A Cardano alapítója szerint ez már medvepiac

Szerző: | máj 12, 2022 | Kriptovaluta

A kriptopiac az utóbbi időben nagymértékben visszaesett, a Cardano alapítója szerint ez már medvepiacnak számít.

 

Kilátásban a medvepiac

Az világban tomboló inflációs hatások és az orosz ukrán háború az egész világgazdaságra hatással van. A részvény és a kriptopiac hanyatlik, az árucikkek, a nyersanyagok és az energiaárak az egekbe szöktek. A kriptovaluták közül a Cardano az egyik olyan eszköz, amely a legnagyobb visszaesést tapasztalta. Az Cardano alapítója, Charles Hoskinson megerősítette a medvepiaci aggályokat. 
 
market crash I Cryptofalka

Forrás: economictimes.indiatimes.com

 
Egy twitter bejegyzésben Hoskinson nyilvánvalóan dicsérte a Cardano hálózat fundamentumait. A Cardano megtartotta a legtöbb fejlesztést végrehajtó címet, aminek eredményeként több szempontból is növekedést ért el. Az alapító posztjában ara is kitért, hogy a hálózat egyre gyorsabb, decentralizáltabb, továbbra is az egyik legfejlettebb technológiára alapul, és ami a legjobb az egészben, a közösség minden oldalról folyamatosan növekszik.

 
Sokan azonban panaszkodtak a Cardano natív tokenjére, az ADA-ra csökkenő ára miatt. Egy Matt Winfield nevű felhasználó ezt Hoskinson tweetjére reagálva mondta el, aki aztán időt szakított arra, hogy elmagyarázza, miért csökkent az ár. Az alapító szerint ez egy medvepiac. Így természetesen várható, hogy az ADA ára a piac többi részével együtt csökkenni fog. Ez attól függetlenül megtörténik, hogy mit csinál a hálózat, vagy milyen fejlesztéseket hajtanak végre – magyarázta Hoskinson.
„Igen, ezt medvepiacnak hívják, ez történik. Semmi sem változtat rajta. A cardano meggyógyíthatná a rákot, adhatna egy személyes pókerrobotot, vagy éppen hétvégente elvihetné a nagymamát templomba, az árfolyam akkor is esne.” –írta Hoskinson
Alapvetően a tweet megerősíti azt a meggyőződését, hogy medvepiaci kihívásokkal néz szembe a kriptopiac. 
 

 

A Cardano bálnák ellenállnak

Annak ellenére, hogy a digitális eszköz ára csökkent, nem szolgált elrettentő erővel azok számára, akik hisznek a hálózatban. A Cardano bálnák mindig is az ADA keringő készlet jelentős részét birtokolták. 
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
Jelenleg a cardano bálnák 30,8 millió ADA-t birtokolnak, amelynek értéke körülbelül 15 millió dollár. Ezek nem tartalmazzák a tőzsdék pénztárcáját, ami azt jelenti, hogy egyéni befektetőkről van szó, akik továbbra is pénzt öntenek a digitális eszközbe. Mivel az ADA ára jelenleg 0,5 dollár körül mozog, további vásárlási lehetőség nyílik a bálnák számára, akik ki is használják a piaci körülményeket és folyamatosan új ADA-kat adnak készleteikhez. 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.