Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Mastercard kiadta első saját NFT-jét

A Mastercard kiadta első saját NFT-jét

A Mastercard fizetési óriás nem akar kimaradni az egyre növekvő és népszerű blokklánc technológiából, az NFT szegmensből.  

 

A Mastercard kiadja az első NFT-jét

Augusztus utolsó hetében jelentette be a Visa fizetési óriás, hogy megvásárolt egy CryptoPunk NFT-t 150 000 dollárért. Ezzel a cég belépett az NFT ökoszisztémába. Úgy látszik, a Mastercard sem akar kimaradni a ma nagy népszerűségnek örvendő NFT ökoszisztémából. 

A Mastercard globális fizetési technológiai szolgáltató nyereményjátékot hirdetett az Egyesült Királyságban lévő kártyatulajdonosai számára, hogy valakinek lehetősége van megnyerni az első Non Fungible Token-t (NFT), amelyet a társaság Jose Mourinho futball edzővel közösen hozott létre.

A Mastercard NFT Youtube klipje a következő címet viseli: Ez az első NFT a Mastercardtól José Mourinho közreműködésével.

https://www.youtube.com/watch?v=Hmml2A2Upzs

 

 

A mainstream márkák felismerték a lehetőségeket az NFT-kben

Nem meglepő, hogy a fizetési óriás a növekvő NFT iparágot használja globális hálózatának népszerűsítésére. A közelmúltban a Visa megvásárolt egy CryptoPunk NFT -t 150 000 dollárért, fejest ugorva a virágzó kriptogazdaságba. Egyre több mainstream vállalat lépett be a kriptovaluta-iparba az NFT ökoszisztémán keresztül, hogy növelje globális hatását a kereskedelmi szegmensben. A Taco Bell, a Coca Cola, a Nike és a Microsoft is azok közé a nagyvállalatok közé tartozik, amelyek meglátták az NFT-kben a potenciált. Sok márka felismeri annak fontosságát, hogy az NFT -ket a márka identitásának bemutatására és az új közönségekkel való kapcsolatteremtésre használják.

A Forbes nemrég elemzett egy Adweek/Harris Poll felmérést, amelyben elemezték az NFT -k hatását a gazdaságra. A vizsgálat eredményei a következőket tárták fel:

„A válaszadók 40% -a mondta azt, hogy „ ismeri ”az NFT -ket, és 81% azt, hogy„ tisztában van velük mi az ”. A millenniumiak nagy valószínűséggel fektetnek NFT -kbe, valamint azok a „gyűjtők”, akik több, mint 100 000 dollárt keresnek évente. Azok a fogyasztók, akik érdekeltek egy NFT megvásárlásában, 36%-a mondta, hogy zene NFT-t, 35%-uk digitális műalkotásokat, és 33% pedig video NFT-t szeretne beszerezni. 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.32% $64,484.79
Ethereum ETH -3.35% $3,405
BNB BNB -3.93% $578.7
Solana SOL -7.43% $133
XRP XRP -6.63% $0.4789
Dogecoin DOGE -8.50% $0.1193
Cardano ADA -8.76% $0.3711
Litecoin LTC -7.37% $71.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!