Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Növeld profitod a kriptovaluta kereskedő csoportunkkal

Növeld profitod a kriptovaluta kereskedő csoportunkkal

Csatlakozz kriptovaluta kereskedő csoportunkhoz és fejleszd kereskedési képességeid. Növeld profitod és válj részévé egy aktív közösségnek.

 

Miért csatlakozz a Cryptofalka kereskedő csoportjához? 

A legjobb befektetés, ha önmagadba invesztált. Ebben a dinamikus és folyamatosan fejlődő iparágban ez különösen igaz, ugyanis ahhoz, hogy lépést tudj tartani a legújabb trendekkel elengedhetetlen, hogy fejleszd a tudásod és mindig naprakész információk birtokában legyél. 

Ebben szeretnénk segíteni neked. Közösségünk Magyarország legelső privát kriptovaluta kereskedő csoportja, mely 2018 óta hozzájárul ahhoz, hogy az általunk megosztott tartalmak segítségével a legjobb döntéseket hozzák meg tagjaink a kriptovaluták területén.  

CSATLAKOZZ MOST!

A legjobb helyen jársz, ugyanis nálunk minden információt megtalálsz egy helyen. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy biztosítani tudjuk tagjaink számára a legfrissebb hiteles információkat és eligazítsuk őket ebben az új és komplex iparágban. Nem baj, ha még csak most ismerkedsz a területtel, segítünk, hogy spórolj az időddel, de mégse maradj le semmiről!

Privát tagság kereskedői csoport I Cryptofalka Forrás: rkht-agency.com

 

MIT TARTALMAZ A KRIPTOVALUTA KERESKEDŐ CSOPORTUNK?

✅Bitcoin és altcoin elemzések napi rendszerességgel

✅Rendszeres oktatások

✅Élő streamek

✅Heti kriptovaluta riport

✅Fundamentális altcoin elemzések

✅Legfrissebb hírek

✅Mentorálás, közösség

✅Elakadtál, kérdésed van? Segítünk!

 

Minőségi tartalmak, részletes oktatóanyagok, segítőkész közösség 

A cryptofalka privát kereskedői csoportjának fő célja, hogy stabil alapot és segítőkész közösséget tudjunk számodra biztosítani ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan fejlődj. A tagsági szolgáltatásunkkal hozzáférhetsz a legjobb oktatási anyagokhoz, ezek gyakorlatba ültetését pedig élő kereskedési streamek során sajátíthatod el szakértőinktől.  

A privát platformunkon osztjuk meg az altcoinos elemzéseinket, illetve tudósítunk 0-24-ben a Bitcoin piaci helyzetéről. Számos elemzést készítünk az aktuális lehetőségekről a Bitcoin és a kriptovaluták piacáról. A Discord applikáció segítségével ezeket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követők.

Privát tagság kereskedői csoport I Cryptofalka Forrás: stocktradingschool.com

 

Csatlakozz hozzánk és kereskedj falkában! 

Ajánljuk a privát tagságot azoknak, akik csak most ismerkednek a kriptovalutákkal, de azoknak is minőségi tartalmakkal tudunk szolgálni, akik csupán szeretnének időt spórolni döntéseik meghozatalához. Nálunk biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő csomagot. Ha úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol nekünk és megtanulnál tudatosan profitálni, akkor két tagsági szint közül választhatsz, amelyekről a lenti linken tájékozódhatsz részletesen.

CSATLAKOZZ MOST!

Ne maradj le, csatlakozz te is a falkához! Árainkat illetve további részletes információkat a tagsággal kapcsolatban itt találsz. A privát tagság megvásárlása esetén "oktatás" szolgáltatásról 27%-os ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így ez ideális választás lehet cégek számára is.

Kérdésed van? Nyugodtan írd meg nekünk az alábbi e-mail címre: [email protected]

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.18% $67,070.99
Ethereum ETH 0.52% $3,120.85
BNB BNB -0.09% $580.66
Solana SOL 0.33% $173.65
XRP XRP -0.31% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.72% $0.155
Cardano ADA -0.64% $0.481
Litecoin LTC 0.17% $84.15
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!