Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitcoinos utalás után jönnek a Twitter NFT profilképek is

A Bitcoinos utalás után jönnek a Twitter NFT profilképek is

A Twitter egy olyan alkalmazást tesztel, amivel a felhasználók ellenőrzött NFT -ket tudnak beállítani profilképnek. 

 

A Twitter belép az NFT térbe

Mada Aflak, a Twitter vezető szoftvermérnöke megosztott egy videót, amely bemutatja annak a szoftvernek a  funkcionalitást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy NFT -ket állítsanak be profilképnek. A felhasználók ezt majd egyszerűen megtehetik, csatlakoztathatnak egy kriptovaluta pénztárcát, és importálhatják OpenSea kollekciójukat. Ezután kiválaszthatnak egy avatárt a nem cserélhető token (NFT) digitális művészet gyűjteményéből.

[embed]https://twitter.com/af_mada/status/1443243702156206089[/embed]

Az NFT profilképet jelvénnyel is megjelölik majd, hogy az eredetiségét bizonyítsa a beállított NFT -nek. Ezzel lehetővé válik, hogy a rendkívül drága CryptoPunk vagy Bored Ape profilképről mindenki tudja, hogy ő a jogos tulajdonosa. Aflak kijelentette, hogy az újítás még kezdeti stádiumban van, tehát még bármi változhat.

Míg az ellenőrzött profilkép is izgalmas újítás, Mason Nystrom, a Messari kutató elemzője, a Twitter kriptovaluta pénztárcákat integráló egyéb lehetséges alkalmazásait találgatta. Ezek közé tartozhat olyan funkció is, hogy a felhasználó mennyi ideig rendelkezett egy NFT -vel, vagy a Twitter fiókból történő közvetlen vásárlás és értékesítés.

Jack Dorsey Twitter I Cryptofalka Forrás: https://www.cnbc.com/

A Twitter legújabb blokklánc integrációs fejlesztésével, amely a múlt héten lehetővé tette a Lightning fizetést a Twitter profilokban, a felhasználók már tudnak Bitcoint küldeni és fogadni.

Jack Dorsey vezérigazgató régóta támogatja a Bitcoint és népszerűsíti azt a platformon keresztül. Dorsey az első Twitter bejegyzését is NFT -ként értékesítette. Az OpenSea óriási, 4 milliárd dollár értékű értékesítést ért el augusztusban, ami szeptemberben kissé visszahúzódott, az elmúlt 30 napban körülbelül 2,45 milliárd dollár árbevétellel számoltak be a DappRadar szerint.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.50% $61,948.92
Ethereum ETH 1.40% $3,438.25
BNB BNB 0.80% $409
Solana SOL -3.34% $128.65
XRP XRP 5.46% $0.623
Cardano ADA 10.44% $0.7394
Dogecoin DOGE 18.67% $0.1447
Litecoin LTC 5.54% $90.06
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!