Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Instagramra is megérkeznek az NFT-k

Az Instagramra is megérkeznek az NFT-k

Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója elárulta, hogy videó- ​​és fotómegosztó alkalmazása, az Instagram NFT-k hozzáadására készül.

 

Az Instagram az NFT-k kezelését fejleszti

„Dolgozunk azon, hogy az NFT-ket a közeljövőben az Instagram-mon is elérhetővé tegyük” – jelentette ki Zuckerberg a texasi Austinban tartott South by Southwest konferencián.
A Facebook alapítója nem árult el konkrétumot arról, hogy mikor kerül sor a megvalósításra. Casey Newton, aki a Platformer-nél szerkeszti a hirleveleket elárulta, hogy Zuckerberg azt is elmondta, reményei szerint a következő hónapokban az Instagram-felhasználók saját NFT-jüket is elkészíthetik a platformon.
 

[embed]https://twitter.com/CaseyNewton/status/1503822144622391298[/embed]

A Facebook tavaly októberben változtatta nevét Meta-ra, elsősorban azért, hogy metaverzum projektjeire összpontosítson. A 2021 utolsó negyedévi cégjelentései először mutatták meg, hogy a virtuális és kiterjesztett valóság kutatás-fejlesztési üzletágának, a Reality Labsnak a pénzügyi adatai 10 milliárd dollár feletti veszteséget mutattak. Ez azonban azért lehet, mert a Meta még nem indult el a metaverzumba, tehát nehéz lenne profitot termelni belőle.
 

Instagram NFT I Cryptofalka

 

Meta a kripto térben

A Metának nem az Instagram NFT az első próbálkozása a blokklánc iparban. 2019-ben a vállalat szándéka szerint létrehozta a Libra-t, amelyet később „Diem” névre kereszteltek. Egy amerikai dollárhoz kötött stabil érme lett volna, amely azonban a hatósági jóváhagyás és a közösségi aggályok miatt megbukott.
 
A projektet a Silvergate Capital vásárolta meg. Néhány volt Meta alkalmazott továbbra is fejleszti a projektet, most egy saját hálózat kiépítésével próbálják újjáéleszteni a nyílt forráskódú stabilcoint.

 

Több multi cég is szeretné kiaknázni a blokklánc és kripto adta lehetőségeket

Több közösségi média cég is kriptovalutákat és NFT-ket vezette be platformjaikra, miután a Twitter januárban úgy döntött, hogy támogatja az NFT profilképeket. A Reddit 2020 decemberében implementálta az NFT avatarokat, majd az OnlyFans felnőtt tartalmakat publikáló weboldal is lehetővé tette az NFT profilképek használatát.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Nem csak a közösségi média óriásai akarnak részt venni a blokklánc és kripto által kínált lehetőségekben. A védjegybejelentések szerint a hagyományos pénzügyi társaságok is érdeklődnek a technológia iránt. Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalához benyújtott kérelmek ezen a héten azt mutatták, hogy az American Express virtuális banki és pénzváltó szolgáltatásokat, kriptovaluta szolgáltatásokat fog kínálni, valamint lehetővé teszi hitelkártyáinak használatát az NFT piacon.
 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.04% $65,791.71
Ethereum ETH -3.73% $3,457.55
BNB BNB -1.43% $597.48
Solana SOL -7.58% $137.65
XRP XRP 0.44% $0.4935
Dogecoin DOGE -9.53% $0.1226
Cardano ADA -7.76% $0.381
Litecoin LTC -5.95% $73.68
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!