Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ajándékozz hasznos kriptós tudást karácsonyra!

Ajándékozz hasznos kriptós tudást karácsonyra!

Nyakunkon a karácsony, már nem maradt sok idő, hogy megtaláld a megfelelő ajándékot. Szerezd be a Bitcoin és Kripto alapok E-bookot és mi a Tőzsdei Gyorstalpaló oktatócsomagot is a fa alá tesszük! Ezzel egy hatékony elméleti és gyakorlati oktatóanyaggal bővítheted tapasztalataid Te magad vagy akár az egyik szeretted.

 

🎄🎁 2 TERMÉK 1 ÁRÁÉRT! 🎁🎄
SZEREZD BE MOST AZ E-BOOKOT ÉS MI A TŐZSDEI GYORSTALPALÓ OKTATÓCSOMAGOT IS A FA ALÁ TESSZÜK! 

Ha felkeltette az érdeklődésed az e-book, ezen a linken tudsz további részleteket olvasni. A könyv eredeti ára 9 990 Ft., viszont ha most karácsonyig megvásárlod, kapsz tőlünk egy 9 990Ft értékű tőzsdei gyorstalpaló oktatócsomagot is ajándékba!

 

Bitcoin és kripto alapok E-book karácsonyra!

Repül az idő, és a megoldásra váró problémák a 2008-as gazdasági válság óta még mindig jelen vannak, már ha nem lett több belőle. A jelenlegi pénzügyi helyzetben, aki nem cselekszik, az bizony elveszíti a nehéz munka árán megszerzett pénze értékét. Érdemes ezért alternatívákban gondolkozni. 

Régóta szeretnéd már megérteni, hogy mi is a bitcoin és a mögötte rejlő blokklánc technológia? Régóta gondolkozol már azon, hogy belevágj a kriptovaluta kereskedésbe, de eddig még nem szántad el magad, hogy összegyűjtsd az alapokhoz szükséges biztos tudást? Félsz, hogy rossz helyről tájékozódsz? Segítünk!

karácsony kripto I Cryptofalka 

Kriptovaluta oktatóanyagunkban összeszedtük mindazt a tudásbázist, amivel az olvasó belevághat a blokklánc világába! Ha most ismerkedsz a kriptovalutákkal és szükséged lenne egy megbízható és könnyen érthető oktatóanyagra, akkor ez az e-book tökéletes választás lehet akár karácsonyra is!

Miről olvashatsz az oktatóanyagban?

 • A jelenlegi pénzügyi rendszer problémái, avagy hol rontottuk el?
 • Mi a bitcoin és mire kínál megoldást? Lufi vagy pénzügyi forradalom?
 • Altcoinok és tokenek, mi alapján válassz és hogyan diverzifikáld a portfóliódat?
 • Mik azok a konszenzus mechanizmusok és hogy működik a kripto bányászat?
 • Hogyan juss hozzá az első kriptovalutáidhoz, hol vásárolhatod meg őket?
 • Kriptovaluta tranzakciók érthetően, röviden: utalások lépésről-lépésre.
 • Ne legyél áldozat! Leggyakoribb scam-ek, milyen kockázatok vannak és hogyan tartsuk biztonságban a kriptovalutáinkat?
 • A technológia már itt áll a küszöbön. Jelenlegi felhasználási módok, amikről nem is hallottál.
 • Gyakori tévhitek, amiket fontos rendbe tenni!

 

Elmélet mellé gyakorlat: Tőzsdei Gyorstalpaló Oktatási csomag az E-bookhoz! 

Az E-book megadja a megfelelő elméleti tudást ahhoz, hogy megismerd a blokklánc világát. Ahhoz azonban, hogy kereskedj elengedhetetlen a tőzsdei gyakorlat elsajátítása is. Ezért ha most karácsonyra megajándékoznád a szeretteidet a Bitcoin és Kripto alapok e-bookkal, mi a tőzsdei Gyorstalpaló oktatási csomagot is a fa alá tesszük!

Sajátítsd el a tőzsdei kereskedés alapjait és lépj be magabiztosan a kripto-tőzsde világába. A bemutatott tőzsdei példákat a kriptovaluták piacáról hozzuk, de az előadássorozatban látható tananyag használható részvény, arany és egyéb hagyományos tőzsdei termékek kereskedéséhez is!

karácsony kripto I Cryptofalka

Az oktatás célja, hogy hatékonyan mutassuk be az összes tőzsdei forrást, software-t és szakmai alapot, amire szükség lehet a kripto-kereskedés biztonságos elkezdéséhez. Akár egy számítógép és internet segítségével otthonról is profitálhatsz.

Miről lesz szó az oktatóvideókban?

1. alkalom: Tőzsdei kereskedés bemutatása, tévhitek eloszlatása. Szükséges források, softwarek megismerése, kereskedési típusok bemutatása.
2. alkalom: Fundamentális alapok bemutatása, miért éri meg kriptovalutákkal kereskedni, ezt hol és milyen formában lehet megtenni?
3. alkalom: Tőzsdei grafikonok értelmezése. Mi hol található a grafikonokon, minek mi a célja, hogyan kell a tőzsdei grafikonokat értelmezni.
4. alkalom: Tőzsdei trendek értelmezése. Milyen trendek léteznek, hogyan tudjuk azonosítani őket, hogyan tudjuk kihasználni adottságait? 
5. alkalom: Támaszok és ellenállások jelentése, szerepe. Támaszok és ellenállások, potenciális célárakat és eladási pontok azonosítása.

 

Hasznos karácsonyi ajándék kriptós szeretteidnek

Ha idén karácsonyra nem törölközőt vagy bögrét tennél a fa alá, akkor garantáljuk, hogy ez az ajándék a megfelelő motivációk mellett megtérül! Az elméleti tudás kiegészülve a tőzsdei gyorstalpalóval olyan ajándék lehet, amellyel hasznos ismeretekkel lesz gazdagabb az olvasó, és a jelenlegi gazdasági kihívások mellett megismerheti a blokklánc nyújtotta befektetési alternatívákat. 

 

🎄🎁 2 TERMÉK 1 ÁRÁÉRT! 🎁🎄
SZEREZD BE MOST AZ E-BOOKOT ÉS MI A TŐZSDEI GYORSTALPALÓ OKTATÓCSOMAGOT IS A FA ALÁ TESSZÜK! 

Részletesebben is érdekel mit nyújthat számodra a Tőzsdei Gyorstalpaló oktatócsomag? Kattints a linkre, és nézz rá a termékünkre a webshopban. Az oktatócsomag eredeti ára 9 990 Ft., viszont ha most karácsonyig megvásárlod az E-book-ot, megkapod tőlünk ajándékba!

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.41% $64,518.11
Ethereum ETH -4.30% $3,394.45
BNB BNB -4.89% $577.76
Solana SOL -9.57% $131.78
XRP XRP -7.28% $0.4782
Dogecoin DOGE -10.67% $0.1189
Cardano ADA -10.94% $0.3694
Litecoin LTC -8.33% $71.27
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!