Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Meta metaverzum projektje Q2-ben is veszteséges volt

A Meta metaverzum projektje Q2-ben is veszteséges volt

A Meta közösségi média óriás metaverzum-specifikus részlege 2,81 milliárd dollár veszteséget szenvedett el ebben a negyedévben.

 

Idén már 5,77 milliárd dolláros veszteség a Metánál

A közösségi média óriás nyilvánosságra hozta, hogy metaverzum-specifikus részlege 2,81 milliárd dollár veszteséget szenvedett el ebben a negyedévben. Ezzel a részleg éves vesztesége 5,77 milliárd dollárra tehető.

Meta | Cryptofalka Forrás: tenor.com
 
A Facebook Reality Labs (FRL) divízió eltér a Facebooktól, az Instagramtól, a Messengertől és a Whatsapptól, ugyanis a hardver, szoftver és tartalom felépítésére összpontosít, amely központi szerepet játszik a Meta metaverzum projektben.
 
A 2022. második negyedévi eredményjelentésében az FRL 452 millió dolláros bevételt generált, ami 35%-os csökkenés az előző negyedévhez képest. Tavaly a részleg elképesztő, 10,2 milliárd dolláros éves veszteséget könyvelt el. Jelenleg jó úton halad, hogy 2022-ben meghaladja ezt a számot.
 
 
 
 
 
„Ez nyilvánvalóan nagyon költséges vállalkozás lesz a következő néhány évben” – ismerte el Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója. „De ahogy a metaverzum egyre fontosabbá válik életünk minden szegmensében, biztos vagyok benne, hogy örülni fogunk, hogy fontos szerepet játszottunk ennek felépítésében.”
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Amikor tavaly ősszel Zuckerberg a Facebook nevét Metára változtatta, ismertette a világgal a vízióját: az internet magával ragadó, jövőbeli, digitális avatárok által navigált változata, és a kereskedelem, a munka, a szórakozás központi elemévé válik.
 
Bár a cég több milliárd dolláros metaverzum-játéka még nem térült meg, Zuckerberg mégis megpróbálta meggyőzni a részvényeseket, hogy ez egy okos hosszú távú stratégia.
 
„Azáltal, hogy segítünk ezen a platformok fejlesztésében, szabadon építhetjük fel ezeket az élményeket úgy, ahogyan mi és az egész iparág a legjobbnak gondoljuk, ahelyett, hogy a versenytársak által ránk rótt korlátok korlátoznának bennünket” – mondta Zuckerberg. „Most még erősebben érzem azt, hogy ezeknek a platformoknak a fejlesztése több száz milliárd dollárt, ha nem billiókat emészt majd fel.”

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.19% $70,183.3
Ethereum ETH 0.65% $3,742.85
BNB BNB 0.75% $623.67
Solana SOL -0.96% $180.79
XRP XRP -1.16% $0.5353
Dogecoin DOGE 2.81% $0.1683
Cardano ADA -2.92% $0.4874
Litecoin LTC -2.08% $86.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!