Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta bányászat egyszerűen! Bloc Gui Miner bemutató

Kriptovaluta bányászat egyszerűen! Bloc Gui Miner bemutató

Mai kriptovaluta bányász cikkünkben egy kevésbé ismert, mégis sokoldalú Bloc GUI minert veszünk górcső alá, amely több mint 17 coin bányászatát támogatja.

Pluszba egy kis update az előző cikkekhez, kijött az XMRIG 5.4-es verziója! Nálam 5-8%os hash emelkedést hozott, nem lassítja túlzottan a gépet, mindenképpen megéri frissíteni. Ezt ide kattintva meg is tehetitek. Az előző bányász cikkeket itt találjátok: Monero HardFork, te már készen állsz a CPU bányaszatra? Monero bányászat, hogyan hozd ki a maximumot a gépeidből.

 

Pár szó a projektről - Bloc.money (BLOC)

2018 májusában indultak, cryptonote alapú tehát cpu és gpuval is bányászható. Gyors, biztonságos, privát és olcsó. A csapat, a kissebb cryptokat 2017-óta sújtó medve piac ellenére is aktív. Egyik legfontosabb céljuk a bányászat közelebb hozása az átlagemberhez.
Ennek keretein belül fejlesztettek már Webminert (böngészőből is tudsz bányászni, processzorral), Mobile minert ( bányászható akár telefonnal) és egy 17 coint támogató Bloc GUI minert is, ezt fogjuk nektek bemutatni.

Vágj bele most a kriptovaluta bányászatba! Kriptovaluta bányászgép eladás, optimalizálás, beüzemelés

 

Mit bányászhatok Bloc Gui Minerrel?

A miner, grafikus felülettel rendelkezik, tizenhét cryptonote alapú coint támogat, a "legjobb" poolok integrálva vannak benne, könnyen használható, Linux,MacOs, és Windows támogatással érkezik. XMR stak és XMrig integrálva van, így a bányászatot ez a két program végzi.

Támogatott coinok listája:

Gyorsan átfutva a neveket, többségük 500 ezertől -3 millió dollár marcetcappel rendelkezik. Viszont a projektek jók, a devek aktívak, így mindenképpen megéri átfutni őket. Két év medve piac után nehéz pozitívan állni az microcapes coinokhoz, viszont pont ezek voltak azok, akik képesek voltak 100-200x-os emelkedésre. De erről bővebben, majd egy későbbi cikkben :)

 

Bloc Gui miner v1.1.4 beállítása

Első lépésként töltsük le a Bloc Gui minert innen.

A támogatottság minden operációs rendszert lefed, válasszuk ki a számunkra megfelelőt. CPU-bányászathoz XMRIG-et ajánlom, még GPU-bányászathoz STAK-ot. Miután letöltöttük a programot, csomagoljuk ki azt. Egyes böngészők veszélyforrásként tekinthetnek a filera, így vagy engedélyezzük, vagy használjunk Explorert.

Szeretnél belevágni a bányászatba, de félsz egyedül belekezdeni? Egyedi problémáddal kérnél segítséget egy szakértőtől? Akkor jó helyen jársz! Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! ➡️ Bitcoin és kriptovaluta konzultáció

Második lépésként szükségünk lesz egy wallet címre a Bloc Gui miner használatához. Itt két lehetőségünk van, vagy a szimpatikus projekt hivatalos weboldaláról töltünk le pénztárcát, vagy direktben tőzsdére bányászunk. Tőzsdék közül a TradeOgre-t ajánlom, ez egy régi cryptonote coinokra szakosodott, megbízható tőzsde.

Akkor lássunk is neki. Stakot fogok használni mivel egy rx580-as is van a gépben.

Kicsomagolás után így fog kinézni a mappánk, a Bloc Gui minert futassuk adminisztrátorként.

Indítás után három opciónk van:

  1. Ha van már létező bloc címed, bányászhatsz arra tovább
  2. ha nincs bloc címed akkor a program felkinálja az összes létező wallett típust ( paper, gui, iphone, web stb)
  3. Más pénzek bányászata 

Most válasszuk a harmadik opciót.

 

Tube bányászása a Bloc Gui minerrel

  • Most Tube-ot fogunk bányászni a Bloc Gui minerrel, a sok opció közül szerintem ez az egyik legígéretesebb projekt.
  • Ezek után adjuk meg a címünk, majd válaszunk egy szimpatikus poolt.
  • Ha van a számítógépben VGA- akkor a beállításoknál állítsuk be annak a használatát is ( Settings -> A computer with graphic cards GPU)

Éssss mehet a móka :)

 

Pár gondolat a végére

Mindenképpen úgy gondolom, hogy kicsi (1-10) százalékban minden bányásznak szüksége van spekulatív portfólióra. Ha egy coin 100 helyet ugrik előre cmcapen ( teljesít egy általa fejlesztett részcélt, pl böngésző bővítmény ) az jellemzően akár duplázhatja is az árát, illetve ezeket a coinokat mindennél könnyebb pumpálni ( habár ez mostanában nem jellemző ).

Viszont azt semmiképpen sem gondolom, hogy túl nagy arányban kellene tartani őket, viszont növekedésre van tér bőven, de esésre is. A Bloc-os fiúk összegyűjtötték nagyjából a legjobb microcap, AMD gpuval és CPU-val bányászható coinokat. Így ezeket ilyen célra mindenképpen megéri nézegetni, viszont mindenképpen nézz utána annak, mit bányászol és hozz felelős döntést. Ez a magán véleményem, és semmiképpen nem tanács.

Aliara

 

További bányászoknak ajánlott cikkeink:

  1. Monero HardFork, te már készen állsz a CPU bányaszatra?
  2. Monero bányászat, hogyan hozd ki a maximumot a gépeidből
  3. Mi is az a kriptovaluta bányászat? (1/2 rész)
  4. Mi is az a kriptovaluta bányászat? (2/2 rész)

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.81% $61,257.66
Ethereum ETH -3.26% $2,981.68
BNB BNB -0.64% $535.36
Solana SOL -2.67% $132.6
XRP XRP -0.01% $0.4954
Dogecoin DOGE -4.89% $0.148
Cardano ADA -2.58% $0.4461
Litecoin LTC 0.34% $80.07
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!