Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Altcoin Rally: íme pár kripto, amivel nagyot szakíthattál

Altcoin Rally: íme pár kripto, amivel nagyot szakíthattál

Izgalmas időszak van mögöttünk, pedig az altcoin piac még be sem melegedett igazán! A Cryptofalka privát kereskedő csoportjában sem unatkoztak elemzőink: közel 300%-os profitban a Uniswap, de elkaptuk a beszállót többek között az IAG és ASTR tokenekre is.

Csatlakozva hozzánk, nem csak a piaci trendekre és ígéretes altcoin lehetőségekre vonatkozó információkat kapod meg, hanem szakértői elemzéseink és stratégiáink segítségével tudatos befektetési döntéseket hozhatsz meg. Már ma belevágnál? Válts tagságot!

gomb I Cryptofalka

Közel 300%-os emelkedésen van túl a kedvenc altcoinunk

Nemrég a Uniswaptól volt hangos a kriptoszféra, azzal, hogy újra 15 dolláron jár egy UNI token árfolyama. Számunkra új dolog nem történt, szépen lehozta azt, amiről évek óta beszélünk a Cryptofalkában. Vagyis, hogy miért igazán alulértékelt a token annak ellenére, hogy ő az egyik legnagyobb DeFi projekt.

Néhány hete megjelent a hír, hogy megkaphatja az extra utilityt a UNI, és részesülhetnek a token holderek a DEX sikeréből és forgalmából. Erre egy jó +70%-ot pumpált kevesebb mint egy nap alatt a UNI korábban alulértékelt árfolyama.

Uniswap árfolyam emelkedés.jpg

Privát tagjaink, akik követték a Uniswap token elemzéseinket 4 dolláros tartományokból halmoztak, és most közel 300%-os profitnál járnak a UNI-val.

Évek óta a TOP altcoin lehetőségnek tartjuk a UNI-t

Részlet szakértőnk 2023 őszi elemzéséből, amikor ~4 dollár volt egy UNI token:

"Továbbra is jó lehetőségnek tartom a UNI-t hosszú távra. Sőt, igazából hosszú távra még mindig talán a legjobb alt opció. Ezt főleg az erős fundamentumok alapján gondolom. Szerintem TOP1 DeFi projekt, de az árfolyama teljesen visszadolgozta a bikapiac emelkedését és szinte All Time Low körüli szinteken lehet hozzájutni a vezető DeFi projekt saját coinjához. Erős fundamentumok + olcsó ár, a jó hosszútávú befektetés ismérve." - Discord privát csoportunk 2023.10.13

A privát kereskedő csoportunkban megosztott hosszú távú kereskedési tier list-en is ő volt az egyetlen altcoin, akit a bitcoinnal egy szintre emeltünk a "Kiváló" kategóriába tavaly szeptember végén.

Uniswap bitcoin hosszútavu kereskedes I Cryptofalka

2023 őszi hosszútávú kereskedések Tier List - Cryptofalka privát kereskedői csoport

Részlet szakértőnk tavaly őszi elemzéséből, 4,4 dolláros UNI árfolyamnál:

" A Uniswap van nálam olyan pozícióban ahol amúgy szívesen vásárolok belőle... Alapvetően én bullish vagyok a DeFi-vel és a decentralizált tőzsdékkel kapcsolatban. A UNI pedig továbbra is a legnagyobb név ezen a piacon, és én fényes jövőt látok nála továbbra is. Ezt az árfolyam egyelőre nem tükrözi. E mögött valószínűleg a UNI kevés utilityje áll. De hogy őszinte legyek nem tartom azt reálisnak, hogy nem fognak adni a UNI-nak majd több utilityt és esetleg részesedést a tőzsde sikeréből." - Discord privát csoportunk 2023.09.08uniswap befektetes I Cryptofalka

Utat mutat-e a Uniswap a többi DeFi projektnek? Beköszönt-e ezzel egy újabb DeFi szezon?

Folyamatosan kutatjuk az ígéretes altcoin projekteket

A Cryptofalka prémium előfizetőinek rendszeres altcoin elemzésekkel és fundamentális értékelőkkel segítünk meghozni a legjobb hosszú távú befektetési döntéseket. Így nem csak a napi vagy heti lehetőségeket tudják kiaknázni, hanem tudatosan építik a kriptovaluta portfóliójukat a jövőre nézve.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés, tagságok banner.webp

IAGON: Több mint 400% emelkedés a szeptemberi elemzésünk óta

Részlet szakértőnk fundamentális altcoin elemzéséből:

"Az IAGON egy újabb generációs decentralizált tárhely megoldás, ami a Cardano olcsó és gyors blokkláncán működik. Látszólag nagyon egyszerű használni, és a közösség építi ki a háttértárakból álló infrastruktúrát IAG tokenekért cserébe. Csapat, roadmap, karrier oldal, partnerek, blog megvan. Cardano tárcákkal lehet csatlakozni az apphoz, ami szimplább mint a dropbox. " - Discord privát csoportunk 2023.09.08

altocoin elemzés IAGON I CryptofalkaA tudatos kriptovaluta befektetés fontosságát szem előtt tartva, részletes összefoglalókat kínálunk hetente az új ígéretes projektekről, vagy épp olyan coinokról hozunk beszámolókat, ami szerintünk igencsak gyenge lábakon áll, szóval érdemes lehet elkerülni.

ASTAR: Közel 300% emelkedés szeptemberi elemzésünk óta

Részlet szakértőnk őszi altcoin elemzéséből:

"Ethereum killer kategóriában indul az Astar a Polkadot skálázhatósági jellemzőivel, tehát gyors és olcsó tranzakciókkal. Interopearbilitásban jónak tűnik, hiszen EVM és Cosmos kompatibilis. Sőt, a Japán vasút az Astar Network-ön bocsájta ki az NFT-it. A Sony, Dragonfly Capital, Hashkey Capital, Polychain Capital mint befektető. Valamint az Astar Japan Labs partnercégei, akik a saját web3-as use caseiket fogják leszállítani. " - Discord privát csoportunk 2023.09.16

ASTAR altcoin elemzés I Cryptofalka

Fundamentális altcoin elemzéseink kiválóan alkalmasak azoknak, akik komolyan gondolják a kriptovalutákba történő befektetést és maximális hozamot szeretnének elérni nem csak rövid, de hosszú távon is. 

Kerülj időben képbe az ígéretes altcoin projektekkel! Válts tagságot már ma! 👇🏼

Bitcoin és kriptovaluta oktatás, webshop banner.webp

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.70% $64,530.6
Ethereum ETH 0.43% $3,085.07
BNB BNB 1.60% $560.27
Solana SOL 5.17% $146.59
XRP XRP 0.53% $0.5039
Dogecoin DOGE 1.46% $0.1528
Cardano ADA 3.73% $0.4721
Litecoin LTC 0.01% $81.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!