Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az emberek a metaverzumban edzenének tovább

Az emberek a metaverzumban edzenének tovább

A FitRated felmérése feltárta, hogy a blokklánc technológia jutalmai nagyobb edzésmotivációt nyújthatnak, mint a hagyományos ösztönzők.

 

Testmozgás kriptovalutáért cserébe

Az új felmérés kimutatta, hogy a megkérdezett emberek több mint 80%-a motivált lenne a több testmozgásra, ha kriptovalutában fizetnének erőfeszítéseikért. A FitRated fitneszoldal által végzett felmérésben 1001 amerikait kérdeztek meg a blokklánchoz kapcsolódó fitnesztechnológiákról.

A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezett emberek 40%-a hajlandó lenne lemondani jelenlegi edzőtermi tagságáról, hogy a metaverzumban folytassa a testmozgást. A válaszadók 81%-a motiváltabb lenne fittsége megőrzésére, ha kriptovaluta fizetések ösztönöznék a mozgásra.

Az emberek a metaverzumban edzenének tovább: kutatás Forrás:www.newsweek.com

Korábban a ​​National Bureau of Economic Research (Országos Gazdaságkutató Iroda) által végzett tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a pénz önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy az emberek edzőterembe járjanak. A FitRated kutatása szerint azonban a blokkláncalapú pénzügyi ösztönzők talán csak átütik az ingerküszöböt. A válaszadók 63%-a ért egyet azzal, hogy a fitneszmotiváció a blokklánc technológia által növelhető lenne. Már számos projekt próbálja ezt a megállapítást kamatoztatni.

A „gamifikáció” fogalma az elsődleges oka annak, hogy az emberek miért részesítik előnyben a blokkláncalapú pénzügyi ösztönzőket a szokásos pénzbeli ösztönzőkkel szemben. A válaszadóknak 83%-ban tetszett, hogy a blokkláncalapú fitneszalkalmazások jutalmazzák a fizikai aktivitást.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

A legtöbben gyalogolni szeretnének a metaverzumban

Arra a kérdésre, hogy milyen típusú fitneszre vállalkozna, hogy kriptopénzt kereshessen, a válaszadók 49,1%-a azt mondta, hogy a gyaloglás lenne a választott tevékenység. Ezt szorosan követte a kerékpározás 47,2%-kal, az úszás pedig a harmadik helyen végzett 41,4%-kal.

Amikor azt vizsgáltuk, hogy az emberek milyen kriptovalutában szeretnének jutalmat kapni, akkor a Bitcoin (BTC) volt túlnyomórészt a preferált választás; a válaszadók 72%-a a BTC mellett döntött. Az ether (ETH) a második volt 35,5%-kal, amelyet szorosan követett a Dogecoin (DOGE) 34,6%-kal.

Az emberek a metaverzumban edzenének tovább: kutatás Forrás:www.holodia.com

A blokklánc-alapú fitneszalkalmazások jelenleg növekvőben vannak. A STEPN nevű web3-as alkalmazás a futás élményét gamifikálja azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi, nem helyettesíthető tokenes (NFT) cipőkkel eddzenek. Az, hogy ez úttörő jelenség-e a blokklánc fitnesz terén vagy csak múló divat, a jövőben kiderül. 

 

Összefoglalva

Bár a STEPN az egyik legmegbízhatóbb Web3 alkalmazás a fitneszvilágban, természetesen nincs egyedül. Versenytársként jelent meg egy másik, az Avalanche blokkláncon futó Step App nevű alkalmazás. Ezzel mintegy jelezve a 100 milliárd dolláros fitnesziparba kapcsolódni kívánó web3-as cégeket. Sokan mozognának, ha ezért valamilyen jutalom járna. A kérdés csak az, hogy lesz-e tényleges értékteremtés, amiből profit keletkezhet? 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.63% $57,089.4
Ethereum ETH 2.34% $3,246.48
BNB BNB -1.89% $395.02
Solana SOL -1.38% $108.61
XRP XRP 6.24% $0.5836
Cardano ADA 1.44% $0.6281
Dogecoin DOGE 8.74% $0.09696
Litecoin LTC 2.61% $74.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!