Téged is vár Európa legnagyobb Bitcoin eseménye!

Szerző: | okt 4, 2022 | Árfolyam elemzés

A Bitcoin Magazine és a Bitcoin 2022 mögött álló csapat a hyperbitcoinizáció céljával tör új magaslatokba. Csatlakozz hozzánk Amszterdamban, ahol a Bitcoin legzseniálisabb elméi ülnek össze Európából és azon túlról, hogy 3 napon át tanuljunk, tanítsunk és inspiráljuk a Bitcoin-közösséget. 

 

🔥 CRYPTOFALKA promóciós kóddal most 10%-ot spórolhatsz a jegyek és a merch cuccok árából! 🔥

 

3 napos Bitcoin találkozó Hollandia szívében

Már felismerhettük, hogy ha teljes mértékben ki szeretnénk használni a blokklánc technológiában rejlő lehetőségeket, akkor az egész közösségnek határon átnyúlóan együtt kell működnie. A hype és a növekedés újabb ciklusának küszöbén állunk. A tét egyre nagyobb lesz, az ellenőrzés vágya is nagyobb lesz, és a világ figyelni fog. Fontos időszak elé nézünk, hogy átgondoltan értékeljük a Bitcoint és azt, hogy mit jelent a világ és Európa számára. 

A Bitcoin Magazine hatalmasat nőtt azóta, hogy 2012-ben az első magazinja 2 BTC-ért (!!!) megvásárolhatóvá vált, és ma már saját tartalmakat gyárt weboldalán, a közösségi platformokon, nyomtatott magazinban, valamint a videó- és podcast-platformokon világszerte megjelenő cikkekhez.

A csapat harmadik éve rendezi meg a Bitcoin Conference nevet viselő rendezvényt, ami eredetileg 2019-ben, Kaliforniában látott napvilágot. Az akkor még viszonylag kis közönséget megörvendeztető előadássorozat végül 2021-re mondhatni kinőtte magát és Miamiban találkozhattak újra a bitcoin hívők. Az esemény sokak számára azért is lehet ismerős, mert ez volt az a jelentős hely, ahol El Salvador elnöke, Nayib Bukele bejelentette, hogy hivatalos fizetőeszközzé teszi a bitcoint.

A Bitcoin Amsterdam a Bitcoin Magazine első nagy konferenciája Amerikán kívül, és vitathatatlan célja, hogy a résztvevőket Európából azzal az üzenettel mozgósítsa, hogy “egyetlen régió sem maradhat hátra“. A konferencia 2022. október 12-14. között zajlik, és a régió legkiválóbb Bitcoin-szakértőit, újítóit és gondolkodóit gyűjti össze, akik az iparág legújabb fejleményeit vitatják meg.

A pénteken megrendezésre kerülő Sound Money Fest pedig méltó befejezése lesz az eseményeknek, ahol a résztvevők kedvükre szórakozhatnak lezárván a kétnapos előadássorozatot.

 

Számos helyszín és izgalmas előadás

A konferencia helyszíne az amszterdami Westerparkban található, amely egy 19. század végi ipari épületekből álló komplexum, egykor a város gázgyára volt. Ez a letűnt helyszín tökéletes a jövőbeli pénzügyi rendszer forradalmának megünneplésére. Ez a nyüzsgő környék üzletek, régimódi utcai piacok, bárok és éttermek változatos keverékének ad otthont.

Amszterdam I Cryptofalka

A Westerunie épületében található Bitcoin Amsterdam Expo csarnok több mint 30+ standdal várja az európai és a világ vezető bitcoin cégeit. A Westerpark campus pedig több száz négyzetmétert biztosít a Bitcoin Amsterdam résztvevői számára, hogy baráti vagy éppen üzleti kapcsolatokat kössenek, egyenek-igyanak és jól érezzék magukat.

“Európa több mint 500 éve a pénzügyi és technológiai innováció élvonalában van, Amszterdam pedig különösen figyelemre méltó szerepet játszik a modern bankrendszer fejlődésében, így tökéletes választás első európai rendezvényünk helyszínéül” – mondta David Bailey, a Bitcoin Magazine vezérigazgatója.

 

Kikkel találkozhatsz Amszterdamban?

Az esemény kiemelkedő előadója lesz többek között Adam Back is, akinek a hashcash proof-of-work rendszerét a spamellenes technológiákban és a kriptopénz-bányászatban használják. Adam az elsők között dolgozott a Bitcoinon, és Satoshi Nakamoto 2009-ben felvette vele a kapcsolatot, hogy elmondja gondolatait a hashcash Bitcoinban való felhasználásáról.

Adam most a Blockstream technológiai vállalat egyik alapítója, amely a Bitcoin Core egyik fő támogatója. A Blockstream vezérigazgatójaként Adam a Lightning Network, a Liquid sidechain és más érdekes projektek vezető fejlesztője volt. Hozzájárulása a Bitcoin és a kriptográfia fejlesztéséhez napjaink egyik legfontosabb kriptopénz-szakértőjévé tette.

De nem mehetünk el szó nélkül Peter McCormack neve mellett sem. Peter filmkészítő és podcaster, a világ egyik legnépszerűbb Bitcoin-podcastjának, “What Bitcoin Did” házigazdája, ahol heti interjúkat készít a világ vezető innovátorai, szakértői és befolyásolói között a gazdaságról, a kormányzásról és természetesen a Bitcoinról. 

Adam Back és Peter McCormack mellett többek között találkozhatunk még Matt Odell-lel, Lina Seiche a “The Little HODLer” írójával, de ott lesz még Willem Middelkoop, Leopoldo López, Alex Gladstein és Stephan Livera is. 

Az előadások között terítékre kerül az európai energia krízis, a bitcoint érő adatvédelmi fenyegetések, a Lightning skálázási kihívásai, kriptovalutákat érintő geopolitikai tényezők, CBDC-k aktuális helyzete, a készpénzmentes társadalom elképzelései, az euró, dollár és bitcoin helyzete, valamint sok más izgalmasabbnál izgalmasabb témát boncolgatnak majd  a résztvevők. 

 

Mi ott leszünk, és Te?

A részletes programtervet, és további információkat az eseményről, annak hivatalos oldalán találhatsz. A jegyforduló egyre közelebb kerül, úgyhogy szerezd be a jegyeket minél hamarabb! 🕚

😉🔥  Sőt, spórolj velünk, CRYPTOFALKA promóciós kóddal most 10% kedvezményben részesülhetsz a jegyek és a merch cuccok árából. 😉🔥 

Ha most nem tudsz részt venni a rendezvényen, ne csüggedj, tarts velünk a későbbiekben is, mert mi ott leszünk és részletes beszámolóval érkezünk majd az eseményről és a kialakult hangulatról. 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka