Meglepett a Forint mélyrepülése? A Cryptofalka követőit nem

Szerző: | júl 7, 2022 | Árfolyam elemzés

Mélyrepülésben a forint, izgalmas és FUD-dal teli időszak ez, amikor gyakran gondolkozik el az ember azon, hova menekítse a nehezen megkeresett forintjait vagy, hogy vajon mikor érdemes felhalmozni egy csekély eurót vagy dollárt? Szerencsére a Cryptofalka elemzőire ebben a témában is számíthatnak a követőink.

 

Kriptovaluták mellett nálunk világpiaci elemzésekre is számíthatsz

Bár szeretnénk, hogy a bitcoin árfolyama elszakadjon a hagyományos világpiaci történésekről, ez idáig még nem következett be. Ezért úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a kriptovaluták világából kicsit kitekinteni és messzebbről nézni a piaci összképet. A privát kereskedő csoportunk tagjainknak ebből kifolyólag a kriptopiaci körkép mellett számos alkalommal vettük górcső alá a hagyományos részvénypiacokat és a külföldi devizák világpiacát is.

Érdemes volt figyelmet szentelni a bejegyzéseinknek, ugyanis aki követte az EUR / HUF és USD / HUF elemzéseinket, azt nem érte váratlanul a forint újbóli gyengélkedése.Ugyanis már márciusban arra hívtuk fel a követőnik figyelmét, hogy érdemes becserélni a forintot dollárra vagy euróra.

 

Világpiaci elemzés I Cryptofalka

Egy gyors példával élve, aki a szakértőink által behatárolt 365-370 Ft-os tartományban bevásárolt még márciusban az most talán nyugodtabb szívvel vág bele az idei külföldi nyaralásnak.

 

SZÍVESEN LÁTNÁL MÉG HASONLÓ ELEMZÉSEKET? CSATLAKOZZ A PRIVÁT CSOPORTUNKHOZ VAGY NÉZZ BE A NYILVÁNOS CSOPORTUNKBA ÉS NYERJ ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT!

 

Az euró mellett a dollárt sem tévesztettük szem elől

Nem voltak kétségeink azzal kapcsolatban sem, hogy a dollár is töretlenül menetel majd tovább. Május elején azt sem láttuk kizártnak, hogy megüti a 400 Ft-ot. Ezúton sajnos azt kell mondanunk, hogy szakértőink nem tévedtek. 

 

Világpiaci elemzés I Cryptofalka

Nem kellett sokat várni, a napokban új történelmi mélypontot ért el a forint. Továbbra is az látszik szinte minden chart-on, hogy részvényekből, kriptóból, aranyból, kisebb valutákból mindenki dollárba menekül. Több évtizedes csúcson van jelenleg a dollár erősségét mutató index is.

Dollár forint elemzés I Cryptofalka

 

Összefoglalva

A nemzetközi hangulat nemrég ugyan javulni látszott a kamatemelések mentén, azonban szerda délelőtt új mélypontokra esett a forint árfolyama, miközben az euró, az amerikai dollár és a svájci frank is új történelmi csúcsokat döntött. Kétségbeejtő a tendencia, de vajon hol lehet a vége? Vajon szembekerül majd a Bitcoin élete első komolyabb gazdasági recessziójával? 

Ezt és még sok más érdekes témát boncolgatunk a Cryptofalka berkein belül, ahol szakértőink megpróbálnak némi segítséget nyújtani ahhoz, hogy kevésbé legyen fájdalmas a forint szinte töretlen gyengülése.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.