Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Coin: Egy Alapító Története

Coin: Egy Alapító Története

A Coin: Egy Alapító Története című dokumentumfilm egy technológiai startup tőzsdei céggé válásának útját mutatja be.

 

Miről szól a Coin?

A Coinbase társalapítója és vezérigazgatója, Brian Armstrong október 4-én Twitter-en jelentette be, hogy a kriptora fókuszáló dokumentumfilm, amely egy technológiai startup felépítésének útját mutatja be, október 7-től elérhetővé válik az Amazon Prime-on, az iTunes-on, a YouTube-on és más streaming platformokon.

A Coin: Egy alapító története című dokumentumfilm célja, hogy lerántsa a függönyt és megmutassa az embereknek, milyen is valójában egy technológiai vállalatot az alapoktól kezdve felépíteni. Armstrong célja ezzel az is, hogy bátorítson másokat a cselekvésre, akik ugyanezt szeretnék tenni.

A vezérigazgató szerint a dokumentumfilm rendezője, Greg Kohs és csapata "példátlan hozzáférést" kapott Armstrong cégéhez, s így hűen megörökítette az elmúlt három év őrült hullámvölgyeit. A bejelentés szerint a dokumentumfilm "a jó, a rossz és a csúnya" oldalát mutatja be annak, amikor egy technológiai startup-ot az alapoktól a tőzsdei céggé válásig felépítünk.

Többet szeretnél tudni a Coin: Egy alapító történetéről? Nézd meg az előzetest itt:

https://youtu.be/OXK5XKSxD1E

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Mit várhatunk a filmtől?

Kemény év volt a mostani a kriptovaluták kedvelői számára, különösen, ha jelentős összegeket fektettek be a feltörekvő piacra. Ettől függetlenül a dokumentumfilm nagyon pozitívan tekint a kripto jövőjére. A filmben Armstrong megosztja beszámolóját arról, hogyan ismerte fel először a Bitcoin-ban rejlő hatalmas potenciált és hogyan tudta megkönnyíteni a lakosság számára a kereskedést.

A trailer-ben érintőlegesen esik szó a kripto összeomlásáról, amely nemrégiben szinte elsöpörte a digitális vagyonokat. Ugyanakkor a film annyira "bullish a kriptoért", hogy egyes vélemények túlzottan optimistának tartják a vezérigazgató hozzáállását. A film nagy részében Armstrong a saját szavaival meséli el történetét, de néhány ismerős arc, köztük Nas, Scott Galloway és Paul Graham, szintén megosztja gondolatait a nézőkkel.

 

coin | Cryptofalka medium.com

A dokumentumfilm forgatása 2019-ben kezdődött, amikor a Coinbase a kriptopénz-kereskedelmi platformok kiemelkedő szereplője lett, és azután fejeződött be, hogy a vállalat 2021 elején tőzsdére ment a Nasdaq-on. Ebből kiindulva a film által lefedett időszak már egy nagy részben letűnt korszak, amikor a kripto víziója csak felfelé és jobbra terjedt. Egy internetes vélemény szerint ha ma nézzük meg a filmet, olyan érzés, mintha egy alternatív valóságba botlanánk a jelenlegi medvepiacos állapot miatt.

Ettől függetlenül mindenképp érdemes megnézni a filmet, különösen a kezdők számára, akik többet szeretnének tudni a kripto történetéről, az ökoszisztémáról és a tőzsdék működéséről.

 

Mi a Coin dokumentumfilm célja?

Armstrong elmondta: "Azért vállaltam el ezt a dokumentumfilmet, mert szerettem volna bemutatni, mi kell egy technológiai startup létrehozásához, és több embert bátorítani a cégalapításra. Ezen felül pedig a kriptot is szerettem volna demisztifikálni."

A vezérigazgató reményei szerint sikeresen megmutatja a filmben, hogy a tech-alapítók csak átlagos emberek, akik megpróbálnak olyan terméket létrehozni, amit az emberek akarnak és, amire szükségük van. Hozzátette, hogy "mindenki, aki a kriptoban dolgozik, hisz abban, hogy egy igazságosabb, szabadabb és globálisabb pénzügyi rendszert hozhat létre".

A CEO mindenkit arra bátorított, hogy nézze meg a filmet, beleértve a politikai döntéshozókat is, mivel úgy véli, ez segíteni fogja a kriptovaluták ügyének előmozdítását, valamint megmutatja az iparágat előrevivő keményen dolgozó emberek motivációit.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.50% $66,286.75
Ethereum ETH 5.88% $3,250.63
BNB BNB 2.84% $576.52
Solana SOL 7.09% $153.4
XRP XRP 4.02% $0.5144
Dogecoin DOGE 4.20% $0.1643
Cardano ADA 3.57% $0.4896
Litecoin LTC 3.08% $81.97
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!