😉

HOGYAN TÁROLJUK A KRIPTOVALUTÁINKAT! – KRIPTOTÁRCA ISMERTETŐ

A kriptovaluta megvásárlását követően a következő ,gond”, hogy hol tároljuk, hol tartsuk azokat biztonságosan, erre lehet alkalmas egy kriptotárca. A kriptovaluta egy értékőrző pénzeszköz, így különösen fontos a biztonság

BITCOIN KÜLDÉS: HOGYAN UTALJUNK BITCOIN-T A PÉNZTÁRCÁK KÖZÖTT

Ebben az egyszerű, lépésről-lépésre útmutatóban bemutatjuk a Bitcoin küldés folyamatát. A Blockchain.com pénztárcából fogunk Bitcoint a Binance fiókba átküldeni.

MI AZ AZ ALTCOIN?

A Bitcoinon kívül az összes kriptovalutát, amik blokkláncon futnak altcoin-nak hívjuk. Több ezer kriptovaluta létezik, de csak talán pár tíz vagy száz olyan van, aminek komolyabb értéke van technológia szinten is.

SATOSHI NAKAMOTO, A TITOKZATOS PROGRAMOZÓ A BITCOIN MÖGÖTT

A kriptovilág domináns valutája, a Bitcoin kapcsán jogosan merülhet fel bennünk, hogy miként jött létre, ki áll mögötte. A létrehozó, ötletgazda személye után kutatva sok érdekes dologra bukkanhatunk.

MI IS AZ A KRIPTOVALUTA BÁNYÁSZAT? (1/2 RÉSZ)

Elsőre furcsának tűnhet a bányászat szó mindenki számára, manapság viszont az ember azzal is tud passzív jövedelemre szert tenni, hogy célhardwareket (asic), vagy sok videókártyás, úgynevezett rigeket üzemeltet. 

EGY FONTOS BIZTONSÁGI BEÁLLÍTÁS - KÉTFAKTOROS HITELESÍTÉS (2FA)

A kétfaktoros hitelesítés (2FA), a többtényezős hitelesítések egyik formája. Abban különbözik az egyszerű bejelentkezési módszerektől, hogy két független összetevőt használ.

BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS

Aki most ismerkedik a Bitcoin és a blockchain világával, nagyon sok idegen szóval találkozhat. Számotokra készítettük el a Cryptofalka kriptovaluta szótárát!

ETHEREUM (ETH), PROGRAMOK ÉS PROJEKTEK EGY BLOKKLÁNCON

Az Ethereum egy olyan nyílt forráskódú, blokklánc alapú számítógépes platform, amely képes okos szerződések futtatására. 

KRIPTOVALUTA - ÚTON EGY IGAZSÁGOS VILÁG FELÉ

A modern kor emberének 21. századi termékekre van szüksége. Igaz ez a technikai kütyükre, a közlekedési eszközök változatosságára, a lakóhelyünk, élőhelyünk tárgyaira. De miért ne lehetne igaz akár a pénzünkre is?

A BLOKKLÁNC BIZTONSÁGOS HASZNÁLATÁNAK TITKAI

A blokklánc technológia néhány éven belül a feje tetejére állíthatja a világot. Ez viszont csak akkor lesz lehetséges, ha a blokklánc biztonsági rendszere képes lesz a folyamatos támadásokat hárítani. 

KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL

A jelenleg két talán legfontosabb kriptovaluta tőzsdét, a Binancet és a Bitmexet vesszük górcső alá és mutatjuk be nektek! Ugyanis ez a két tőzsde jelenleg, ahol a legnagyobb likviditás.

BITCOIN KERESKEDÉSI TIPPEK EGY VETERÁN TŐZSDEI KERESKEDŐTŐL

A tapasztalt kereskedők tanulnak a hibáikból és olyan Bitcoin kereskedési tippek-et állítanak fel, amelyek megakadályozzák, hogy újra ugyanabba a hibába essenek.

MI IS AZ A KRIPTOVALUTA BÁNYÁSZAT? (2/2 RÉSZ)

Ebben a cikkben pedig mélyebben megismerkedünk azokkal a kifejezésekkel, amik a leghasználatosabbak egy kriptovaluta bányász közösségben.

Szeretnél többet tudni a kriptovaluta kereskedésről?
Csatlakozz privát csoportunkhoz!

OKTATÁS, TECHNIKAI ELEMZÉS, KOIN ISMERTETŐK, HÍREK = A PLATFORM,
AMELY MINDENT TARTALMAZ AMIRE SZÜKSÉGED LEHET A KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS VILÁGÁBAN!

Válj te a
következő
tőzsdecápává!

Annak érdekében, hogy a privát csoportunkhoz csatlakozó tagok minél gyorsabban felvehessék a ritmust tőzsde világában, minden előfizetés mellé oktatási csomagot adunk! Továbbá minden héten jelentkezünk oktató anyagokkal, videókkal, élő streamekkel.

Turbózd fel
a profitodat
a tippjeinkkel!

Napi szinten megosztjuk veletek technikai elemzéseinket, legjobb tippjeinket a Bitcoinról, Ethereumról és a többi kriptovalutáról. Legyen szó short vagy akár long pozícióról! Mindezt lehetséges be- és kiszállási pontokkal, valamint a szakmai háttér ismertetésével egyaránt.

Légy naprakész a
blockchain
világában!

A nap 24 órájában értesítünk a blokklánc és a kriptovilág legfontosabb eseményeiről, híreiről, legújabb projektjeiről. A Slack applikáció segítségével ezeket a híreket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követőink.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.