Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Gemini is beszáll a metaverzum iparágba

A Gemini is beszáll a metaverzum iparágba

A Winklevoss ikrek kriptotőzsdéje, a Gemini, felveszi a versenyt a Meta-val és decentralizált metaverzumok építésébe fektet.

 

Igéretesnek tűnik a metaverzum iparág

A Gemini bejelentette, hogy november 18-án lezárta a 400 millió dolláros részvénynövekedési finanszírozási kört 7,1 milliárd dollár értékben. Ez az első alkalom, hogy a cég külső finanszírozást szervezett. A Morgan Creek Digital vezette a fordulót a 10T, a ParaFi, a Newflow Partners és a Marcy Venture Partners részvételével. Nevezetesen, a Commonwealth Bank of Australia (CBA) – amely szintén a Geminivel együttműködve elindította a négy nagy ausztrál bank által kínált első kriptokereskedelmi szolgáltatást – szintén támogatta a kört.
 
Metaverzum I Cryptofalka Forrás: https://techwireasia.com/
„Ezzel a finanszírozási körrel a Gemini továbbra is egyszerű, innovatív és biztonságos termékeket hoz piacra, és előmozdítja földrajzi terjeszkedését” – olvasható a közleményben.
 

A Forbesnak nyilatkoztak a Winlevoss ikrek a metaverzumos terveikről

A Forbes-nak november 18-án megjelent interjújában Tyler és Cameron Winklevoss felvázolták azon terveiket, hogy kiterjesztik a Gemini hatáskörét a metaverzum iparágra. Tyler megjegyezte, hogy a vállalat több metaverzum építésére is törekszik:
„Különböző metaverzumokban fogunk létrehozni egy Gemini élményt, ahol beléphetsz a Geminibe és kereskedhetsz. -nyilatkozta
A Forbes szerint az ikrek megtartják a Gemini tulajdonjogának 75%-át, a Morgan Creek partnere, Sachin Jaitly pedig csatlakozik az igazgatósághoz a cége 75 millió dolláros kriptoplatformba történő befektetésének részeként. Ezzel a lépéssel a duó ismét versenybe száll Mark Zuckerberggel, akivel több mint egy évtizede a bíróságon harcoltak a Facebook tulajdonjogáért. Az Ikrek 2004-ben beperelték Zuckerberget, azt állítva, hogy ellopta szellemi tulajdonukat a Facebook létrehozásához, majd 2011-ben 65 millió dollárért megegyeztek a bíróságon.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Cameron a Forbes-nak hangsúlyozta, hogy a Metaverse központosított ütemtervétől eltérően olyan cégektől, mint a Facebook vagy a Fortnite, a Gemini a decentralizált útvonalra törekszik, mivel úgy gondolja, hogy az nagyobb előnyöket kínál a felhasználó számára:
„Van egy másik út is, ez a decentralizált metaverzum, ahol hiszünk abban, hogy nagyobb a választási lehetőség, a függetlenség és a lehetőség, és van olyan technológia, amely védi az egyének jogait és méltóságát.”
"A decentralizáció egy spektrum" - tette hozzá Cameron. Az ikrek április elején szereztek telkeket a The Sandbox Metaverse-ben, Tyler akkoriban megjegyezte, hogy a terv az volt, hogy a Gemini kriptotőzsdét és a Nifty Gateway NFT piacteret felállítsák a játék-kereskedésre összpontosító virtuális világban.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.86% $70,055.32
Ethereum ETH -1.49% $3,715.57
BNB BNB 0.71% $619.48
Solana SOL -0.48% $179.51
XRP XRP -1.71% $0.5336
Dogecoin DOGE -0.19% $0.1664
Cardano ADA -3.51% $0.4835
Litecoin LTC -2.54% $86.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!