Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A KPMG is belép a metaverzumba

A KPMG is belép a metaverzumba

A vállalat célja megvizsgálni a metaverzum használatának lehetőségeit például az egészségügy és a pénzügyi szolgáltatások terén.

 

A KPMG terve

A KPMG, a négy nagy számviteli cég egyike Kanadában és az Egyesült Államokban, felfedte első metaverzum együttműködési központjának megnyitását, hogy segítse alkalmazottait és ügyfeleit a növekedési a digitális korszak által nyújtott lehetőségek elérésében. A vállalat egy új együttműködési központtal lép be a metaverzumba, amely összeköti az alkalmazottakat, ügyfeleket és mindenki mást is a Web3-mal. A cég ebben az évben 30 millió dolláros kollektív befektetést hajt végre a Web3-as élmények fejlesztése érdekében, amelynek a metaverzum központ lesz a "jellegzetes darabja".

A Fortune keddi jelentése szerint a központ az oktatásra, együttműködésre, képzésekre, rendezvényekre és workshopokra fog összpontosítani Cliff Justice-szal, a KPMG vállalati innovációs vezetőjével. Justice azt állítja, hogy már jelenleg is ilyen célokra használják, de szándékukban áll további embereket alkalmazni, hogy építsék és bővítsék hálózatukat.

KPMG | Cryptofalka home-kpmg.com

 

Hosszú távú céljuk megvizsgálni a metaverzum használatának egyéb lehetőségeit, például az egészségügy, a fogyasztók, a kiskereskedelm, a média és a pénzügyi szolgáltatások terén.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Miért pont a metaverzum?

Számos vállalat továbbra is kutatja a kripto és Web 3.0-s térben rejlő lehetőségeket, új eszközöket és megoldásokat hoznak létre, amelyek jelentős betekintést nyújtanak a digitális világba. Ezen felül magával ragadó tanulási és fejlesztési platformokat indítanak, valamint tehetségeket toboroznak, hogy tudást adhassanak át a tömegeknek. Többek között ilyen módszereket használnak innovációs stratégiáik részeként, hogy minél több embernek segítsenek eligazodni a fizikai és digitális szféra folyamatosan változó szegmenseiben.

Laura Newinski, az Egyesült Államokbeli KPMG elnökhelyettese és operatív igazgatója így nyilatkozott:

A metaverzum egy piaci lehetőség, egy mód a tehetségek újbóli bevonására és egy út arra, hogy az emberek szerte a világon kapcsolódjanak egy új közös élményen keresztül.

KPMG | Cryptofalka innovation-village.com

 

 

Záró gondolatok

A COVID-19 járvány felkeltette az emberek érdeklődését a metaverzum iránt. Nagyobb lett az igény olyan módszerekre, amelyek életszerűbbé teszik az internetes kapcsolattartást, hiszen egyre többen dolgoznak és tanulnak online. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb bankja, a JPMorgan az év elején egy olyan dokumentum közzétételével került a címlapokra, amelyben azt állították, a metaverzum technológia „egy billió dolláros lehetőséget jelent". Ezzel egy időben pedig saját virtuális központot is létrehoztak a Decentraland (MANA) metaverzumban.

A fentiek alapján biztosak lehetünk benne, hogy egyre több vállalat fog elkezdeni ismerkedni a metaverzummal a közeljövőben, amely számos izgalmas és hasznos kezdeményezést hozhat magával.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.36% $67,374.48
Ethereum ETH -3.73% $3,697.17
BNB BNB -2.13% $595.19
Solana SOL -5.04% $165.48
XRP XRP 0.72% $0.5292
Dogecoin DOGE -2.90% $0.1608
Cardano ADA -3.51% $0.4622
Litecoin LTC 0.23% $85.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!