A JPMorgan ügyfelei mostantól hozzáférhetnek a kriptovalutákhoz

Szerző: | júl 23, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A JPMorgan lett az első nagy amerikai bank, amely tehetős ügyfeleinek hozzáférést biztosított a kriptopénzekhez. 

Az amerikai JPMorgan Chase & Co banki óriásvállalat kiskereskedelmi ügyfelei több kriptovaluta termékhez is hozzáférést kaptak, többek közt a Grayscale Bitcoin Trusthoz (GBTC). A lépés a bankot az Egyesült Államok legnagyobb pénzügyi intézményévé tette.

 

A JPMorgan 5 kriptopénzt hagyott jóvá

A bank tájékoztatta pénzügyi tanácsadóit, hogy minden tehetős ügyfelének hozzáférést adhatnak kriptográf befektetésekhez. A kripto-alapokhoz csak a tehetős, 20 millió dollárt meghaladó már befektetett eszközökkel rendelkező ügyfelek férhetnek hozzá.

Kriptovaluta alap | Cryptofalka

Forrás: https://bitcourier.co.uk/

A JPMorgan elmondta, hogy július 19-től vehetnek fel megbízásokat. A termékek közül négy a vezető digitális eszközkezelő Grayscale Investments, egy pedig az Osprey Funds. Az elfogadott alapok között szerepel a Grayscale Bitcoin Trust, a Grayscale Bitcoin Cash Trust, a Grayscale Ethereum Trust, a Grayscale Ethereum Classic Trust és az Osprey Bitcoin Trust.

A JP Morgan tanácsadói csak az ügyfelek kérése alapján fogadhatnak el vételi vagy eladási megbízásokat. Tilos a kripto-termékek bármelyikének közvetlen ajánlása.

Egy korábbi kutatásból kiderült, hogy a befektetők igényt tartanak a kripto-termékekre. Ezek a befektetők a Bitcoint külön befektetési eszközosztálynak tekintik. Mary Callahan Erdoes, a JPMorgan vagyonkezelésért felelős igazgatója megjegyezte, hogy az ügyfélkör megtartása érdekében a cég kénytelen kripto-termékeket biztosítani ügyfeleinek, még akkor is, ha az hivatalosan nincs elismerve külön befektetési eszközosztálynak. 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További bankok is követhetik a JPMorgan lépését

Bár a JPMorgan az első nagy pénzintézet az Egyesült Államokban, amely gazdag ügyfeleinek hozzáférést kínál titkosítási alapokhoz, az olyan rivális bankok, mint a Goldman Sachs és a Morgan Stanley, nemsokára csatlakozhatnak. A Morgan Stanley például már megtette az első lépést azzal, hogy benyújtotta az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) annak engedélyezését, hogy ügyfelei Bitcoin-kitettséget szerezzenek a Grayscale Bitcoin Trust által, vagy készpénzzel kiegyenlített határidős ügyletek révén.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.