Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Meglepett a Bitcoin emelkedése? A falkatagokat egyáltalán nem

Meglepett a Bitcoin emelkedése? A falkatagokat egyáltalán nem

Sokaktól halljuk, hogy váratlanul érte őket a kriptopiac trendfordulója. Cikkünkkel most egy rövid bepillantást nyerhettek a Cryptofalka privát kereskedői csoportjába, ahol a tagok elemzéseink segítségével már korábban felkészültek az esetleges trendforduló lehetőségére. 

 

Elemzőink 2 hónapja már a bullish képet vázolják a Bitcoinnál

A Cryptofalka privát kereskedői csoportjának egyik fő célja, hogy stabil alapot és segítőkész közösséget tudjunk számodra biztosítani ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan fejlődj. Számos elemzést készítünk az aktuális lehetőségekről a Bitcoin és más kriptovaluták piacán. De beszéljenek helyettünk inkább most a képek, amelyeket a privát kereskedői csoportunkból időrendi sorrendben szemezgettünk.

Február 5-én, már egy jó 2 hónappal ezelőtt (amikor még mindenki medvés volt) elkezdtünk reménykedni és pozitívan értékelni a Bitcoin mozgását:

 

Sok hónapos csökkenő trend megtörése jelezte előre a változást

Kifejtettük, hogy az akkori piaci mozgással sikerült megtörni a sok hónapos trendet, amit láthattunk. Tört a trendvonal és hónapok óta nem sikerült zárni ilyen egyértelmű napi gyertyát a mozgóátlagok ellenállása felett. Vagyis ez mindenképpen változást mutatott az eddigiekhez képest. Az RSI csökkenő trendje is szépen megtört, ami korábban sokszor jelzett már előre trendfordítót:

btc I kereskedői csoport I Cryptofalka

 

Az ellenállásokat is sikeresen azonosítottuk és kitartottunk a korrekcióknál is

Ahogyan éledezett a piac, mi is élénkebben figyeltük a chartokat. Február második felében továbbra is úgy gondoltuk, hogy a korrekció mellett él a BTC trendfordulója!

Napokkal később az ellenállásunk beváltotta az ígéretét és hozott további leütést a BTC-nél. Elég csúnya nagy piros gyertyát produkált az árfolyam, de ettől még a napi formáció továbbra sem festett rosszul és is bizakodóak maradtunk.

Majd meg is jött az első magasabb alj és ezzel ténylegesen fordult a trendünk!

 

Majd elkezdett beérni a trendfordulónk és jöttek a magasabb aljak is

A legtöbb ember a trendfordítókat egy V alakú erős felpattanónak képzeli el, de a valóságban általában sokkal lankásabb és lassabb fordítókat láthatunk, ahogyan a Bitcoinnál is a csökkenő trend megtörése után szépen lassan történt. De, ami fontos volt, hogy sorra jöttek a magasabb aljak és ezzel az árfolyam csökkenés helyetti emelkedése.

Az emelkedő aljak sorozatával pedig a piros ellenállásunk (45000-47000$) visszatesztelésére számítottunk.

A köztes megállók között is bizakodóak maradtunk:

 

Majd beérett, amire több hete vártunk

Majd bejöttek a várakozásaink és ismét nagyobbat ugrottunk a BTC-vel. A Cryptofalka tagjait ez valószínűleg nem érte meglepetésként, ugyanis közel 2 hónapja elemzésekben és streamekben beszéltünk nekik arról, hogy egyre jobban fest a Bitcoin grafikonja.

 

Trendforduló ide vagy oda, de mire számíthatsz még, ha falkatag leszel?

Ethereum, egyéb altcoinok elemzései, on-chain adatok, fundamentális sőt világpiaci elemzések is frissen kerülnek fel a csoportba. Hetente jelentkezünk élő stream adásokkal, CeFi, DeFi és NFT témákkal is foglalkozunk, de tulajdonképpen bármilyen témát szívesen boncolgatunk a tagok kérésére.

Ha falka vezér tagságot választasz, akkor hozzáférhetsz heti riportunkhoz is, illetve minden héten van egy új coin, amit részletesen elemzünk és összehasonlítunk a versenytársakkal, kifejtve, hogy milyen potenciált és veszélyeket hordozhat magával az adott projekt.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Nem szignál csoport vagyunk, a célunk az érdeklődők képzése

A kereskedés mellett elsődleges célunk a tagok folyamatos fejlesztése, mentorálása és egy hatékony trader közösség kialakítása. Azoknak ajánljuk a privát tagságot, akik csak most ismerkednek a kriptovalutákkal, de azoknak is minőségi tartalmakkal tudunk szolgálni, akik csupán szeretnének időt spórolni döntéseik meghozatalához. Ha úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol nekünk és megtanulnál tudatosan profitálni, akkor két tagsági szint közül választhatsz, amelyekről a lenti linken tájékozódhatsz részletesen.

CSATLAKOZZ MOST!

Ne maradj le, csatlakozz te is a falkához! Árainkat illetve további részletes információkat a tagsággal kapcsolatban itt találsz. A privát tagság megvásárlása esetén “oktatás” szolgáltatásról 27%-os ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így ez ideális választás lehet cégek számára is.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.92% $69,929.91
Ethereum ETH -1.90% $3,716.66
BNB BNB 0.26% $618.59
Solana SOL 1.37% $180.75
XRP XRP -2.54% $0.5314
Dogecoin DOGE -3.22% $0.1649
Cardano ADA -5.08% $0.4801
Litecoin LTC -2.05% $86.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!