Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
100 résztvevővel indul a Binance NFT platform

100 résztvevővel indul a Binance NFT platform

A Binance NFT platform újabb mérföldkőhöz érkezett, célja, hogy a világ minden tájáról 100 alkotót gyűjtsön össze az új digitális piactérhez. 

A Binance folyamatos, gyors és innovatív fejlődést mutatott az elmúlt években. A kezdetben csupán pár dolgozóból álló kriptovaluta kereskedő platform, évi több 10 millió dolláros üzletté nőtte ki magát. A Binance nem állt meg a siker kapujában. A margin, futures, spot kereskedés mellett, egyedülállóan létrehozta a részvénytoken (stock) kereskedési felületét is. 

A cég, a legújabb innovatív fejlesztést áprilisban jelentette be, miszerint létrehozza a Binance NFT platformot, egy NFT piacteret. 

 

Binance NFT platform

A júniusban induló Binance NFT platform a világ vezető NFT platformját hivatott létrehozni, amely a Binance reményei szerint a digitális művészet elsődleges platformja lesz. A Binance NFT célja, olyan metaverzió létrehozása, amely valós időben követi az adott NFT-k árát, egyedi ajánlatokkal, exkluzív együttműködésekkel, egy tökéletesen megtervezett és intuitív digitális platformmal párosítva. A Binance NFT platform, a Binance fő platformján lesz elérhető, csak úgy, mint a spot, margin, future vagy éppen a stock kereskedés. Ha szeretnéd nyomon követni az NFT projektek árfolyam változását, ezt az NFT árfolyam oldalunkon megteheted!

Binance NFT platform I Cryptofalka Forrás: https://www.binance.com/

 

Megindult a művészek toborzása a Binance NFT platformjához

Egy sajtóközleményben a cég bejelentette, hogy olyan élvonalbeli alkotókat keresnek, akik ismerik a legújabb trendeket, és élnek a lehetőséggel, hogy a Binance NFT piactéren szerepeljen a munkájuk.

Minden típusú művész és alkotó meghívást kap, hogy csatlakozzon ehhez a nagyszerű kalandhoz, megtéve az első lépését egy rendkívül jövedelmező és izgalmas NFT-utazáshoz. -áll a közleményben

Misha Most neves utcai művész, aki jelenleg a legnagyobb falfestmény világrekordját tartja, már meghívást kapott a Binance NFT platformra. A legtöbben 10 NFT-t készítenek más művészekkel együttműködve, és a darabok a piac megjelenésének első hetében lesznek értékesíthetők, amelyet jelenleg június 24-re terveznek.

https://twitter.com/misha_most/status/1397615729030139908

„A digitális művészetet átitatja a közösség szelleme. Utcai művészként nagyon közel áll hozzám, és megszoktam, hogy más alkotókkal csapatban dolgozom. Az NFT-n végzett munka egyedülálló lehetőség számomra a digitális művészekkel való együttműködésre. Számomra az ismert művek digitális művészetté alakítása elsősorban kísérlet, és a valódi művészet erről szól. ”- írta a művész

Az alkotók széles köre az NFT-piacok kemény versenyhelyzetét tükrözi: a felhasználók ritkán lojálisak egy adott lánchoz, platformhoz vagy termékhez, és egyre több vállalat - köztük az e-kereskedelmi óriási, az eBay is hasonló platform indítását tervezi. Az egyetlen módja annak, hogy a Binance NFT platform kiemelkedjen a gyűjtők számára, a vonzó szellemi tulajdon és az engedélyek kiadása - és ezen a vonalon a Binance úgy tűnik elkötelezett.

"A 100 alkotói kampány az egyik olyan kampány, amelyet a Binance NFT készített, és amelynek célja a világ minden tájáról érkező innovatív alkotók támogatása és népszerűsítése, valamint a különböző kultúrákból származó NFT-darabok reflektorfénybe helyezése" - mondta Lily Lee, a Binance PR menedzsere a Cointelegraphnak adott interjúban. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Prémium előnyök a Binance NFT innovatív alkotói számára

Számos előnnyel szolgál, ha valakinek a munkája megjelenhet a platformon. A limitált résztvevők miatt, minden munka előtérbe kerülhet. A Binance promótálni fogja a művészek munkáit a social media platformjain. A művészek olcsó tranzakciós díjra számíthatnak, a cég csak 1% tranzakciós díjat számít fel, a művészek pedig a nyereség 99% -át megkapják NFT-jük első eladásáért, valamint 1% -os jogdíjat az esetleges későbbi NFT-kereskedésekből.

 

Konkurens csatornák is megpróbálnak érvényesülni

Eddig a Flow-nak sikerült a piaci részesedés meghatározó részét megszereznie az NBA-vel való partnerség révén. Míg a Top Shot digitális kártyák árai csökkentek, napi forgalmuk továbbra is rendszeresen az első három helyen szerepel a DapprRadar szerint. 

Számos más platform azonban későn kapcsolt, de még így is megpróbálnak piaci részesedéshez jutni. A ConsenSys által támogatott Palm, a híres brit művész, Damien Hirst műveivel indult útnak. A WAX is megpróbált előretörni a baseballkártya-óriás Topps-szal.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.31% $65,487.49
Ethereum ETH 3.11% $3,556.58
BNB BNB 1.29% $602.61
Solana SOL 2.53% $140.43
XRP XRP -0.29% $0.4921
Dogecoin DOGE 2.69% $0.1253
Cardano ADA 4.24% $0.3962
Litecoin LTC 1.23% $74.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!