A Nexo elérhetővé tette a bankkártyás kriptovaluta vásárlást

Szerző: | okt 15, 2021 | Kriptovaluta, Kriptovaluta hasznos

Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan lehet már a Nexon Visa és Mastercard bankkártyákkal kriptovalutát vásárolni, moderált költségek mellett.

 

A Nexon keresztül már bankkártyával is lehet kriptovalutákat vásárolni

Az egyik legnagyobb akadály, amely visszatartja az embereket a kripto-térbe való belépéstől, az a kényelmes és gyors megvásárlás. Mint mindig, a Nexo csapata is elkötelezte magát a probléma megoldása mellettAz eredmény egy új fejlesztés: 18 különböző kriptovalutát lehet vásárolni közvetlenül bankkártyával a Nexo Exchange -en.

Nexo kriptovaluta vásárlás | Cryptofalka

Forrás: https://nexo.io/

A vásárlást a Nexo Exchange internetes és alkalmazásverziójának „Vásárlás” lapján lehet lebonyolítani gyorsan és egyszerűen. A cég elfogad Visa és Mastercard hitel- és betéti kártyákat is. Vásárláskor digitális eszközök azonnal elérhetők Nexo Wallet-ben. A szolgáltatást minden ellenőrzött felhasználó elérheti, kivéve az amerikai állampolgárokat. A cég a minimális tranzakciós limitet 50 USD-ben határozta meg, a maximális vásárlási lehetőség 5000 USD, egyébként havonta akár 10.000 dollár értékű eszközt is lehet vásárolni. A megvásárolni kívánt kriptoeszköz ára mindig fel van tüntetve a vásárlás pillanatában. 

Csak a saját bankkártyánkkal lehet igénybe venni a szolgáltatást. A Nexo kiköti, hogy a Nexo Wallet és a vásárlásra használt bankkártya egy tulajdonosnál kell, hogy legyen. 

 

Milyen fiat valutával vásárolhatunk?

A Nexo Exchange-en történő vásárlást csak amerikai dollár, angol font vagy euró ellenében tehetjük meg. Azonban nem baj, ha más fiat valutával rendelkezünk, ugyanis kártyakibocsátó bankja átkonvertálja a más pénznemeket USD-be, GBP-be vagy EUR-ba. Az átváltási díjakat a bank fogja meghatározni, ami a napi középárfolyam. Vásárláskor ki lehet választani a megfelelő pénznemet, hogy a fiat valutánkat mibe váltsa át a bankunk.

 

Milyen díjakat számol fel a Nexo?

Az egyes kártyavásárlások díja az EU országokban 1,49%, a harmadik országbeli díj pedig 3,49% . Kártyával történő fizetéskor minden vásárlás befejezése előtt meg lehet tekinteni a pontos feldolgozási díjat, amelyet felszámítanak a megrendelés visszaigazolásának utolsó oldalán. A Megrendelés visszaigazolása oldalon látható összeg az, amelyet a cég felszámol a tranzakcióért. 

A cég megjegyzi azonban, hogy a kártyakibocsátó további díjakat számíthat fel az online vásárlásokért és a pénznemek átváltásáért. Ezek a díjak függetlenek a Nexo díjától, és nem befolyásolhatók. Így a Nexos bankkártyás vásárlás költségei magasabbak, mondjuk egy Binance kriptovaluta tőzsdén történő vásárlástól, de még így is igen kedvezőnek mondhatóak és nagyban verik sok más konkurensüket vele.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Adatvédelem

A Nexo nem tárolja el a kártya adatainkat, minden vásárlás esetén újra és újra meg kell adni azt. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás a megszokott fizetési processzorokon megy végbe. 

Kivétek kezelése

A kriptovaluták kiutalása a bankszámlánkra elkülönül a kriptovaluták vásárlásától. Ha ki szeretnénk venni a kripto vagy fiat valutánkat, akkor azt a Nexo fiókunk kiutalási oldalán tehetjük meg. 

Ha most regisztrálsz a referral link segítségével, akkor mind az új ügyfelek, mind a referráló ingyen 10$-ban részesül.

Kérem az ingyen 10$-t, kipróbálom a Nexot!
Szükséges lépések hozzá:
1) Regisztrálj a linkünk segítségével
2) Töltsd fel a számládat minimum 100$-al
3) Végezd el az “Advanced verification” hitelesítését
4) Tartsd legalább egy hónapig a kriptódat és élvezd a kamatokat és az ingyen 10$-t

 

Ami a legjobb az egészben, hogy a behelyezett tőkére az ingyen 10$ mellett további kamatokat gyűjthetünk a Nexo szolgáltatásának köszönhetően. 

Nexo kriptovaluta kamatok I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.