Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
106 millió dollárért értékesítettek Metaverzum földterületeket

106 millió dollárért értékesítettek Metaverzum földterületeket

Négy blokklánc-alapú Metaverzum projekt több mint 100 millió dollár értékű virtuális földterületet értékesített a múlt héten.
 

Rohamosan fejlődik a Metaverzum

A decentralizált alkalmazásokat (DApp) elemző cég arról számolt be, hogy november 22. és november 28. között az aktivitás „virágzott” a The Sandbox, a Decentraland, a CryptoVoxels és a Somnium Space oldalakon, összesen 105,8 millió dollár értékű kereskedési volumennel. A hatalmas volument több mint 6000 kereskedőtől származott:
„Kétségtelenül a Metaverzum földterület a következő nagy siker az NFT piacon. Rekord eladási számokkal és folyamatosan növekvő NFT árakkal a virtuális világok jelentik a blokklánc tér új csúcstermékét.”
Metaverzum I Cryptofalka Forrás: https://theconversation.com/
 
A Sandbox képviselte a heti volumen oroszlánrészét 86,56 millió dollárral, a Decentraland 15,53 millió dollárral, míg a CryptoVoxels és a Somnium Space egyenként 2,68 és 1,1 millió dollárral. Annak ellenére, hogy mind a négy Metaverzum projekt az Ethereum blokkláncra épül, a Solanán is kezdenek felgyorsulni a projektek.
A DappRader megjegyezte, hogy „a figyelem az olyan virtuális világok felé, mint a The Sandbox és a Decentraland, a Facebook Meta névre váltásával kezdődött”.
„Azonban ez csak a jéghegy csúcsa, amely a Metaverzum kifejezést a figyelem középpontjába helyezte. A virtuális világok óriási lehetőségeket rejtenek magukban, és most kezdjük látni a Metaverzum földjének használati eseteinek teljes körét” – olvasható a blogbejegyzésben.
 

Élen a Decentraland és a Sandbox

Yat Siu, a Sandbox anyavállalatának, az Animoca Brandsnak az elnöke és társalapítója a The Sandbox NFT földeladási volumenének óriási megugrását kommentálva a következőket nyilatkozta:
„A Facebook a Metaverzum narratívájának bitorlására tett kísérlete során láncreakciót váltott ki más, a Web3-ban nem szereplő vállalatoknál (például a Microsoftnál), hogy új stratégiát alkalmazzanak. A Facebook tömeges érdeklődést és tudatosságot keltett.”
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
Siu szembeállította a Meta megközelítését a The Sandbox organikusabb, felhasználók által épített környezetével.
„Bár nem mindenki érti, hogy mit is jelentenek valójában a digitális tulajdonjogok, most már sokan érdeklődnek irántuk, és ez a netes tudatosság növekedéséhez vezetett. A Sandbox egy igazi Metaverzum narratíváját ragadta meg, ahol valóban birtokolhat belőle egy darabot, és ez valamelyest a jelképes árban is megmutatkozik” – tette hozzá Siu.
A felsorolt ​​négy projekt közül a Decentralandben történt a legnagyobb NFT terület eladás az elmúlt 30 napban, a virtuális világ Fashion Street kerületében található 116 földrészletből álló telken 618 000 MANA tokenért (jelenlegi áron 2,7 millió dollár) adták el. Ugyanezen a napon a The Sandbox egy tokenizált ultra luxus mega-jachtot is eladott 149 Ether (ETH) áron, több mint 666 000 dollár értékben.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.62% $64,637.32
Ethereum ETH 0.89% $3,091
BNB BNB 1.76% $560.24
Solana SOL 5.54% $147
XRP XRP 0.47% $0.5031
Dogecoin DOGE 2.01% $0.1533
Cardano ADA 3.91% $0.4734
Litecoin LTC 0.16% $81.81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!