Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Meta a Microsoft és az Apple munkatársait csábítja magához

A Meta a Microsoft és az Apple munkatársait csábítja magához

A Meta körülbelül 100 ember vett át a Microsofttól, az Apple hatalmas bónuszokkal próbálja megtartani a munkatársait.

 

Megindult a Meta fejlesztése

A Wall Street Journal derítette ki, hogy a Microsoft korábbi alkalmazottai az elmúlt évben körülbelül 100 ember hagyta el a technológiai óriás kibővített valósággal foglalkozó csapatát, hogy csatlakozzon a Meta Platforms-hoz. Azt állítják, hogy a Meta különösen nagy hangsúlyt fektet azokra az emberekre, akik a Microsoft HoloLens kiterjesztett valóság (AR) részlegén dolgoztak.

Meta | Cryptofalka Forrás: https://hypeandhyper.com/

A WSJ szerint a Linkedin profilok azt mutatják, hogy az elmúlt év során több mint 70 ember hagyta el a projektet, akik a Microsoft HoloLens csapatának tagjai voltak, és közülük több mint 40 új pozíciót vállalt a Metánál.

A Microsoft első lépése az AR-területen a Meta értékes eszközévé teszi alkalmazottait. A Microsoft több mint öt éve, 2016-ban jelentette be HoloLens projektjét, amelynek során a technológia a világ egyik legfejlettebb headset-té fejlődött. A Bloomberg jelentése szerint az Apple 50 000 és 180 000 dollár közötti részvényopciók és bónuszok felajánlásával próbálja ellensúlyozni az alkalmazottak Metához való elvándorlását.
 

A Facebook törekvése, hogy Metává váljon

A Meta korábban Facebook néven volt ismert, egészen 2021 októberében egy jelentős márkaváltásig, jelezve a vállalat közösségi médián túlmutató ambícióit. Virtuálisvalóság hardverüzlete, a „Reality Labs” keményen dolgozott az azóta eltelt hónapokban, és 2021. november közepén sikeresen elkészítette a virtuális valóság „haptic gloves” prototípusát.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
A korai sikerek ellenére a központosított Meta próbálkozásai, hogy uralják a Metaverzumot, sok kritikát kapott a kripto-, NFT-, blokklánc- és GameFi területek vezetőitől. Egyes blokklánc technológiai vezetők, például a Hodl Assettől, Jenny Ta azt javasolta, hogy egyáltalán ne Mark Zuckerberg legyen az, aki a Facebookot a Metaverzumba vezetné, tekintettel az adatbányászattal, az adatvédelemmel és a tartalompolitikával kapcsolatos történetére.
 
„Ahhoz, hogy a Meta tiszta lappal induljon új vezérigazgatóra van szükség” – mondta egy novemberi interjúban. Mind a Microsoft, mind az Apple már jó ideje a Metaverzumot veszi célba. 2021 november elején a Microsoft több Teams frissítést is bejelentett az Xbox játékkonzoljához, valamint egy új, „Dynamics 365 Connected Spaces” terméket is piacra dobott.
 

[embed]https://twitter.com/satyanadella/status/1455624165201887234[/embed]

 

„A Metaverzum lehetővé teszi számunkra, hogy a számítástechnikát beágyazzuk a valós világba, és beágyazzuk a valós világot a számítástechnikába. A legfontosabb az, hogy magunkkal vigyük emberségünket, és meg tudjuk választani, hogyan akarjuk megtapasztalni ezt a világot.” – mondta akkor Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója.
 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.02% $63,627.32
Ethereum ETH -0.64% $3,055.61
BNB BNB 0.97% $556.13
Solana SOL 3.35% $144.5
XRP XRP -0.41% $0.4994
Dogecoin DOGE -0.01% $0.1506
Cardano ADA 2.78% $0.468
Litecoin LTC -0.90% $81.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!