Újabb kriptovaluta karikatúra a South Parkban

Szerző: | febr 7, 2022 | Kriptovaluta

A South Park animációs sorozat legújabb kriptovalutás epizódja feldolgozta Matt Damon szereplésével nemrég megjelent Crypto.com-os hirdetést.

 
 

A South Park sem akar kimaradni a kriptovaluta őrületből

A 25. évad első epizódjában „Pizsama napja” címmel a South Park alkotói kritikát fogalmaztak meg a kriptovaluta befektetésekkel szemben. A sorozat szereplői Matt Damon a „szerencse a bátraknak kedvez” című televíziós reklámot támadták, amelyben a színész a Crypto.com-ot promótálja.
 
South Park I Cryptofalka

Forrás: https://u.today/

„Apám azt mondta, hogy hallgatott Matt Damonra és elvesztette az összes pénzét…” „Igen, mindenki így járt! De legalább bátrak voltak!”
A kritika valószínűleg azzal kapcsolatos, hogy a kriptovaluták több mint 500 milliárd dolláros együttes piaci kapitalizációt veszítettek januárban, miközben a Bitcoin (BTC) értéke 42 000 dollárról 35 000 dollárra esett. A BTC ára jelenleg 40 000 dollár körül jár, ami több mint 40%-os esés azóta, hogy a Crypto.com kiadta a Damont bemutató hirdetést.
“– Csak bátraknak kell lennünk. – De ne legyél túl bátor, különben Matt Damon eljön és elveszi az összes pénzünket.”
Matt Damon Crypto.com hirdetés I Cryptofalka

Forrás: cointelegraph.com

 
Sokan onnan ismerik a South Parkot, hogy bírálta az Egyesült Államok kormányának 2008-as pénzügyi válságkezelését, amelyet az „aaaand… it’s gone” mém népszerűsített – utalva arra, hogy az egyik szereplő azonnal elvesztette az összes pénzét, miután letétbe helyezte azt egy bankban.
 
A South Park a későbbiekben tréfásan azt jósolja, hogy a kriptovaluta lesz majd az egyetlen elfogadható fizetési mód a jövőben és az NFT-k fogják elpusztítani a világot. A hirdetés 2021 októberében jelent meg, de úgy tűnt, hogy a mainstream média nem kommentálja a Crypto.com reklámot, amíg azt egy National Football League meccsen nem kezdték el játszani idén január 2-án.
 
„Soha nem hagyatkozz az ürgék tanácsaira, akármilyen meggyőzőek is, amikor Matt Damonnal kriptot adnak neked!” – mondta Colbert.
 

Egyre népszerűbbek a kriptovalutákkal kapcsolatos megjelenések

Az első TV-sorozat, amelyben Bitcoin szerepelt, a CBS “A jó feleség” című drámája volt 2012 januárjában. Mára a kriptovalutákra és blokkláncra való hivatkozás a mainstream médiában valamelyest gyakoribbá vált, ahogy az ökoszisztéma is növekszik. Hírességek, köztük olyan humoristák is mint pl. Jim Jefferies és Bill Burr 2020-ban nyilvánosságra hozták kriptovaluta befektetéseiket, majd később a realitysztár Kim Kardashian is népszerűsítette az EthereumMax tokent Instagram követőinek.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka