Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az eBay szorosabbra fűzi kapcsolatát az NFT-kkel

Az eBay szorosabbra fűzi kapcsolatát az NFT-kkel

Az online kereskedelmi óriás eBay bejelentette, hogy felvásárol egy NFT piacteret. Ezzel pedig szorosabbra fűzi a kapcsolatát a kriptovilággal.

 

Felvásárolta a KnownOrigin-t az eBay

Az eBay bejelentette, hogy felvásárolta a KnownOrigin nevű NFT piacteret, mellyel komoly lépést tett a digitális gyűjtemények világában. Az egyesült királyságbeli KnownOrigin-t 2018-ban alapították, amely lehetővé teszi a tartalomkészítők illetve gyűjtők számára, hogy NFT gyűjteményeket vásároljanak és adhassanak el a blokkláncon.

A bejelentésben mint „vezető” piactérnek minősítették a KnownOrigin-t, ugyanakkor hozzá kell ehhez tenni, hogy más platformok jelentősen eltérően vélekednek erről az állításról.

Az eBay mélyebbre ásna az NFT-kben Forrás:nftnewspro.com

 

A DappRadar szerint például a KnownOrigin az NFT piacterek világában a 27. helyen áll, mindössze néhány száz dolláros napi kereskedési volumenével. Az Ethereum alapú NFT piacterek tekintetében azonban a nyolcadik helyen áll. A platform elindítása óta 5189 kereskedést bonyolított le mintegy 7,8 millió dollár értékben. Az akvizíció további részleteit, például a pénzügyi adatokat eddig nem tárták fel a közleményben.

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Nagy lépés ez az eBay-nek

Az NFT platform viszonylagos ismeretlensége ellenére ez még mindig hatalmas lépés az eBay részéről. Jamie Iannone, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy a kereskedelmi platformot gyakran használják egyedi gyűjtemények kiegészítésére.

„A KnownOrigin lenyűgöző, szenvedélyes és hűséges művészcsoportot épített ki művészekből és gyűjtőkből, így tökéletes kiegészítői lesznek az eladóink és vásárlóink közösségének.”

Az eBay először 2021 májusában vágott bele az NFT-kbe. Akkor lehetővé tették a felhasználók számára, hogy digitális gyűjteményeket vásároljanak és értékesítsenek. Akkoriban még a kriptofizetési lehetőségeken is elgondolkodtak.

Az eBay mélyebbre ásna az NFT-kben Forrás:knownorigin.io

A felvásárlással az eBay egy teljes értékű NFT-platformot kap, amelyet ellenőrizhet. Ez nagyobb biztonságot ad a folyamathoz, és a vevők számára nyugalmat biztosít azon túl, hogy csak az eladói integritásra hagyatkozhatnak.

Az eBay jelenlegi rendszere lehetővé teszi az engedélyezett eladók számára, hogy az NFT-ket ugyanolyan formátumban listázzák, mint a fizikai árucikkeket. Vannak azonban bizonyos korlátozások: a tételek felső határa 10 000 dollár, nincs lehetőség licitálásra egy árverésen, és földrajzi korlátozásokkal is találkozhatunk.

 

Összefoglalva

Az eBay-nek komoly ambíciói vannak az NFT-kkel kapcsolatban. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy a múlt hónapban a OneOf Web3 platformmal együttműködve elindította saját gyűjteményét. A „Genesis” NFT kollekció a Sports Illustrated borítóin szereplő különböző sportolók 3D-s és animált változatait tartalmazza majd.

Az NFT-beruházások és akvizíciók továbbra is haladnak annak ellenére, hogy az eladások igencsak visszaestek a mostani medvepiacon.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.86% $51,145.54
Ethereum ETH 1.74% $2,962.48
BNB BNB 2.59% $379.87
Solana SOL 3.29% $102.24
XRP XRP 3.39% $0.5449
Cardano ADA 3.18% $0.5907
Dogecoin DOGE 3.34% $0.08583
Litecoin LTC 3.53% $70.14
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!