Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Ledger végre elkezdte szállítani az új Stax hardver tárcát

A Ledger végre elkezdte szállítani az új Stax hardver tárcát

A Ledger megkezdte az új Ledger Stax hardveres tárca kiszállítását azoknak az ügyfeleknek, akik több mint egy évvel ezelőtt előrendelték a készüléket.

Már elérhető az új Ledger hidegtárca

A Ledger 2022. december 6-án, a Web3 fejlesztői rendezvényén, a Ledger Op3n-en fedte fel, hogy Tony Fadell-lel, az iPod megalkotójával együttműködve kifejlesztették a Ledger Stax nevű új hardveres tárcát.

A Staxot eredetileg 2023 márciusára tervezték megjelentetni, de állítólag gyártási problémák miatt késedelembe esett. A Redditen a közösség néhány tagja panaszkodott a vásárlásra, és kétségeit fejezte ki a szállítással kapcsolatban.

A Ledger egy vezető vállalat a hardveres kriptotárcák terén, amely különféle eszközöket kínál a felhasználóknak a kriptodevizák őrzésére. Hardver tárcáik lehetővé teszik a felhasználók számára a kriptovaluták privát kulcsainak tárolását és a tranzakciók biztonságos végrehajtását. A Ledger erős titkosítást és biztonsági funkciókat kínál, amely megvédi a tárcát az illetéktelen hozzáféréstől. 

Ledger referral kedvezmény I Cryptofalka

Több mint 1 évet csúszott a Ledger Stax szállítása

Tizennégy hónappal az eredeti megjelenési dátum után a Ledger sajtóközleményben jelentette be, hogy végre megkezdődött a szállítás az előrendelést leadó vásárlóknak.

Ian Rogers, a Ledger üzemeltetési igazgatója elmondta, hogy bár az út eltartott egy ideig, sikeresen megvalósították a Staxról alkotott elképzelésüket, amelyet közel két évvel ezelőtt mutattak be.

"Amikor újdonságokat próbálsz létrehozni, mindig lesznek kihívások. Hosszú és nehéz volt, de kitartással megvalósítottuk a Ledger Stax vízióját, ahogyan azt a Ledger Op3n 2022 decemberében bemutattuk."

Az ügyvezető elmondta, hogy a készüléket 1.4-es verziószámú állapotban szállították, ami Rogers állítása szerint sokkal kifinomultabb, mint más tárcakészülékek, amelyek általában 0.9-es verziószámú állapotban kerülnek forgalomba.

"A plusz idő lehetővé tette számunkra, hogy a Ledger Stax operációs rendszert több funkcióval fejlesszük tovább, mintha 2023 márciusában adtuk volna ki" - tette hozzá Rogers.

Az iPod megalkotója is részt vett az új Ledger hardver tárca létrehozásában

Amikor Fadell szerepéről kérdezték a projektben, Rogers elmondta, hogy az iPod alkotója tervezte a Staxot. Az ügyvezető úgy véli, hogy az eszköz megalkotása kompromisszumos munka volt; nem lenne olyan átütő, ha a Ledger önállóan építette volna meg az eszközt, és nem lett volna olyan biztonságos, ha Fadell egyedül fog neki egy kriptotárcának.

"Tony megalkuvást nem ismer, ha az ügyfelek számára egyszerű használatról van szó. A Ledger kompromisszumok nélkül áll a biztonság és a digitális eszközök önmegőrzése mellett".

Rogers szerint Fadell hozzájárulása a hidegtárca élményét és vonzerejét "a felhasználók egy teljesen új osztályának" teszi elérhetővé. Az ügyvezető úgy véli, ez kulcsfontosságú volt a cég új partnerekkel való összekapcsolásában, miközben megpróbálja kiépíteni a biztonságos láncot.

Ledger referral kedvezmény I Cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.08% $60,982.8
Ethereum ETH 0.12% $3,370.48
BNB BNB 1.10% $571.91
Solana SOL 9.31% $135.65
XRP XRP 1.25% $0.4763
Dogecoin DOGE 3.51% $0.1226
Cardano ADA 4.36% $0.3874
Litecoin LTC -0.21% $70.56
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!