Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Feltörték a Yuga Labs BAYC, OtherSide Discord csoportját

Feltörték a Yuga Labs BAYC, OtherSide Discord csoportját

A támadást Boris Vagner, a Yuga Labs közösségi és szociális menedzsere Discord fiókjának feltörésével követték el.

 

BYC Otherside Discord csoportjába adathalász linket posztoltak

A Yuga Labs, a két legnépszerűbb majom témájú, nem helyettesíthető token (NFT) – a Bored Ape Yacht Club (BAYC) és az OtherSide – megalkotója egy újabb szervezett adathalász támadást szenvedett el, melynek során a befektetők több mint 145 Ethert (ETH), közel 260 000 dollárt vesztettek.
 
Az OKHotshot, a blokklánc nyomozó és a Crypto Twitter közösség tagja figyelmeztette a kripto befektetőket a BAYC-hez és az OtherSide NFT-hez kapcsolódó két hivatalos Discord csoport kompromittálására.

[embed]https://twitter.com/NFTherder/status/1533037408144572417[/embed]

Az OKHotshot vizsgálatai szerint a támadást Boris Vagner, a Yuga Labs közösségi és szociális menedzsere Discord-fiókjának feltörésével követték el. Miután korlátlanul hozzáfértek az alkalmazott fiókjához, a csalók különféle adathalász linkeket osztottak meg a Vagner Discord fiókjából a hivatalos BAYC, Mutant Ape Yacht Club (MAYC) és Otherside csoportokba.
 
 Yuga Labs adathalász támadás | Cryptofalka Forrás: OkHotshot
 
Sok Discord felhasználó, nem voltak elég óvatos, és bedőlt az adathalász üzenetnek. A rosszindulatú üzenet korlátozott mennyiségű ajándékot ígért a meglévő NFT tulajdonosok számára. A nyomozást az OKHotshot lezárta és felfedte azokat a pénztárcákat, amelyekben a feltört NFT-k kerültek. A legújabb támadással a BAYC két hét alatt másodszor esett támadás áldozatává.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Május 25-én a Proof Collective egyik tagja 29 nagy értékű Ethereum alapú Moonbirds NFT-t veszített 1,5 millió dollár értékben egy átverés következtében.
 

[embed]https://twitter.com/CirrusNFT/status/1529296043547865088[/embed]

Bár a feltörés teljes kára még mindig tisztázatlan, a közelmúltbeli kripto csalások erős jelzést jelentenek az NFT tulajdonosok számára, hogy körültekintően járjanak el, amikor harmadik fél platformjaival foglalkoznak, és minden más által megosztott dolgot ellenőrizzenek, még akkor is, ha azok megbízhatónak tűnnek.
 
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.52% $64,742.43
Ethereum ETH -3.51% $3,417.72
BNB BNB -4.11% $580.07
Solana SOL -7.74% $133.5
XRP XRP -6.47% $0.4802
Dogecoin DOGE -8.78% $0.1197
Cardano ADA -9.45% $0.3715
Litecoin LTC -7.45% $71.48
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!