Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
NFT kereskedési platformot indít a Binance

NFT kereskedési platformot indít a Binance

Júniusban a Binance elindítja a Binance NFT-t, a világ első NFT piacát és kereskedési platformját. Az új piactér művészeket, alkotókat és kriptográfusokat fog összehozni a világ minden tájáról. 

 

Nem csökken az NFT-k népszerűsége

A blokklánc technológia újabb mérföldköve az NFT-k világa, amit a szélesebb közönség alig pár hónapja ismert meg. Ahogy a neve is utal rá, NFT, Non Fungible Token (nem helyettesíthető token) egyedi tokenekről van szó. Ez a tulajdonság felkeltette a blokklánc technológiával foglalkozó fejlesztők érdeklődését és olyan területeken irányította a figyelmet, mint a játékipar, a művészet vagy akár a személyek azonosítása. Az NFT lehet egy teljesen digitális eszköz vagy akár egy fizikai dolog digitalizált változata. 

Cryptopunk NFT I Cryptofalka Forrás: https://www.coindesk.com/

 

Jön a Binance saját NFT platformja

A júniusban induló Binance NFT platform a világ vezető NFT piacát hivatott létrehozni, amely a digitális gyűjtők elsődleges platformja lesz. A platform célja egy olyan NFT metaverziót létrehozni, amely valós időben követi az adott NFT-k árát. Egyedi ajánlatokkal, exkluzív együttműködésekkel, egy tökéletesen megtervezett és intuitív digitális platformmal párosítva. A Binance NFT platform a Binance fő platformján lesz elérhető, így az NFT felhasználók is hozzáférhetnek a többi piachoz is, legyen az részvénytoken piac vagy a hagyományos kriptovaluta piac. 

 

Világszínvonalú NFT-k, exkluzív együttműködések és magas színvonalú kiállítások

A tervek szerint kiállítások, globális aukciók is lesznek. Ezek csak a Binance NFT platformon lesznek elérhetőek. A platformnak két fő része lesz. Az egyik a Premium Event kategória, a legkeresettebb digitális tárgyak számára, a másik a Trading Market kategória, amely lehetővé teszi a mindennapi felhasználók számára, hogy minimális költség mellett könnyedén létrehozhassanak NFT-ket.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

"Célunk a világ legnagyobb NFT kereskedési platformjának létrehozása, a legjobb kriptovaluta vásárlási és cserélési tapasztalatokkal, a Binance blokklánc-infrastruktúra és közösség által működtetett leggyorsabb és legolcsóbb megoldások kihasználásával" - mondta Helen Hai, a Binance NFT vezetője.

 

NFT platform művészeknek és előadóknak

Az alkotók vannak az egyik legnagyobb hatással az NFT ökoszisztémára, ezért a Binance ígérete szerint a platform a legalacsonyabb tranzakciós díjait kínálja majd. A Premium Event kategóriában a művészek az eladásokból származó nyereség 90% -át kapják meg. 

A felhasználók letétbe helyezhetik NFT-jüket a Trading Market kategóriában, és dönthetnek úgy, hogy minimális költség mellett eladásra vagy árverésre bocsátják őket. A Binance névleges, 1% -os feldolgozási díjat számít fel - az alkotók vagy a betétesek 1% -os jogdíjat kapnak minden további kereskedésért.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Binance NFT összegző

A Binance a felhasználók millióit szolgálja ki a világ minden tájáról, akik közül sokan most már hozzáférhetnek a virágzó NFT térhez. A cég elkötelezett a pénz szabadsága iránt, és egy befogadó ökoszisztéma kiépítésének megfelelően a Binance NFT piactér a kis értékű alkotókat is támogatni fogja.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.53% $67,321.27
Ethereum ETH -2.79% $3,755.35
BNB BNB -1.05% $595.13
Solana SOL 0.11% $168.75
XRP XRP -0.27% $0.5286
Dogecoin DOGE -0.04% $0.1639
Cardano ADA -0.34% $0.4562
Litecoin LTC 0.99% $83.81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!