Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Királynős mémcoinok és NFT-k árasztották el a piacot

Királynős mémcoinok és NFT-k árasztották el a piacot

Erzsébet királynő halála után királynő témájú NFT-k és pump and dump jellegű mémcoinok árasztották el a kriptopiacot.

 

Pump and dump és mémcoinok a királynő emlékére

Miközben az Egyesült Királyság gyászolja 96 éves uralkodója elvesztését, a Web 3 rajongói kihasználták a globális figyelmet.
 
pump and dump I cryptofalka Forrás: crypto-news-flash.com
 
A napokban rengeteg algoritmikusan generált, királynő témájú, nem helyettesíthető token és mémcoin került piacra. A Queen Elizabeth Inu, a QueenDoge és a London Bridge is Down a Binance Smart Chain-en és az Ethereumon.
 
Például a Queen Elizabeth Inu 28 506%-ot erősödött a PancakeSwapon, 17 000 dolláros likviditás mellett. Egy másik token, Elizabeth 8000%-ot erősödött 204 000 dolláros likviditással.
 
Ez némileg ironikusan hangzik, ugyanis az Egyesült Királyság arra készül, hogy az új király, III. Károly személyével tervezze újra az ország pénzét. Körülbelül 29 milliárd brit érmét és több mint négymilliárd bankjegyet kell lecserélnie a Royal Mint-nek, illetve a Bank of England-nek. Az új uralkodó a régi brit hagyomány szerint a királynővel ellentétes irányba kell hogy nézzen, jelezve egy új korszak hajnalát.
 
 
Queen NFT I cryptofalka
 
 
Azt meg kell vizsgálni, hogy a mémcoinok valódi értéket képviselnek-e, vagy csak pump-and-dump céllal hozták e létre őket. Ezzel a módszerrel, a befektetők 2021-ben több mint 2,8 milliárd dollárt veszítettek. A pump-and-dump mémcoinok a megtévesztő promóciók révén nyernek teret, olymódon, hogy egy kriptovaluta árának emelkedését okozzák, majd a promóterek eladják az érméket vagy tokeneket, aminek következtében a lakossági befektetők nagy mennyiségű pénzt veszítenek.
 
2022 januárjában a Kim Kardashian és Floyd Mayweather által hirdetett pump-and-dump projekt áldozatai csoportos keresetet indítottak a páros ellen az EthereumMax, az Ethereumhoz nem kapcsolódó kriptovaluta népszerűsítése miatt.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

CryptoQueen NFT-k jelentek meg

A CryptoPunks blue-chip NFT gyűjtemény algoritmikus hagyományait követve a RIP The Queen Official nevű gyűjtemény több mint 8000 képpel került fel az OpenSea-re. Minden algoritmikusan generált kép a királynő szemének és szájának kissé eltérő megjelenítését tartalmazta.
 
Queen NFT I cryptofalka
 
Egy másik kollekció, a QueenE, amelynek úttörője Fabio Seva és a maladen.eth ENS domain tulajdonosa volt 2022 júliusában, azt mondta, hogy a hetvenharmadik királynőjük NFT aukciója lesz az utolsó. Az állítólagos végső NFT-t 2,73 ETH-ért adták el, majd egy meglepetésszerű NF -árverés következett a királynő csontvázra helyezett képéről.
 
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.13% $51,670.65
Ethereum ETH 2.45% $3,033.33
BNB BNB 0.68% $383.15
Solana SOL 0.40% $102.71
XRP XRP -0.14% $0.545
Cardano ADA 0.38% $0.59
Dogecoin DOGE 0.97% $0.08612
Litecoin LTC 0.32% $69.99
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!