Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az eBay a kriptofizetés lehetőségének bevezetését tervezi

Az eBay a kriptofizetés lehetőségének bevezetését tervezi

Az e-Bay célja, hogy a fiatalok piacterévé váljon. Tekintettel a kripto iránti növekvő érdeklődésre, elérhetővé teszi a kriptofizetés lehetőséget.
 

 

Új kriptofizetési lehetőséggel áll elő az eBay

A nagy e-kereskedelmi piactér, az eBay hamarosan integrálhatja a kriptofizetéseket – nyilatkozta Jamie Iannone vezérigazgató. Az internetes piactér a legrégebbi e-kereskedelmi platformok közé tartozik, és most a Z generáció és Millenárisok platformja kíván lenni. A vezérigazgató a The Streetnek adott interjújában elmondta, hogy a cég már jó ideje törekszik a kriptofizetési lehetőségek bevezetésére, hivatalos bejelentésre a közelgő március 10-i befektetői napon kerülhet sor.
 
 
eBay kriptofizetés I Cryptofalka Forrás: YouTube
 
Interjúja során Iannone elárulta, hogy az e-kereskedelmi óriás már 85 milliárd dollárnyi forgalmat bonyolít, amit az új fizetési szolgáltatással tovább szeretnének növelni.
 
Az eBay a feltörekvő technológiákkal, például a blokklánccal és a kriptovalutákkal kapcsolatos álláspontjáról szólva, Iannone a nem helyettesíthető tokenek (NFT) növekvő népszerűségére mutatott rá. Ugyanakkor semmilyen hivatalos bejelentést nem tett az iparággal kapcsolatban.
 

Nem az első alkalom, hogy az eBay a kriptofizetéssel próbálkozik

A kriptovaluták népszerűségének és keresletének növekedése számos online platformot késztetett arra, hogy kriptofizetési lehetőségeket biztosítsanak. Az eBay, amely most az ezredfordulós és Z generációs vásárlók megragadására összpontosít, ugyanezt a célt tűzi ki maga elé. Azonban nem ez lesz a cég első próbálkozása a kriptovalutákkal. A platform először 2014-ben vette fontolóra a Bitcoinnal történő fizetések lehetőségét, tavaly pedig ugyanezt a kérdéskört már az NFT kereskedéssel együtt vizsgálta.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Mivel a kripto és blokklác technológia egyre jobban mainstreammé válik, a cég újraindította a Bitcoin fizetések integrációját. Úgy tűnik, hogy a fejlesztések mostanra elkészültek.
 
 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.18% $66,832.32
Ethereum ETH 7.22% $3,258.87
BNB BNB 5.34% $584.99
Solana SOL 9.11% $154.51
XRP XRP 5.50% $0.517
Dogecoin DOGE 6.43% $0.166
Cardano ADA 4.67% $0.4906
Litecoin LTC 3.93% $82.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!