Jack Dorsey lemondott a Twitter vezérigazgatói posztjáról

Szerző: | nov 30, 2021 | Kriptovaluta

Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója több mint hat év után lemondott a közösségi médiavállalatnál betöltött pozíciójáról. A dolog érdekessége, hogy júniusban arról nyilatkozott, hogy ha  nem a Twitternél dolgozna, akkor a Bitcoinnak és a Squarenek szentelné az idejét. Véletlen lenne?

 

Tweet bejegyzésben közölte követőivel lemondását Jack Dorsey

Szerinte a vállalat „nem áll készen arra, hogy túllépjen az alapítókon”. Lemondását követően új jövőbeli terveket nem jelentett be. Ami viszont érdekes, hogy a Square vezetői posztjáról viszont nem mondott le! A Square pedig köztudottan kripto és Bitcoin barát.

Dorsey 5,9 millió követőjének küldött hétfői tweetjében közölte, hogy lemondott a közösségi médiaóriás Twitter vezérigazgatói posztjáról, amelynek társalapítója volt 2006-ban. Bejelentette, hogy a cég igazgatótanácsa a Twitter technológiai igazgatóját és igazgatósági tagját, Parag Agrawalt nevezte ki Dorsey helyére “a mai naptól kezdve”.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

“Úgy vélem, nagyon fontos, hogy Paragnak megadjuk azt a teret, amire szüksége van a vezetéshez” – mondta Dorsey. “Úgy vélem, nagyon fontos, hogy egy vállalat önállóan, az alapító befolyásától vagy irányításától mentesen tudjon megállni a lábán.”

Dorsey 2006 és 2008 között, majd Dick Costolo távozását követően 2015-től volt a Twitter vezérigazgatója. Egyelőre nem világos, hogy Dorsey tervezi-e a közösségi médiavállalatot hátrahagyva idejét teljesen a Square működésére és egy decentralizált Bitcoin (BTC) tőzsde fejlesztésére összpontosítani.

November 19-én a tbDEX nevű decentralizált tőzsdei projekt kiadta fehér könyvét, amelyben részletezte terveit egy új üzenetprotokoll létrehozására. Bár Dorsey néha használta a platformját a tőzsdével kapcsolatos bejelentések megtételére, a cikk megjelenésének időpontjában nem érkezett olyan hír, hogy tervezne nagyobb részt vállalni a projektben.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka