NFT kereskedési platformot indít a Binance

Szerző: | ápr 28, 2021 | Kriptovaluta

Júniusban a Binance elindítja a Binance NFT-t, a világ első NFT piacát és kereskedési platformját. Az új piactér művészeket, alkotókat és kriptográfusokat fog összehozni a világ minden tájáról. 

 

Nem csökken az NFT-k népszerűsége

A blokklánc technológia újabb mérföldköve az NFT-k világa, amit a szélesebb közönség alig pár hónapja ismert meg. Ahogy a neve is utal rá, NFT, Non Fungible Token (nem helyettesíthető token) egyedi tokenekről van szó. Ez a tulajdonság felkeltette a blokklánc technológiával foglalkozó fejlesztők érdeklődését és olyan területeken irányította a figyelmet, mint a játékipar, a művészet vagy akár a személyek azonosítása. Az NFT lehet egy teljesen digitális eszköz vagy akár egy fizikai dolog digitalizált változata. 

Cryptopunk NFT I Cryptofalka

Forrás: https://www.coindesk.com/

 

Jön a Binance saját NFT platformja

A júniusban induló Binance NFT platform a világ vezető NFT piacát hivatott létrehozni, amely a digitális gyűjtők elsődleges platformja lesz. A platform célja egy olyan NFT metaverziót létrehozni, amely valós időben követi az adott NFT-k árát. Egyedi ajánlatokkal, exkluzív együttműködésekkel, egy tökéletesen megtervezett és intuitív digitális platformmal párosítva. A Binance NFT platform a Binance fő platformján lesz elérhető, így az NFT felhasználók is hozzáférhetnek a többi piachoz is, legyen az részvénytoken piac vagy a hagyományos kriptovaluta piac. 

 

Világszínvonalú NFT-k, exkluzív együttműködések és magas színvonalú kiállítások

A tervek szerint kiállítások, globális aukciók is lesznek. Ezek csak a Binance NFT platformon lesznek elérhetőek. A platformnak két fő része lesz. Az egyik a Premium Event kategória, a legkeresettebb digitális tárgyak számára, a másik a Trading Market kategória, amely lehetővé teszi a mindennapi felhasználók számára, hogy minimális költség mellett könnyedén létrehozhassanak NFT-ket.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

“Célunk a világ legnagyobb NFT kereskedési platformjának létrehozása, a legjobb kriptovaluta vásárlási és cserélési tapasztalatokkal, a Binance blokklánc-infrastruktúra és közösség által működtetett leggyorsabb és legolcsóbb megoldások kihasználásával” – mondta Helen Hai, a Binance NFT vezetője.

 

NFT platform művészeknek és előadóknak

Az alkotók vannak az egyik legnagyobb hatással az NFT ökoszisztémára, ezért a Binance ígérete szerint a platform a legalacsonyabb tranzakciós díjait kínálja majd. A Premium Event kategóriában a művészek az eladásokból származó nyereség 90% -át kapják meg. 

A felhasználók letétbe helyezhetik NFT-jüket a Trading Market kategóriában, és dönthetnek úgy, hogy minimális költség mellett eladásra vagy árverésre bocsátják őket. A Binance névleges, 1% -os feldolgozási díjat számít fel – az alkotók vagy a betétesek 1% -os jogdíjat kapnak minden további kereskedésért.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Binance NFT összegző

A Binance a felhasználók millióit szolgálja ki a világ minden tájáról, akik közül sokan most már hozzáférhetnek a virágzó NFT térhez. A cég elkötelezett a pénz szabadsága iránt, és egy befogadó ökoszisztéma kiépítésének megfelelően a Binance NFT piactér a kis értékű alkotókat is támogatni fogja.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka