Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Adidas Originals NFT-kollekciót indít

Az Adidas Originals NFT-kollekciót indít

Az Adidas Originals bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja az Into the Metaverse (A metaverzumba) című NFT kollekcióját. Az ikonikus sportruházati márka a közelmúltban az NFT-tér három kiemelkedő szereplőjével lépett partnerségre

 

Az Adidas meghódítja a metaverzumot

Az ikonikus sportruházati márka a közelmúltban az NFT-tér három kiemelkedő szereplőjével lépett partnerségre: Bored Ape Yacht Club, GMoney és PUNKS Comics, hogy a metaverzumban teret kapjanak.

Bár a kínálat részleteit illetően egyelőre szűkszavúak az cégnél, kiderült, hogy e digitális eszköz access tokenként is fog szolgálni, amely exkluzív hozzáférést ígér a tulajdonosoknak a jövőbeli árucikkekhez, fizikai és digitális termékekhez és szolgáltatásokhoz, jutalmakban lehet részesülni a The Sandbox digitális földjein.

Adidas az NFT piacon

A gyűjtemény értékesítése ma, december 17-én kezdődik a vállalat hivatalos weboldalán keresztül, 0,2 ETH áron. GMoney NFT influencer osztotta meg gondolatait az Adidas NFT-piacon való megjelenésével kapcsolatos várakozásaival: "Nagyon átgondoltan és megfontoltan léptek be a térbe. Úgy gondolom, hogy segíteni fognak a közösségek és az alkotók népszerűsítésen és abban, hogy minél több emberhez eljusson e technológia."

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Az Adidas Originals december 2-án jelentette be a metaversumba való belépését a Bored Ape Yacht Clubbal, a GMoney-val és a PUNKS Comic-kal kötött partnerségével, és szerintük a metaverzumot alkotó digitális világok olyan helyek lesznek, "ahol bárki kifejezheti a legeredetibb ötleteit, és a legautentikusabb önmagát adhatja".

Ezzel párhuzamosan kiderült, hogy az Adidas szeptember 17-én vásárolta meg a 8774-es számú majmot (Ape #8774) - egy kék szőrű, szívecske napszemüveges, sapkás majmot - 46 ETH-ért, ami akkoriban valamivel több mint 150 000 dollár volt.

https://twitter.com/adidasoriginals/status/1466446117642584068?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1466446117642584068%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcointelegraph.com%2Fnews%2Fadidas-originals-to-launch-debut-nft-collection

GMoney a márka térbe való belépésének kulturálisan tudatos támogatásában betöltött szerepéről így beszélt: "Április óta vagyunk kapcsolatban az Adidassal, segítek nekik a stratégiájukban, visszajelzéseket adok az ötletekről, hogy valóban autentikusan lépjenek be a térbe. És azt hiszem, ez most be is igazolódik, hiszen az Adidas eddig a leghitelesebb belépő a metaverzumba".

Egyre több nagy márka a metaverzumban

Az elmúlt hónapokban számos ismert vállalat, híresség és influenszer nyilatkozott arról, hogy a Web 3.0-ban rejlő lehetőségek nyilvánvalóvá válásával az NFT és a metaverzum térben kívánnak részt venni és tovább fejlődni.

Kedden a Nike sportruházati márka és közvetlen versenytársa, a Nike a virtuális sneaker márka, az RTKFT felvásárlásával mutatta be jelenlétét a digitális térben. A nyilvánosságra nem hozott felvásárlás az RTFKT rendkívül sikeres CloneX avatar dropját követte.

Kíváncsian várjuk, kik lesznek a következő belépők a digitális világokba. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.59% $64,859.37
Ethereum ETH 3.21% $3,156.31
BNB BNB 2.77% $571.04
Solana SOL 5.84% $150.68
XRP XRP 5.00% $0.5289
Dogecoin DOGE 5.16% $0.1626
Cardano ADA 7.74% $0.505
Litecoin LTC 5.01% $85.06
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!