Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
'Mr. 100' újra bevásárolt: 4 609 BTC került a tárcába

'Mr. 100' újra bevásárolt: 4 609 BTC került a tárcába

Az elmúlt időszak árfolyammozgásai vannak, akiket aggodalommal töltenek el, a ‘Mr. 100’ néven futó tárca tulajdonosa viszont lehetőséget látott az újabb bevásárlásra: pár nap alatt 4609 Bitcoint adott az egyenlegéhez.

'Mr. 100' személyazonossága egyelőre ismeretlen

A tárca mögött álló személyről vagy személyekről jelenleg nincs biztos információ: a "Mr. 100"-nak nevezett bálna nem biztos, hogy egyetlen befektető. Elképzelhető, hogy egy olajmilliárdos új pénzügyi világrend irányában elkötelezett fia vásárolgat, de az sem kizárt, hogy egy komplett állami befektetés zajlik a tárcán keresztül. 

Az sem kizárt, hogy a cím egy befektetési alaphoz vagy a jelenleg elérhető számos spot Bitcoin ETF egyike mögött álló nagy bankhoz tartozik.

Ilyen egy kriptobálna élete: álomszerű shopping-spree

Sok befektető álma lehet a varázslatos ‘whole coiner’ státusz elérése, azaz egy teljes bitcoin tulajdonosává válni. Ezzel szemben pedig vannak olyan piaci szereplők is, akik egy nap alatt vásárolnak 100 db BTC-t, folyamatosan, szünet nélkül - innen a tárca eredeti neve.

A tárca 2022 novembere óta vásárol, elsősorban a Binance és a KuCoin tőzsdéken keresztül. Szinte jelzésértékű volt a vásárlásási hullám megszakadása április 19-én, a blokkjutalom felezésének napján. Az árfolyam a felezést követő 10 napban az avatatlan szemekbe akár könnyet is csaló “zuhanásba” kezdett: 66 800 dollár környékéről 56 000 dollár környékére korrigált.

Megérte szembe menni az árral

Amíg a piac és a mainstream média legtöbb szereplője újra a Bitcoint temette, Mr. 100 inkább a vásárlás gombra helyezte az ujjait: két napon belül 31 tranzakciót indított el, összesen 4609 Bitcoint gyűjtve be körülbelül 300 millió dollár értékben.

Ezzel a szerény, de nem sértő bevásárlással a tárca tulajdonosa jelenleg 65 661 Bitcoint tudhat magáénak, 36 572 dolláros átlagolt vételi áron 1,4 milliárdos még nem realizált nyereséggel.

A tárca on-chain adatait itt tudod követni.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.51% $67,287.86
Ethereum ETH -2.75% $3,752.57
BNB BNB -1.02% $594.92
Solana SOL 0.16% $168.5
XRP XRP -0.40% $0.5275
Dogecoin DOGE -0.15% $0.1636
Cardano ADA -0.41% $0.4556
Litecoin LTC 0.92% $83.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!