Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mik azok a Mystery Boxok és hogy szerezhetek egyet?

Mik azok a Mystery Boxok és hogy szerezhetek egyet?

Mindenki szereti a játékokat, és a Mystery Box kinyitása pontosan ide repít minket vissza. Mik ezek a dobozok és, hogyan vehetek ilyet? A következő cikkből kiderül.

 

NFT "Zsákbamacska" a kriptovaluták világában

Röviden a Mystery Box egy olyan "doboz", amely speciális véletlenszerű elemeket tartalmaz. A vásárlók hajlandóak fix árat fizetni a tartalom pontos ismerete nélkül. Az értéken egészen addig rejtély, amíg fel nem nyitják a dobozt. Most biztos azon gondolkozol, hogy ki az, aki ilyen zsákbamacskát vásárolna? Avagy miért vásárol valaki ilyen terméket, ha nem tudja, mit kap? A vásárlók hasonlóan egy ismeretlen ajándék felbontásához, abban reménykednek, hogy különleges vagy ritka termékeket kapnak viszonylag alacsony áron. A kapzsiság és a kíváncsiság minden korosztályú vásárlót vonz, akit érdekel a kiriptó.

A Mystery Boxra úgy is gondolhatsz, mint a meglepetés csokoládétojás továbbfejlesztett változatára. Egy szórakoztató csemege a gyermekeknek, és közben ajándék is van benne. Általában ezek a csokitojások műanyag kapszulában adnak egy játékot vagy más meglepetést is. Mielőtt kinyitnád, fogalmad sincs, mit fogsz kapni. Lehet, hogy tetszik a játék, de lehet, hogy nem. De pont ez a meglepetés eleme, ami izgatottá tesz minket. A dobozok hasonló módon működnek, ugyan itt nincsen csokoládé, és még a dobozok mennyisége is korlátozott.

A Mystery Boxok az NFT (nem helyettesíthető token) piac fellendülésekor jelentek meg a kriptovaluták piacán 2021 elején. Sok vállalat most bocsát ki limitált kiadású dobozokat, amelyek különböző ritkasági szintű NFT-ket tartalmaznak, hogy meglepjék a vásárlókat.

Mik azok a Mystery Boxok és hogy szerezhetek egyet? Forrás: https://www.binance.com/en/nft/blindBox/detail?number=1&productId=129922899464220672

 

Szerencsejáték a kriptovaluták világában

Jelenleg több ezer NFT doboz sorozat van a piacon. Ha egy ilyen „titokzatos dobozt” vásárolsz egy gyűjteményből, a doboz leírásának elolvasásával megtudhatod, mit kaphatsz. Bizonyos esetekben az egyes NFT-típusok megszerzésének esélyeit is megmutatják. Pont úgy, mint egy kaparós sorsjegy hátulján.Az NFT dobozok nem csupán műalkotásokat tartalmaznak. Néhány blokklánc-játék, mint például az Axie Infinity, a DeHero és a Metamon, ritka játékon belüli tárgyakat ad a játékosoknak. Ezek között nagyon ritka NFT karakterek, virtuális földek, skinek (külső kinézetet befolyásoló elemek) vagy egyéb gyűjthető tárgyak is lehetnek.

A dobozban található NFT több szempontból meglephet. Az elterjedtebb NFT-k az első eladás után gyorsan veszíthetnek értékükből, a ritka NFT-k az árcédulát jócskán meghaladó értéknövekedésre képesek. Mindaddig, amíg van kereslet. Ha elég szerencséd van, hogy felfedd ezeket a nagyon keresett dobozos NFT-ket, akkor akár eladásra kínálhatod őket az NFT piactereken vagy aukciós házakban.2021 novemberében a világ legdrágább NFT-je a Beeple „Everydays: The First 5000 Days” című alkotása. Az NFT 2007 óta naponta 5000 képből álló kollázsból áll. A Christie'snél több mint 69,3 millió dollárért adták el, ami új mérföldkövet jelent az NFT ökoszisztémája számára.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Hol szerezthetek ilyan NFT Boxot?

Több ezer NFT-gyűjtemény található meg a piacon. Ha szeretnéd megvásárolhatod őket különböző NFT-piacokon. A legjobb módja annak, hogy új  dobozokat találj a legjobb NFT piactereken, ha a nagyokra fókuszálsz. Kezdetben ezek a Binance NFT Marketplace, az OpenSea, a Rarible és a SuperRare.

Egyes NFT platformok együttműködnek neves márkákkal, hogy rendszeresen kiadjanak Mystery Boxokat. Például a Vogue Singapore olyan NFT  dobozokat dobott piacra, amelyek napkeltét ábrázoló alkotásokat tartalmaznak szerte a világon. Ezeket követheted a Binancen a Twitteren és akár a Telegramon is, hogy naprakész maradj a vételi lehetőségeket illetően.

Mik azok a Mystery Boxok és hogy szerezhetek egyet? Forrás: https://crypto.com/nft/drops-event/de6a4249fcc6a0c714f6449fff14bbd4

Ha Binance NFT Marketplaceen szeretnél vásárolni a Binance fiókra lesz szükséged. Más piactereken történő vásárláshoz vagy NFT-jeid tárolásához szükséged lesz egy kriptopénztárcára. Ez lehet  Binance Smart Chain (BSC) vagy az Ethereum hálózaton, a használt platformtól függően. A MetaMask, a Trust Wallet vagy a Binance Wallet mind jó választás a feladatra. Az NFT "titokzatos dobozok" vásárlásához általában ETH, BNB vagy USDT szükséges.

Összefoglalva

Az NFT kereskedési volumen folyamatos növekedésével az NFT Mystery Box nagyszerű módja annak, hogy elkezdj kapcsolatba lépni az NFT-kkel. A meglepetés eleme, (talán a szerencsejátéké is) valamint a ritka NFT műalkotások olcsó beszerzésének lehetősége őrületesen megpörgeti az NFT dobozok körüli felhajtást. Ez a tendencia várhatóan 2022-ben is velünk marad, ezért érdemes lehet bevásárolni néhány dobozt, hátha rámosolyog az emberre a szerencse.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.96% $64,580.43
Ethereum ETH 0.18% $3,086.79
BNB BNB 0.76% $558.74
Solana SOL 3.63% $145.86
XRP XRP -0.86% $0.4995
Dogecoin DOGE 1.06% $0.1528
Cardano ADA 2.41% $0.4708
Litecoin LTC -1.11% $81.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!