Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szerezz elméleti és gyakorlati tudást a kripto kereskedésben

Szerezz elméleti és gyakorlati tudást a kripto kereskedésben

A Cryptofalka azon kevés közösségek egyike, ahol a tagok fejlesztésén és mentorálásán van a fókusz, ezért minden kereskedői tagsághoz online oktatási csomag is jár! Sajátítsd el a kereskedés fortélyait több, mint 197 dia, 685 perc oktató videó és 62 oldalnyi elméleti anyag segítségével és öntsd ezt a tudás rögtön gyakorlatba a privát kereskedői csoportunkban! 

 

Privát tagság mellé ingyenes oktatási csomagok is várnak!

A legjobb befektetés, ha önmagadba invesztált. Ebben a gyors és folyamatosan fejlődő iparágban ez különösen igaz, ugyanis ahhoz, hogy lépést tudj tartani a legújabb trendekkel elengedhetetlen, hogy fejleszd a tudásod és mindig naprakész információk birtokában legyél. Ebben szeretnénk neked segíteni.

A privát kereskedői csoport legfőbb feladata a tagok elméleti és gyakorlati tudásának fejlesztése, melyeket heti oktatások, élő streamek, altcoin, bitcoin és világpiaci elemzésein publikálásával érünk el. Lehetőségetek van feltenni kérdéseiteket, büszkék vagyunk arra, hogy tagjaink rendkívül segítőkészek és mi is szívesen válaszolunk. 

btc I kereskedői csoport I Cryptofalka

Ráadásul, ha megvásárolod a privát kereskedési tagságot, akkor az egyébként máshol csupán a tagságon kívül drágán beszerezhető elméleti anyagok nálunk a csomag részei

📊 A kereskedési gyorstalpaló oktatásunk egy erős alapot ad az olvasónak, mely tudatában biztonságosan és hatékonyan lesz képes alapszintű tőzsdei grafikonok olvasására, értelmezésére és a kezdőszintű kereskedésre. Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést!

📊 A gyémánt oktatási csomagunk az alap kriptovaluta kereskedési oktatás mellett tartalmazza a technikai elemzés és kereskedés eszköztárának az összes elemét, melyre szükségetek lehet kereskedésetek vagy befektetések során. Megismerhetitek azokat az indikátorokat, amiket mi használunk napi szinten a kereskedésünk során, illetve képesek lesztek önállóan is felismerni az összes alakzatot, mely szembe jöhet veletek a tőzsdén. A csomag tartalmazza mindazt a tudást, amelyet egy tapasztalt kereskedő átadhat a komolyabban érdeklődők számára.

📊 Ha pedig a Falka vezér privát tagság mellett döntenél, a fentieken kívül a kereskedési stratégiák csomagot is megkapod, amiben a technikai analízis eszköztára alapján, pontosan felállított kritérium rendszerek segítségével mutatunk be különböző stratégiákat kereskedési pozíciók nyitásához. Minden irányra felkészültünk, legyen az bika (long) vagy medve (short) stratégia.

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, SZEREZZ MEGBÍZHATÓ TUDÁST ÉS LÉPJ BE A SIKERES KERESKEDŐK VILÁGÁBA! 
RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

 

Kriptovaluták mellett nálunk világpiaci elemzésekre is számíthatsz

Bár szeretnénk, hogy a bitcoin árfolyama elszakadjon a hagyományos világpiaci történésekről, ez idáig még nem következett be. Ezért úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a kriptovaluták világából kicsit kitekinteni és messzebbről nézni a piaci összképet. A privát kereskedő csoportunk tagjaival ebből kifolyólag a kriptopiaci körkép mellett számos alkalommal vettük górcső alá a hagyományos részvénypiacokat és a külföldi devizák világpiacát is.

Például érdemes volt figyelmet szentelni a korábbi bejegyzéseinknek, ugyanis aki követte az EUR / HUF és USD / HUF elemzéseinket, azt korábban nem érte váratlanul a forint gyengélkedése. Már márciusban arra hívtuk fel a követőink figyelmét, hogy érdemes becserélni a forintot dollárra vagy euróra.

 

Mit is tartalmaz tehát a privát kereskedő csoport szolgáltatásunk?

✅Bitcoin és altcoin elemzések, világpiaci elemzések 

✅Rendszeres oktatások, videókurzus

✅Élő streamek

✅Heti kriptovaluta riport

✅Fundamentális altcoin elemzések, a top 100 coin rövid áttekintése

✅Legfrissebb hírek, árfolyamok, népszerű kritpovaluta influencerek tweetjei egy helyen

✅Mentorálás, segítőkész és aktív közösség

+ LIMITÁLT IDEIG DÍJMENTES NFT PROJEKT ELEMZÉSEK ÉS TIPPEK!

 

Csatlakozz hozzánk és kereskedj falkában! 

Ajánljuk a privát tagságot azoknak, akik csak most ismerkednek a kriptovalutákkal, de azoknak is minőségi tartalmakkal tudunk szolgálni, akik csupán szeretnének időt spórolni döntéseik meghozatalához. Nálunk biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő csomagot. Ha úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol nekünk és megtanulnál tudatosan profitálni, akkor két tagsági szint közül választhatsz, amelyekről a lenti linken tájékozódhatsz részletesen.

CSATLAKOZZ MOST ÉS LEGYÉL TE IS PRIVÁT TAG!

Érdemes lesz a későbbiekben is velünk tartanod a Discord csatornánkon, ugyanis minden hónapban nyereményjátékkal készülünk, ahol értékes ajándékok találnak gazdára. Ne hagyjátok ki a kripto tél adta lehetőségeket Ti sem, célszerű ilyenkor a rizikós kereskedés helyett inkább önmagunkba invesztálni. Remek lehetőséget kínálunk számotokra, amivel a következő kripto-rally-ra már magabiztosan felkészülhettek! 

Ne maradj le, csatlakozz te is a falkához! Árainkat illetve további részletes információkat a tagsággal kapcsolatban itt találsz. A privát tagság megvásárlása esetén " oktatás / kurzus " szolgáltatásról 27%-os ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így ez ideális választás lehet cégek számára is.

Kérdésed van? Nyugodtan írd meg nekünk az alábbi e-mail címre: [email protected]

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.36% $67,131.95
Ethereum ETH 0.70% $3,124.2
BNB BNB -0.33% $579.82
Solana SOL 0.82% $174.53
XRP XRP -0.28% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.06% $0.1558
Cardano ADA -0.67% $0.4811
Litecoin LTC 0.22% $84.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!