Ezek voltak a legjobb kriptós mémek márciusban

Szerző: | márc 31, 2023 | Kriptovaluta

Dübörög a mém-gyár ezekben az izgalmas időszakokban. Ha feldobnád a szürke hétköznapokat néhány vidám kriptós mémmel, akkor kövess be minket facebook-on, twitteren és instagramon is! 😉

 

Bitcoin vs. Bankok

Míg az SVB összeomlása a hagyományos pénzügyi rendszer törékenységére emlékeztetett, egy közgazdászok által nemrégiben készített elemzés kimutatta, hogy számos bankot veszélyeztetnek a nem biztosított betétkivonások.

  kripto meme I Cryptofalka

A bankokba vetett bizalom az elmúlt időszakban hatalmasat esett, ahogy azok árfolyamai is. Eközben a BTC alternatívája ismét egyre csábítóbbá válik az emberek szemében, az aranyon kívül ugyanis egyedül a Bitcoin volt az, aki ezekre az amúgy szélsőségesen negatív hírekre szárnyalni tudott. Pontosan azért, mert az ilyen események ellen lett kitalálva. 

kripto meme I Cryptofalka

A Federal Reserve finanszírozási programot hozott létre a bankok számára, 25 milliárd dollárt bocsátva a jogosult cégek rendelkezésére a további banki likviditási problémák elkerülése érdekében. Az alapok biztosítanák, hogy a jogosult bankok elegendő likviditással rendelkezzenek ügyfeleik szükségleteinek fedezésére zavaros időkben.

kripto meme I Cryptofalka

 

Mindeközben zajlik az élet Európában is

A francia hatóságok az 5 legnagyobb francia bankban tartottak razziát, köztük a Société Generale, a BNP Paribas és a HSBC bankoknál. Az akció egy több országra kiterjedő nyomozás részeként valósult meg, amely a hatóságok szerint Európa egyik legnagyobb adócsalása miatt indult. A kormány legalább egymilliárd eurót követel vissza.

kripto meme I Cryptofalka  

A Binance viszonylag könnyedén túlélt egy bankrohamot, viszont egy olyan amerikai “csúcsbank”, mint az SVB ezt nem tudta lehozni. És nekik a Binance-szel van problémájuk….

kripto meme I Cryptofalka

A Bitcoin azoknak való, akik jobban bíznak magukban, mint a politikusokban.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Aaaaand it’s gone…

Powell szerint egyébként a pénzügyi rendszer és a bankok teljesen jól működnek és a mostani csődök csupán egyedi nem jól kezelt esetek voltak.

“Az Ubernek nincsenek autói, az AirBNB-nek nincsenek hotelei, a bankoknál nincs meg a pénzed… “

kripto meme I Cryptofalka

 

Végül…

Powell elég egyértelművé tette, hogy az elmúlt bankcsödök ellenére a FED inflációval szembeni politikája érdemben nem változott. Továbbra is az infláció 2%-ra szorítása a FED elsődleges célja és hajlandók “járulékos veszteségeket” elszenvedni ezért. 

kripto meme I Cryptofalka

A piaci elemzőkkel ellentétesen vélekednek arról is, hogy ők 2023-ra nem látnak reálisnak kamatvágásokat és terveik szerint több hónapig tarthatják magasan a kamatszinteket.

kripto meme I Cryptofalka

Azzal, hogy a FED tovább szorítja a szíjat abszolút van esély arra, hogy fogunk még több bankcsődöt vagy FDIC mentőcsomagot látni. Ami végérvényben ismét felerősítheti a Bitcoin és az arany “menedék” szerepét. Ha pedig az újabb csődöket újabb mentőcsomagokkal kell finanszírozni az ismét beindíthatja a nyomtatókat. brr brrr 💸

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.