Megnyerő a Bitcoin ármozgás heti zárása

Szerző: | jan 13, 2020 | Árfolyam elemzés

Sikeres eddig a január Bitcoin ármozgás terén. Legtöbben az iráni helyzetet emelgetik az emelkedés okaként, mindenesetre szép gyertyát tudott felmutatni a múlt heti BTC mozgás. 

 

Közel a csökkenő trendvonalhoz a BTC mozgás

Nagyjából 11,5%-os emelkedést sikerült produkálni a múlt héten. Előnyben tehát eddig az évben a bikák. Heti BTC/USDT grafikonon fogjuk vizsgálni az emelkedést. 

Három rövid távú ellenállás szerepel a Bitcoin ármozgás előtt:

  1. 10 EMA (Exponenciális mozgóátlag)
  2. 50 EMA
  3. Csökkenő trendvonal

Nem könnyíti meg a grafikon a dolgunkat. Nagyjából egy helyre tömörül a három ellenállás. A heti zárással sikerült a 10 és 50 EMA-k felett zárni, azonban a csökkenő trendvonal áttörése nem egyértelmű. Igencsak a hátárában tudtuk zárni a hetet. Ez némileg elbizonytalanít.

Heti Bitcoin ármozgás

Heti Bitcoin ármozgás

A három ellenállás közül a csökkenő trendvonal számomra a leglényegesebb. Ez amiatt van, hogy a 10 és 50 EMA-k indikátoroknak számítanak, így természetes, hogy olykor pontatlan értéket adnak. A kézileg behúzott támaszok ellenállások pontosabb értékeket adnak. Az indikátorok arra szolgálnak, hogy megerősítsék ezeket.
Tehát, azzal, hogy ilyen sűrűn helyezkednek el a 10-s és 50-s exponenciális mozgóátlagok, csak megerősítik a csökkenő trendvonal jelentőségét. 

 

Összefoglalva

Hosszú ideje nem látott szép gyertyát produkált január második hetében a Bitcoin ármozgás. Külön pozitívum, hogy a heti legmagasabb árfolyam közelében sikerült zárni. Kissé sűrűn helyezkednek el az ellenállások ugyan, és nem egyértelmű még a csökkenő trendvonal áttörése,azonban érdemes venni egy pillantást a múlt héten megjelenő vásárlói volume-ra

A megjelenő szép zöld volume/kereslet megerősíti a vásárlók élénkülését, így érdemesnek tartom rövidebb időtávokon a BTC long pozíciók után nézelődni, remélve a csökkenő trendvonal áttörését. 

A borítókép tulajdonosa a cointelegraph oldal.

 

CryptoFalka_jelölések

CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. HAVI 150$ PROFIT, ENNYI A BITCOIN HOSSZÚTÁVÚ ÁTLAGA
  3. BITCOIN FELEZÉS, JELENTŐSEN NŐ A GOOGLE KERESÉSEK SZÁMA
  4. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  5. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  6. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL
  7. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.