Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Felgyorsult a kereslet: a BTC árfolyama meglepte a shortolókat

Felgyorsult a kereslet: a BTC árfolyama meglepte a shortolókat

A Bitcoin felfelé irányuló ereje fájdalmat okoz a shortolóknak, de továbbra is kétséges, hogy a BTC árfolyam-rali meddig tarthat ki.

Megszakadt a csökkenő trend a Bitcoin árfolyamában

Elemzők szerint a nagy bitcoin-tulajdonosok tovább halmozzák a Bitcoint, és bíznak a digitális valuta hosszú távú sikereiben.

A népszerű kriptovaluta-kereskedő, Rekt Capital megjegyezte, hogy a napi csökkenő trend, amely a Bitcoin árában az utóbbi időben volt tapasztalható most "megszakadt", miután az árfolyam május 21-én 70 000 dollár felett tetőzik, ami majdnem 15%-os növekedést jelent heti nézeten.

A Bitcoin feltörekvése a tartomány aljáról felgyorsult, azonban Rekt szerint a március 14-i 73 797 dolláros minden idők legmagasabb árpontjának (All Time High) túllépése "még hetekig is eltarthat". 

A bálnák felfelé ívelő bitcointrendet sugallnak

A CryptoQuant jelentése szerint a Bitcoin iránti kereslet újra felgyorsult a halmozási tartományból a két hónapos csökkenő trend után, áll a május 15-i jelentésben.

BTC Whale Cryptofalka

A TradingView adatai azt mutatták, hogy a BTC/USD megpróbálja tartani a legutóbb visszaszerzett pozícióját a kulcsfontosságú pszichológiai szintek körül.

A Bitcoin előző napi zárásra hirtelen meglepte a piacot, és a vételi ajánlatok közel 72 000 dollárra emelték a vezető digitális valuta árát. Ennek során a Bitcoin lesöpörte az eladókat, csak BTC-ben 85 millió dollárnyi shortot likvidálva az elmúlt 24 órában.

Willy Woo statisztikus megjegyezte, hogy a bikák egy hónapja vagy annál is tovább tartó ellenállással küzdenek.

Az Egyesült Államokban a spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) népszerűsége is közrejátszhattak a mozgásban, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy fontos napok jöhetnek a spot Ethereum ETF-ről szóló döntés miatt. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.16% $61,358.02
Ethereum ETH 0.04% $3,391.25
BNB BNB 0.68% $574.73
Solana SOL 8.97% $136.56
XRP XRP 1.23% $0.4785
Dogecoin DOGE 3.60% $0.1237
Cardano ADA 3.20% $0.3877
Litecoin LTC -1.00% $70.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!