Minden idők csúcsán a Bitcoin bányászati nehézség

Szerző: | okt 11, 2022 | Kriptovaluta

A bitcoin bányászok újra nehezebb helyzetbe kerültek, a hálózati nehézség 14%-kal emelkedett, ami minden idők új csúcsát jelenti.

 

Újra csúcson a Bitcoin bányászat

A bitcoin bányászatának nehézsége azt fejezi ki, hogy a bányásznak mekkora hash-re van szüksége ahhoz, hogy létrehozza azt a kripto karakterláncot, amely jogot szerez arra, hogy a következő tranzakcióblokkot hozzáadja a lánchoz.
 
Bitcoin bányászati nehézség I cryptofalka

Forrás: BTC.com

 
A hétfői nehézségi emelkedés május óta a legnagyobb. A bitcoin hálózati nehézsége körülbelül két hét múlva újra kiigazodik, elemzők szerint akkor kissé csökkenni fog.
 
A bányászokat különösen súlyosan érinti a medvepiac, a Blockchain.com szerint a bányászatból származó bevétel 53%-kal esett vissza az év elejéhez képest, mivel a bitcoin árfolyama a szeptember 13-i 11%-os visszaesés óta nehezen tudott 20 000 dollár felett maradni. Mindeközben a bányászok 30 napos átlagos bevétele körülbelül 19 millió dollárra esett. Ez alacsonyabb, mint tavaly a bányászokkal szembeni kínai fellépés során, amikor a becslések szerint az országban a bitcoin bányászati ​​​​műveleteinek 90%-a leállt.
 
Kontextusba helyezve, a bitcoin-hálózat bányászatának nehézsége tavaly érte el a 25 billiós csúcsot, mielőtt a kínai bányászok elleni fellépést követően 14 billióra zuhant. Amikor ez megtörtént, a legnagyobb kínai bitcoin bányászati ​​poolok hashrate-je 37%-kal esett vissza. Azóta a nehézség 2022-ben folyamatosan emelkedett, májusban elérte a 31 billiót, mielőtt a TerraUSD és a LUNA irányítási token összeomlása miatti zűrzavar megjelent volna a piacon.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A bitcoin bányászok érzik a válságot

A múlt héten az Argo Blockchain, amely júliusban 15,6 millió dollár értékben értékesítette bitcoin tartalékait, bejelentette mérlegének megerősítését. Abban az időben az Arcane Research blokklánc-elemző cég jelentése szerint, az állami bányászok több bitcoint adtak el, mint amennyit bányásztak júniusban.
 
A cég a SEC beadványában közölte, hogy újratárgyalta az NYDIG-től kapott 70 millió dolláros hitelkeret feltételeit, 3 400 új Bitmain bányászati ​​berendezést adott el 7 millió dollárért, és potenciálisan 27 millió dolláros befektetést biztosított. A cég nem azonosította a befektetőt, de közölte, hogy ha az ügylet megtörténik, a részvényeinek 15%-át birtokolják.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.