Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Csoportos per indulhat a Yuga Labs ellen

Csoportos per indulhat a Yuga Labs ellen

A Scott+Scott ügyvédi iroda állítása szerint a Yuga Labs hatalmas megtérülési lehetőséget ígért a „gyanútlan befektetőknek”.

 

Ügyvédi iroda a Yuga Labs ellen

Egy javasolt csoportos keresetben leírtak szerint a Yuga Labs „nem megfelelő módon késztette” közösségét a Bored Ape Yacht Club nem helyettesíthető token (NFT) és a projekthez kapcsolódó ApeCoin (APE) token megvásárlására. Csütörtökön tették közzé a Scott+Scott ügyvédi iroda által javasolt csoportos keresetet, amely azt állítja, hogy a Yuga Labs celeb promótereket és ajánlásokat használt fel a BAYC NFT-k és az APE token árának „felfújására”.

Továbbá úgy gondolják, hogy a Yuga Labs jelentős növekedési kilátásokat és hatalmas megtérülési lehetőséget ígért a „gyanútlan befektetők számára”:

„Miután több millió dollárnyi csalással reklámozott NFT-t értékesített, a YUGA LABS piacra dobta az Ape Coin-t, hogy további gyanútlan befektetőket célozzon meg. Majd miután kiderült, hogy az említett növekedés teljes mértékben a folyamatos promóciótól függ (nem a tényleges hasznosságtól vagy a mögöttes technológiától), a lakossági befektetők olyan tokenek tulajdonosai lettek, amelyek több mint 87%-ot veszítettek értékükből a 2022. április 28-i felfújt árhoz képest.”

Yuga Labs | Cryptofalka calbizjournal.com

 

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Mit gondol a Yuga Labs közösség?

Úgy tűnik, a közösséget nem zavarja a lehetséges per, egy BAYC hodler a Twitter-en úgy véleményezte az esetet, hogy egy csomó ember dühös, hogy a csúcson vásárolt, és végül „rekt” lett. Egy másik felhasználó pedig arra az érdekes pontra világított rá, hogy a Yuga Labs „soha nem hozott létre tokent… Az Apecoin DAO hozott létre egy tokent, amelyet aztán a cég átvett”. Több tag azt is megjegyezte, hogy az Apecoin a BAYC tulajdonosok számára biztosított ingyen airdrop után kezdett zuhanni, miközben a szélesebb piac is komoly visszaeséstől szenvedett akkoriban.

Ha a per végül bíróság elé kerül, úgy tűnik, hogy a Scott+Scott-nak bizonyítania kell, hogy a Yuga Labs és celeb promóterei nem hozták nyilvánosságra fizetett hirdetéseiket, amelyre alapvetően törvény kötelezi őket. Mivel az ügyvédi iroda azt is állítja, hogy "pump and dump", azaz "pumpáld és dobd el" csalás történt, bizonyítania kell, hogy a Yuga Labs ilyen gyakorlatot folytatott, ám ez a cég projektjeinek erőssége miatt nehéz lehet. A pump and dump vagy a rug pull (szőnyeghúzás) általában azt jelenti, hogy egy cég mesterségesen felhypeolt eszközökkel bombáz meg egy közösséget, mielőtt teljesen felhagyna az adott projekttel.

Yuga Labs | Cryptofalka nftnewspro.com

 

Az Apecoin és a BAYC NFT-k természete is trükkös lehet, mivel az ügyvédi irodának valószínűleg azzal is érvelnie kell majd, hogy a Yuga Labs befektetési szerződésként reklámozta őket a "nem bejegyzett értékpapírok" kategóriája alatt.

 

Záró gondolatok

Az ügyvédi iroda jelenleg olyan érintett befektetőket keres, akik veszteséget szenvedtek el a BAYC NFT-n és az Apecoin-on ez év áprilisa és júniusa között.

Ez volt az az időszak, amelynek során az APE eddigi történelmének csúcsára, 26,70 dollárra emelkedett, majd június végére nagyjából 82,5%-kal 4,66 dollárra esett, míg a minimumár 151,5 Ether-ről (ETH) 92,9 ETH-ra csökkent. A Yuga Labs egyelőre nem nyilatkozott a perrel kapcsolatban.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.34% $64,468.95
Ethereum ETH -4.04% $3,399.12
BNB BNB -4.78% $578.38
Solana SOL -9.07% $132.05
XRP XRP -7.43% $0.4787
Dogecoin DOGE -10.46% $0.1193
Cardano ADA -10.88% $0.3698
Litecoin LTC -8.25% $71.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!