A medvepiac egészséges, piactisztító hatású

Szerző: | máj 31, 2022 | Kriptovaluta

A kereskedőknek figyelembe kell venni, hogy a medvepiactól nem kell megijedni, potenciálisan nagyobb növekedési és nyereséges lehetőségeket kínál.
 
 

Szükséges a medvepiac az egyensúly fenntartásához

Az utóbbi időben, mint minden befektetési ágazatban, a kriptopiacon is a medvepiac érvényesül. Ugyan a piacok tagadhatatlanul negatív irányt vettek, de ezek a feltételek legalább kirázzák a rossz szereplőket, és nagyobb lehetőségeket teremtenek a jövőbeli résztvevők számára.
 
Medvepiac | Cryptofalka

Forrás: fool.com

 
A kereskedők hajlamosak panaszkodni a negatív ármozgás és a jövedelmező ügyletek lebonyolításának viszonylagos nehézsége miatt, medvepiaci körülmények között. Számos vezető elemző és iparági szereplő azonban egyetért abban, hogy itt az ideje olyan lépések megtételére, amelyek a legnagyobb nyereséghez vezetnek, ha visszatér a pozitív piaci hangulat.
 
A Polygon (MATIC) társalapítója, Mihailo Bjelic május 27-én a CNBC-nek azt mondta, hogy a jelenlegi visszaesés és a közelmúltban a hónap elején bekövetkezett jelentős eladások éppen az, amire a piacnak szüksége volt. Bjelic úgy véli, hogy a piac „talán egy kicsit irracionális, vagy talán egy kicsit vakmerő” lett, mivel a teljes kriptopiac 12,5 szeresére nőtt 2019 novembere és 2021 novembere között, ami egy óriási növekedési ütem, amely meghaladta a legtöbb hagyományos piacot.
„Ha eljön az idő, általában korrekcióra van szükség, és az egészséges.” -nyilatkozta Mihailo Bjelic.
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
A piac jelenleg egy jelentős korrekció kellős közepén van. Tavaly november óta a teljes piaci kapitalizáció 60%-kal csökkent 3 000 milliárd dollárról 1 200 milliárd dollárra. A kereskedők még mindig több fájdalomra számítanak, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a legutóbbi medvepiac összességében mintegy 80%-kal csökkentette az árakat. Kriptopiaci elemző A DeFi Edge is osztja azt az elképzelést, hogy a medvepiacok olyan előnyöket hordoznak, amelyek összhangban vannak a legtöbb piaci szereplő érdekeivel.
„A medvepiacok egészségesek a kripto növekedéséhez”.
Ez a gondolatmenet azon a megfigyelésen alapul, hogy a medvepiac során kevesebb új piaci szereplő lép be, akiket a csalók potenciális célpontnak tekintenek. Az elmúlt évben a bitcoin (BTC) tranzakciós volumene november 9-én érte el a csúcsot, 335 411-en, ami egybeesett az árcsúccsal. Május 29-én a tranzakciók volumene 38%-kal, mindössze 207 859-re csökkent a Blockchain.com szerint. Az alacsonyabb aktivitás kevesebb lehetőséget és alacsonyabb jövedelmezőséget jelent számos csalás végrehajtására, így azok általában eltűnnek.

 

A medvepiac alatt kell feltölteni a készleteket

Jason Ye, a ROK Capital kriptobefektetési alap partnere kifejtette, hogy bár az árak és az aktivitás alacsonyabb, a medvepiacok a legjobb idő a befektetőknek, a kereskedőknek és fejlesztőknek egyaránt, hogy megalapozzák a nagyobb sikert, amikor a piaci hangulat megfordul.
„A medvepiacon itt az ideje, hogy megtaláljuk a legjobb alapokat, és egy termék felépítésére összpontosítsunk. Itt az ideje, hogy a kereskedők felhasználják készpénztartalékaikat, hogy a következő bikaciklusban felfelé íveljenek. Mint mindig, a bikapiacon azok az emberek nyernek, akik a medvepiacon feltöltődtek.”
A Neo Tokyo Metaverse játékplatform fejlesztője, Alex Becker május 28-án egy tweetter posztban egyetértett Ye gondolatával. Úgy véli továbbá, hogy a medvepiaci vásárlók vannak a legjobb helyzetben ahhoz, hogy a következő bika során profitot termeljenek. Azt mondta, hogy „az összes pénzt egy medvepiacon keresik. A legtöbb veszteség a bikapiacon történő vásárlásból származik.”
 

Becker hozzátette, hogy az alacsony vásárlásnak és a magas eladásnak kell a kulcsfontosságú tényezőnek lennie a kriptopiaci szereplők számára.
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.