Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ledger Coinbase integráció az egyszerűbb kripto tranzakciókért

Ledger Coinbase integráció az egyszerűbb kripto tranzakciókért

Az együttműködés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a megvásárolt kriptot közvetlenül a Ledger-tárcára kapják meg.

Coinbase Pay: Egyszerűség és biztonság

A hardvertárca-szolgáltató Ledger és a Coinbase kriptotőzsde bejelentette, hogy együttműködésbe kezdtek a kripto vásárlások és kriptoeszközök tőzsdéről történő kiutalásának egyszerűsítése érdekében.

A Ledger csapata a Coinbase „on-ramp” megoldását, a Coinbase Pay-t integrálja a Ledger Live alkalmazásba. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a meglévő kriptoeszköz-állományukat átvigyék és saját mobil vagy asztali eszközeikről tranzakciókat hajtsanak végre.

Ez azt is jelenti, hogy a felhasználók kripto vásárlásaikat közvetlenül a Ledger eszközeiken fogadhatják.

Zökkenőmentes kriptotőzsde kiutalások

A cég elismerte továbbá, hogy a saját tárcába történő kriptotőzsde kiutalások korábbi folyamata nehézkes volt, amely a felhasználókat kiszolgáltatottá tette az esetleges hibáknak is. Egy nyilatkozatban Ian Rogers, a Ledger ügyfélélményért felelős igazgatója elmondta, hogy az együttműködés előtt a kripto vásárlás és a kripto kiutalások folyamata „fárasztó” volt.

Az integrációval azonban Rogers úgy véli, hogy a folyamat jelentősen egyszerűsödött, sőt az együttműködést ahhoz hasonlította, ahogy a Skyscanner utazási iroda forradalmasította az utazások foglalását. Rogers kijelentette:

„Ez az integráció sokkal könnyebbé teszi a kriptofelhasználók számára, hogy a Coinbase-en vásároljanak és a kriptoeszközöket közvetlenül a Ledger biztonságos hidegtárcájába helyezzék.”

Növekvő kereslet a kriptovaluta tárcák iránt

Arra a kérdésre, hogy a csapat lát-e előre bármilyen változást a self-custody, "önmegőrzés" iránti keresletben Rogers azt mondta, hogy szerintük különböző kriptotárcák lesznek a piacon, hasonlóan ahhoz, ahogyan az embereknek különböző bankszámláik vannak. Kifejtette, hogy a Coinbase-zel való együttműködés megmutatja a fogyasztóknak, hogy van választási lehetőségük.

kripto tárca.jpg

Rogers hozzátette, hogy az integráció egyszerűbbé teszi a folyamatot azok számára is, akik még nem ismerik az önmegőrzést, a kripoeszközök önálló, saját tárcán történő kezelését.

„Végül mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy a saját digitális tulajdonát önállóan kezelje."

Az ETF-ek hatása: Új felhasználók új lehetőségekkel

A Ledger csapata szerint a kriptopiacon új ciklus kezdődött, amelyet elsősorban a spot Bitcoin ETF-ek közelmúltbeli elindítása generált. A cégnél hisznek abban, hogy az ETF-ek hatására új felhasználók lépnek a kriptotérbe és kezdik meg a kriptoeszközök felfedezését. A Ledger reméli, hogy ők végül az önmegőrzést választják majd, amely a kripto valódi felhasználásnak egyik alapja. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -5.07% $67,390.41
Ethereum ETH -8.26% $3,249.72
BNB BNB -6.38% $586.25
Solana SOL -12.84% $153
XRP XRP -10.77% $0.5449
Dogecoin DOGE -13.24% $0.1722
Cardano ADA -13.61% $0.5081
Litecoin LTC -12.95% $85.65
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!