Megkapta a szabályozók engedélyét a French ICO

Szerző: | dec 20, 2019 | Kriptovaluta

Lehet az USA-ban lankad az ICO láz, Franciaország azonban villantott. December 17-n a francia pénzügyi szabályozók (Autorité des Marchés Financiers – AMF)  megadták az engedélyt az ország első ICO applikációjának. 

 

Az első ICO-hoz kapcsolható állami engedély

A French ICO-nak nevezett kezdeményezésről van szó. Egy vállalat, mely arra fejlesztett platformot, hogy különböző projekteket lehessen finanszírozni rajta keresztül kriptovalutával. A vállalat az első Initial coin offering az országban, ami engedélyt kapott, és a hírt az AMF oldala is hivatalosan megerősítette.

A Reuters júliusi riportja szerint az AMF tárgyalásokban állt 3-4 jelölttel. Van rá esély, hogy közülük többen ugyanúgy megkapják az engedélyt. Az ICO projektek egészen 2020. június 1-ig, a hozzájárulási időszak utolsó napjáig kaphatnak támogatást. Az AMF oldala megjegyzi, hogy az engedélyezés opcionális lehetőség. Az ICO-k ugyanúgy legálisak az országban a pénzügyi szabályozók engedélye nélkül is. Azonban jobb eséllyel azok a projektek lesznek közvetítve a francia publikum felé, melyek rendelkeznek engedéllyel.

 

Mi is pontosan az ICO?

Az AMF oldala szerint az ICO egy olyan pénzalap előteremtés, mely blokklánc technológián keresztül van kivitelezve, és token kibocsátásban végződik. Az oldal megjegyzi, hogy ezek a tokenek például arra használhatók, hogy különböző árukhoz, szolgáltatásokhoz jussanak általuk. 

A PACTE törvény, ami az új, ez év áprilisai francia törvény a gazdasági/üzleti növekedésre és formálódásra, egész komoly rendszert dolgozott ki az ICO kérdésre. Opcionálisan engedélyért lehet fordulni az AMF-hez, akik, ha megadják azt, akkor a céljuk a projekt fejlesztésének elősegítése. A törvény kiemeli, hogy ez csak az utility tokenek kibocsátását érintik, a security tokeneket nem. Akik nem képesek eleget tenni az új alkotmánynak, büntetésekre számíthatnak.

 

Az eredeti cikk és a képek tulajdonosa a cointelegraph oldal.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. MONERO BÁNYÁSZAT, HOGYAN HOZD KI A MAXIMUMOT A GÉPEIDBŐL

  2. 2020-BAN JÖN A FRANCIA ÁLLAMI KRIPTOVALUTA

  3. PRIORITÁST AD AZ EURÓPAI UNIÓ ÚJ VEZETÉSE A KRIPTOPÉNZEKNEK

  4. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL

  5. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka