Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Így kerülj képbe hatékonyan a kriptopiac eseményeivel

Így kerülj képbe hatékonyan a kriptopiac eseményeivel

Ha Te is kereskedtél már kriptovalutákkal, akkor biztosan tudod, hogy a gyors és hatékony tájékozódás elengedhetetlen ahhoz, hogy sikerrel járj el a piacokon. A kriptovaluta piac azonban néha rendkívül változékony, így nehéz követni a legfontosabb ármozgásokat, trendeket és híreket.

Nem jut elég időd arra, hogy képbe kerülj a kriptovaluta piac történéseivel? Mi elvégezzük a munka fárasztó részét helyetted és heti riportunk segítségével tájékoztatunk a hét legfontosabb árfolyam változásairól, híreiről és új lehetőségekről is!

 

👇🏼 Már ma belevágnál? Válts falka vezér tagságot! 👇🏼gomb I Cryptofalka

 

Kerülj képbe a kriptopiac történéseivel pár perc alatt

Pontosan ezért osztjuk meg falkavezér tagjaink számára hétről-hétre heti riportjainkat, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan tájékozódjunk a legfontosabb információkról. A riportunk rendszeresen frissülő tartalma segít követni a legújabb fejleményeket és lehetőségeket a kriptovaluta piacokon, valamint tartalmazza a legfontosabb ármozgásokat, trendeket és híreket.

Cryptofalka heti riport példa

A tagok mindeközben tudásukat is bővíthetik a riportban megtalálható rövid Trader képző és Szókincs bővítő tartalmainkból. A tradereket segítő oktatási tartalmak átfogó bevezetést nyújtanak a kriptovaluta kereskedés világába, és segítenek a kereskedőknek megérteni a piacok működését, az ármozgásokat, a kockázatokat és a lehetőségeket.

A Szókincs bővítő tartalmak pedig hasznos szakmai definíciókat tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a kripto világ megértését, a kereskedési stratégiák kidolgozását és a piaci elemzést.

 

Mit tartalmaz a kriptovaluta piacot elemző riportunk?

LEGFONTOSABB ÁRFOLYAM ELEMZÉSEK
Röviden összefoglaljuk a Bitcoin és a kriptovaluta piac heti legfontosabb árfolyam mozgásait. Egy olyan kivonatot állítunk össze nektek, melynek elolvasása után gyorsan és hatékonyan kerültök képbe a rövid és hosszútávú mozgásokról.

KRIPTOVALUTA TRENDEK ÉS KECSEGTETŐ ÚJDONSÁGOK
Összefoglaljuk a legfontosabb trendeket, újdonságokat, érdekességeket, amikről te sem szeretnél lemaradni. Elvégezzük helyettetek a kutatómunkát, hogy ne maradjatok ki a legjobb lehetőségekből. Legyen szó altcoinokról, DeFi-ről vagy NFT-kről. Új coinok, DeFi projektek, NFT, airdrop, ígéretes metaverzum projekt? Ezeket mind kutatjuk és elemezzük, majd megosztjuk a legjobb találatainkat veletek.

👇🏼 NÉZZ BELE EGY KORÁBBI HETI RIPORTUNKBA! 👇🏼

heti riport I Cryptofalka


KRIPTO TRADER KÉPZŐ TARTALMAK
Hallottál már a fej-váll alakzatról vagy az engulfing gyertyáról, de még nem ismernéd fel a grafikonon? Heti riportunkban néhány mondatban hétről-hétre bemutatjuk nektek a kriptovaluta kereskedésben fellelhető gyertyákat, alakzatokat, indikátorokat és eszközöket, hogy magabiztosan tudj tájékozódni a charton.

BLOKKLÁNC SZÓKINCS-BŐVÍTŐ TARTALMAK
Rengeteg új szó, kifejezés és rövidítés van a blokklánc világban! Tulajdonképpen elmondható, hogy külön szakmai nyelvezete van már ennek a területnek is, és sok szót még nem magyarosítunk. Ebben is segítünk, minden héten hozunk egy új kifejezést, amivel tovább bővítheted a kripto-világban való jártasságod.

A HÉT KRIPTO-HÍREI DIÓHÉJBAN
Egy csokorba gyűjtjük és néhány mondatban összefoglaljuk a kriptovaluta és blokklánc világának a legfontosabb híreit, hogy ne kelljen folyamatosan a monitor előtt ülnöd, mégis képben legyél a kriptovaluta piac legfontosabb eseményeivel. Kiválogatjuk a sallangot és csak a legfontosabb híreket tárjuk elétek.

 

👇🏼 Csatlakozz Falkavezérként a kereskedő csoportunkba,
ahol eléred a legfrissebb riportokat 👇🏼
gomb I Cryptofalka


A heti elemzés mellett még 271 470 Ft értékű oktatáshoz is hozzáférsz ideiglenesen!

A falka vezéreknek kijár a maximális felkészültség, hogy ők lehessenek a kriptovaluta piac tőzsdecápái! A heti riport mellett szakértőink hetente készítenek fundamentális elemzéseket nagy potenciállal kecsegtető kriptovalutákról, de az airdrop tippek és a napi bitcoin és altcoin elemzések is az előfizetés tartalma!


Az alábbi tartalmakhoz kapsz hozzáférést a Falka Vezér tagságod ideje alatt:

Heti kriptovaluta riport [nézz bele]

Heti fundamentális coin elemzések (már 60+ elemzés)

Kereskedési Stratégiák oktatási csomag hozzáférés (10 videó oktatóanyag) [bővebben]

Privát csoportunk és mentoraink elérése

Bitcoin és kripto alapok hozzáférés (e-book+ blokklánc szótár) [bővebben]

Rendszeres bitcoin, ethereum, altcoin elemzések

Gyémánt oktatási csomag elérés (28 videó oktatóanyag) [bővebben]

Hetente új kereskedési és oktatóvideó

Tőzsdei Gyorstalpaló oktatási csomag elérés (5 videó oktatóanyag) [bővebben]

Részvénypiacok, forint és a fontosabb külföldi devizák árfolyamelemzése

Airdrop tippek, On-chain adatok elemzése

6 hónap után Cryptofalka póló

Jól látod, előfizetésed lejártáig  271 470 Ft értékű oktatáshoz kapsz limitált idejű hozzáférést!
Vágj bele már ma!

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.34% $64,468.95
Ethereum ETH -4.11% $3,398.24
BNB BNB -4.83% $578.06
Solana SOL -9.12% $132
XRP XRP -7.38% $0.4788
Dogecoin DOGE -10.58% $0.1191
Cardano ADA -10.88% $0.3698
Litecoin LTC -8.26% $71.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!