Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Sneaker rajongók figyelem: indul a Nike Swoosh NFT

Sneaker rajongók figyelem: indul a Nike Swoosh NFT

Te is cipő rajongó vagy? Akkor ezt kár lenne kihagyni. Az "Our Force 1" Nike kollekció várhatóan több százezer virtuális párból áll majd,  a márka ikonikus Air Force 1 cipőjének tervei alapján.

 

A Nike elindítja a Swoosh NFT kollekciót

Nem vár tovább a Nike, hónapokkal a.Swoosh Web3 közösségi platform bemutatása után a sneakeróriás elindítja a második NFT dropját.

Az Our Force 1 (OF1) nevű kollekció Polygon virtuális sneaker NFT-kből áll majd, amelyek az idén 41 éves ikonikus Nike Air Force 1 sneaker előtt tisztelegnek. Két típus lesz elérhető a drop részeként: Classic Remix sneaker dobozok, amelyek az 1982 és 2006 között kiadott Air Force 1 cipőkre emlékeztető virtuális cipőket tartalmaznak, és New Wave dobozok, amelyek 2007-ben és később tervezett párokat tartalmaznak.

Nike NFT I Cryptofalka   

A Classic Remix dobozok között elszórtan lesz egy eddig előre meg nem nevezett egyedi, testreszabott AF1-es, amely egy "nosztalgikus csavarral" rendelkezik. Hasonlóképpen a New Wave dobozok között is lesznek egyedi AF1-esek, amelyeknek "futurisztikusabb" vonása van.

Az összes virtuális sneaker doboz 19,82 dollárba fog kerülni, ami az Air Force 1 debütálásának évére utal. Érdekes viszont, hogy a Nike nem fogad el kriptovalutákat az NFT-k kifizetésekor. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Május 8-án indul a Nike NFT mint

A Nike ma kezdi el a virtuális AF1 poszterek - az OF1 NFT feloldásához szükséges kulcsok - airdropok formájában történő kiosztását a véletlenszerűen kiválasztott .Swoosh tagoknak.

A Nike számításai szerint jelenleg több mint 330 000 .Swoosh-tag van. A platformhoz bárki ingyenesen csatlakozhat, viszont jelenleg a béta verzió fut, amihez már csak a várólistán van hely.

Nike NFT I Cryptofalka

Az airdropban részesült tagok május 8-án kezdhetik meg az OF1 NFT-k mintelését. Két nappal később, május 10-én pedig a teljes .Swoosh közösség megvásárolhatja a gyűjtemény darabjait. Úgy tűnik, egyelőre szándékosan homályban maradtak a részletek arról, hogy a lelkes tulajdonosok pontosan milyen cipőket találnak majd a dobozokban.

 

Exkluzív Nike termékekhez való hozzáférés

Februárban a Nike bejelentette, hogy a .Swoosh-tagok által elképzelt négy virtuális cipőtervet választottak ki az OF1 megjelenésére. Azóta a Nike tervezői ezekkel a közösségi tagokkal együtt dolgoztak azon, hogy a terveket életre keltsék a blokkláncon. Ezek a rajongók által közösen létrehozott tervek szintén véletlenszerűen lesznek elszórva mindkét típusú doboz között.

"Új utakat keresünk a történetek elmesélésére és a kapcsolatok kialakítására, miközben megszüntetjük a fizikai termékek akadályait és korlátait. Mivel egyre több tagunk választja a fizikai és digitális világok közötti önkifejezést, a .Swoosh a jövő piactere." - mondta Ron Faris, a Nike Virtual Studios GM-je egy nyilatkozatban. 

Nike NFT I Cryptofalka

A közeljövőben a Nike szerint az OF1 dobozok további szolgáltatásokat és előnyöket biztosítanak a tulajdonosok számára, beleértve az exkluzív fizikai termékekhez és élményekhez való hozzáférést is.

 

CryptoKicks után most a Swoosh kollekció landol

Az OF1 kollekció nem a Nike első kitörése a digitális sneaker-üzletágban. Tavaly tavasszal a vállalat bemutatta a CryptoKicks-et, Ethereum-alapú digitális sneaker NFT viseleteket, amelyeket a Nike által 2021 végén felvásárolt RTFKT-val, az NFT sneaker stúdióval együttműködve terveztek meg. A CryptoKicks párjai, amelyeket eredetileg más ritka RTFKT NFT-k birtokosainak adtak ki, gyorsan 14 000 dollárnál jóval magasabb árat kezdtek el elérni a másodlagos piacokon.

Úgy tűnik, hogy a Nike itt egyenlő disztribúciós megközelítést alkalmaz azzal, hogy ennyi OF1 NFT-t kínál ilyen viszonylag alacsony - és fix - áron. A taktika, a projekt közösségi bevonásával párosulva, a közösség .Swoosh-ban való részvételét helyezi előtérbe, szemben a gyors megtérüléssel az NFT-bevételek terén. Az elmúlt hónapokban más nagy márkák erőfeszítései, amelyek kizárólag az utóbbi cél elérésében tűntek érdekeltnek, visszafelé sültek el.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.06% $51,594.72
Ethereum ETH 2.78% $3,037.52
BNB BNB 1.34% $384.96
Solana SOL 0.46% $102.44
XRP XRP 0.07% $0.5441
Cardano ADA 0.34% $0.5878
Dogecoin DOGE 0.96% $0.08607
Litecoin LTC 0.18% $69.94
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!