100 résztvevővel indul a Binance NFT platform

Szerző: | jún 1, 2021 | Kriptovaluta

A Binance NFT platform újabb mérföldkőhöz érkezett, célja, hogy a világ minden tájáról 100 alkotót gyűjtsön össze az új digitális piactérhez. 

A Binance folyamatos, gyors és innovatív fejlődést mutatott az elmúlt években. A kezdetben csupán pár dolgozóból álló kriptovaluta kereskedő platform, évi több 10 millió dolláros üzletté nőtte ki magát. A Binance nem állt meg a siker kapujában. A margin, futures, spot kereskedés mellett, egyedülállóan létrehozta a részvénytoken (stock) kereskedési felületét is. 

A cég, a legújabb innovatív fejlesztést áprilisban jelentette be, miszerint létrehozza a Binance NFT platformot, egy NFT piacteret. 

 

Binance NFT platform

A júniusban induló Binance NFT platform a világ vezető NFT platformját hivatott létrehozni, amely a Binance reményei szerint a digitális művészet elsődleges platformja lesz. A Binance NFT célja, olyan metaverzió létrehozása, amely valós időben követi az adott NFT-k árát, egyedi ajánlatokkal, exkluzív együttműködésekkel, egy tökéletesen megtervezett és intuitív digitális platformmal párosítva. A Binance NFT platform, a Binance fő platformján lesz elérhető, csak úgy, mint a spot, margin, future vagy éppen a stock kereskedés. Ha szeretnéd nyomon követni az NFT projektek árfolyam változását, ezt az NFT árfolyam oldalunkon megteheted!

Binance NFT platform I Cryptofalka

Forrás: https://www.binance.com/

 

Megindult a művészek toborzása a Binance NFT platformjához

Egy sajtóközleményben a cég bejelentette, hogy olyan élvonalbeli alkotókat keresnek, akik ismerik a legújabb trendeket, és élnek a lehetőséggel, hogy a Binance NFT piactéren szerepeljen a munkájuk.

Minden típusú művész és alkotó meghívást kap, hogy csatlakozzon ehhez a nagyszerű kalandhoz, megtéve az első lépését egy rendkívül jövedelmező és izgalmas NFT-utazáshoz. -áll a közleményben

Misha Most neves utcai művész, aki jelenleg a legnagyobb falfestmény világrekordját tartja, már meghívást kapott a Binance NFT platformra. A legtöbben 10 NFT-t készítenek más művészekkel együttműködve, és a darabok a piac megjelenésének első hetében lesznek értékesíthetők, amelyet jelenleg június 24-re terveznek.

„A digitális művészetet átitatja a közösség szelleme. Utcai művészként nagyon közel áll hozzám, és megszoktam, hogy más alkotókkal csapatban dolgozom. Az NFT-n végzett munka egyedülálló lehetőség számomra a digitális művészekkel való együttműködésre. Számomra az ismert művek digitális művészetté alakítása elsősorban kísérlet, és a valódi művészet erről szól. ”- írta a művész

Az alkotók széles köre az NFT-piacok kemény versenyhelyzetét tükrözi: a felhasználók ritkán lojálisak egy adott lánchoz, platformhoz vagy termékhez, és egyre több vállalat – köztük az e-kereskedelmi óriási, az eBay is hasonló platform indítását tervezi. Az egyetlen módja annak, hogy a Binance NFT platform kiemelkedjen a gyűjtők számára, a vonzó szellemi tulajdon és az engedélyek kiadása – és ezen a vonalon a Binance úgy tűnik elkötelezett.

“A 100 alkotói kampány az egyik olyan kampány, amelyet a Binance NFT készített, és amelynek célja a világ minden tájáról érkező innovatív alkotók támogatása és népszerűsítése, valamint a különböző kultúrákból származó NFT-darabok reflektorfénybe helyezése” – mondta Lily Lee, a Binance PR menedzsere a Cointelegraphnak adott interjúban. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Prémium előnyök a Binance NFT innovatív alkotói számára

Számos előnnyel szolgál, ha valakinek a munkája megjelenhet a platformon. A limitált résztvevők miatt, minden munka előtérbe kerülhet. A Binance promótálni fogja a művészek munkáit a social media platformjain. A művészek olcsó tranzakciós díjra számíthatnak, a cég csak 1% tranzakciós díjat számít fel, a művészek pedig a nyereség 99% -át megkapják NFT-jük első eladásáért, valamint 1% -os jogdíjat az esetleges későbbi NFT-kereskedésekből.

 

Konkurens csatornák is megpróbálnak érvényesülni

Eddig a Flow-nak sikerült a piaci részesedés meghatározó részét megszereznie az NBA-vel való partnerség révén. Míg a Top Shot digitális kártyák árai csökkentek, napi forgalmuk továbbra is rendszeresen az első három helyen szerepel a DapprRadar szerint. 

Számos más platform azonban későn kapcsolt, de még így is megpróbálnak piaci részesedéshez jutni. A ConsenSys által támogatott Palm, a híres brit művész, Damien Hirst műveivel indult útnak. A WAX is megpróbált előretörni a baseballkártya-óriás Topps-szal.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka